agakz 22.12.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/previews/22829863_maja2_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.12.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Ze szczerego serca w ten piękny czas,gdy gwiazdka świeci dla wszystkich nas,życzę miłościbez trosk i złości,pokoju na świeciei wszystkiego czego tylko zapragniecie,niech Wam się spełni, radości doda i niech będzie biało,żeby się szczęście zawsze do nas uśmiechało! http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/sz/brillantnoel39.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Wesolych, zdrowych Swiat, duzo milosci i spelnienia marzen w Nowym Roku zyczy malgos2. http://img212.imageshack.us/img212/6214/0504ajw9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.12.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://77.252.132.194/guzmania/Inne/swieta1.jpgNiech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... życzą Guzmanii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 23.12.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://baron.dtfoto.pl/high/ba17f811879ca34d4cdf0b21544c07eb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 24.12.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego roku życzy Junona z Robertami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 31.12.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://kartki.net.pl/kartki/5/143.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 01.01.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 14.01.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 witam, tak mnie natchnął twój ostatni post w dzienniku na temat parkietu - każdy ma swój gust, swoje możliwości finansowe i upodobania ale gdybym miała wybór między parkietem a panelem nie zastanawiałabym się ani minuty i wybrałabym parkiet. jakikolwiek miałby on być. po pierwsze - jest zazwyczaj przyklejony do podłogi - czyli jest to podłoga stabilna, nie ma takich odgłosów dziwnych jak się po niej chodzi, jest lepszy w utrzymaniu czystości - nie latają po nim te wszystkie tabuny kurzu, jest naturalny, a dzieci - mój trzyletni synek jeździ po naszym nowym parkiecie samochodzikiem na pedałki i nic.. przepraszam za te wywody ale nie mogłam się powstrzymać... ja gyby mnie było stać zrobiłabym parkiet w pokojach sypialnych też - mamy tylko w salonie - w sypilaniach ze względów finansowych będzie wykładzina.. pozdrawiam i życzę samych dobrych wyborów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.01.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 bartolinko, proszę napisz co to za kominek i jakie ma wymiary - chociaż to przecież mogę później sama sprawdzić Bardzo pasujejei do mojej koncepcji, i nawet strona boczku szklanego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 16.01.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 witam, tak mnie natchnął twój ostatni post w dzienniku na temat parkietu - każdy ma swój gust, swoje możliwości finansowe i upodobania ale gdybym miała wybór między parkietem a panelem nie zastanawiałabym się ani minuty i wybrałabym parkiet. jakikolwiek miałby on być. po pierwsze - jest zazwyczaj przyklejony do podłogi - czyli jest to podłoga stabilna, nie ma takich odgłosów dziwnych jak się po niej chodzi, jest lepszy w utrzymaniu czystości - nie latają po nim te wszystkie tabuny kurzu, jest naturalny, a dzieci - mój trzyletni synek jeździ po naszym nowym parkiecie samochodzikiem na pedałki i nic.. przepraszam za te wywody ale nie mogłam się powstrzymać... ja gyby mnie było stać zrobiłabym parkiet w pokojach sypialnych też - mamy tylko w salonie - w sypilaniach ze względów finansowych będzie wykładzina.. pozdrawiam i życzę samych dobrych wyborów. witaj 1kinia1 , mój mąż też argumentuje, że parkiet to inna jakość, że ciszej, że nie wygląda plastikowo i jak zdjęcie; o utrzymaniu czystości na parkiecie jednak się nie zająknął ani razu . Teraz w mieszkaniu mamy panele (i są nieźle zjechane przez dzieci i krzesło komputerowe), ale kiedyś mieszkaliśmy w mieszkaniu, w którym był parkiet, i też po jakimś czasie tak sobie wyglądał. Sama nie wiem, trudna decyzja przed nami: co na podłogę. Szkoda mi trochę kasy na parkiet na górze, mąż jest bardziej za parkietem. Panele w razie czego (znudzą się, zniszczą) zerwę, położy się coś innego (może nawet parkiet?); parkiet jest jednak na zdecydowanie dłuższy czas. I zastanawiam się, czy jednak nie szkoda parkietu na dzieciaki - autka, klocki, wylane płyny, farby, kredki, itp. Po przedwczorajszym oglądaniu paneli, niestety, przewaga jest po stronie męża; nic ciekawego nie było. Sama nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 16.01.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Amtla zacytuję samą siebie, będzie łatwiej I wybraliśmy też wkład kominkowy; będzie Arysto 10WW z płaszczem wodnym i giętą szybą (szyba narożna), otwieraną przez przesunięcie w górę. Szyba będzie narożna z drugiej strony http://images26.fotosik.pl/217/c3b33de9400cc40f.jpg Wiem, że ten kominek sprzedaje firma Kati kominki z Marek; kontakt z właścicielką wielce utrudniony, bo kobieta przeraźliwie nieprzytomna i rozkojarzona jest. Zamówiliśmy i zaliczkowaliśmy kominek w maju z zapowiedzią, że się odezwiemy, kiedy będziemy go chcieli już mieć na budowie (oczywiście odpowiednio wcześniej, żeby zdążyła go sprowadzić od producenta). Mąż więc dzwoni do pani w styczniu, a ona z pretensjami, że ten kominek czeka na nas już kilka miesięcy, ona za niego zapłaciła, a z nami nie ma kontaktu, bo nie zna nr tel. Więc ja patrzę w naszą umowę i na odwrocie jak wół, czarno na białym nr tel. do mnie!!!! Procedura zamawiania też była z lekka surrealistyczna, ale tamtą atmosferę składałam na karb upałów i ostatnich tygodni ciąży pani sprzedawczyni. Się okazało, że pani jest rozkojarzona genetycznie i trwale, co zdecydowanie komplikuje współpracę z nią. Ale kominek mamy, cały, dostarczony w umówionym terminie, niemal co do minuty i ustalona za niego cena też nie uległa zmianie. Więc w sumie dziwne wrażenia się zacierają, a transakcja i czynności około transakcyjne się bilansują . http://www.arysto.com.pl/pl/index.html A parametry podam, kiedy mąż wróci z budowy. b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.01.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Coraz bardziej mi się podoba Fajna historia z jego zakupem Wytłumacz proszcę jeszcze laikowi, bo ja dopiero zaczynam temat kominków: szyba się wsuwa do góry - bo tak wygląda. A jeśli tak, to jak ją się czyści? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 16.01.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Amtla, szyba się otwiera przez podnoszenie do góry; do czyszczenia można ją z boku otworzyć specjalnym kluczykiem i otworzyć szybę normalnie. b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzo93 17.01.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Wymiary kominka ze strony producenta: Szerokość całkowita 720Głębokość całkowita 570 http://www.arysto.com.pl/pl/index.php?site=produkty&dzial=11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.01.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 No no. Coraz "większe" zakupy za Wami ciekawa jestem jak Wam wyjdzie obudowa kominka... Kiedy będziecie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 idziecie jak burza z budową domku, a do tego jaki super lasek macie koło siebie, daleko na grzybki nie musicie sie wybierac ihhhi pozdrawiam i bede sledzić dalsze postepy waszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 09.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Bartolinka super ten kominek, mnie sie podobny marzy, poczekam az Twój mąż wróci z budowy to poczytam co napiszesz jeszcze o nim (o kominku) jestem pod wrażeniem oświetlenia, no po prostu REWELKA, piękne to rozwiązanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 11.02.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witaj Jessi , lasek fajny jest, okolicę mały piękną, grzybki też rosną (tylko jakoś poza granicami naszej działki ). Zapraszam serdecznie do odwiedzania naszego dziennika, mam nadzieję, że coś ciekawego się jeszcze w nim zdarzy (coś ciekawszego nż usunięcie z niego zdjęć z powodu działalności fotosika ) pozdrawiam, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 11.02.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Bartolinka super ten kominek, mnie sie podobny marzy, poczekam az Twój mąż wróci z budowy to poczytam co napiszesz jeszcze o nim (o kominku) jestem pod wrażeniem oświetlenia, no po prostu REWELKA, piękne to rozwiązanie pozdrawiam heloł przemoch, dzięki, dzięki, nam też się bardzo podoba (kominek). Mąż z budowy wraca regularnie więc mogę go o kominek podpytać, tylko napisz, co szczególnie Cię w nim urzekło i co wzbudza Twoje zainteresowanie ? Oświetlenie rewelka, to prawda, ale u nas za nic nie chce się zmieścić pomiędzy dwa świetliki i kleszcze (jętki?, czy jak to tam zwą) i do tego wyglądać sensownie. W związku z powyższym na poddaszu tego oświetlenia nie będzie . Ale będzie w holu na parterze :D . pozdrawiam , b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts