Guzmanka 13.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Cóż za miła niespodzianka 9 tys do przodu. Byle więcej takich pomyłek. A nie wydawał Wam się za drogi początkowo? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Ciekawe kiedy zetnie wam zawleczkę podajnika ???? Podziwiam waszą budowę i tempo prac naprawde imponujące. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik69919.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 22.02.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 dzięki Puławiak za słowa uznania ; tempo budowy porządne, budowa też nienajgorsza, chociaż zdarzają się sytuacje stresujące i nieprzewidywalne , no, ale na której budowie ich nie ma, prawda? Planujemy się przeprowadzić do końca wakacji, czasami jednak nachodzą mnie myśli, że to się nie uda ; że za dużo prac nam jeszcze zostało, a one również nie znoszą pośpiechu. Twoje pytanie: "ciekawe kiedy zetnie wam zawleczkę podajnika????" brzmi interesująco: - oczekujesz, że stanie się to w najbliższej przyszłości? - no kiedyś zetnie, to nieuniknione, oby jak najpóźniej!!! pozdrawiam , bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 22.02.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Cóż za miła niespodzianka 9 tys do przodu. Byle więcej takich pomyłek. A nie wydawał Wam się za drogi początkowo? Pozdrawiam witaj, Guzmanko, niespodziankę nam hydraulik sprawił, że hej. A co ciekawsze, on wcale nie był jakoś niepokojąco drogi w porównaniu z innymi specami, którzy stawali do konkurencji na orurowanie naszego domu. Tak jakoś wyszło . pozdrawiam Cię serdecznie b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 12.04.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Z okazji Świąt Wielkanocnych: miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie. Niech Święta będą czasem ciepła i spokoju, niech życzenia się spełniają, a postanowienia zmieniają życie. Niech świąteczny czar trwa jak najdłużej i niech każdy z NAS zawsze nosi w sercu świąteczną moc – moc spełnionych marzeń.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 10.05.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Bartolinka, jak tam postępy na budowie, kiedy będą nowe fotki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 16.05.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witaj Oliwko , po dłuuugaśnej przerwie wracam na forum i chyba znów zacznę pisać regularnie i wstawiać zdjęcia, chociaż już z mniejszym zapałem; całą energię pochłania wykończeniówka i sił, czasu i chęci nie starcza mi ostatnio na forum (nawet na czytanie ). Najpierw wstawię aktualne zdjęcia, potem postaram się uporać z historią i wstawię te, które usunęłam z fotosika. Tak więc - zapraszam, coś się będzie działo . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 17.05.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 oj nareszcie, zapowiada sie ekstra. czekam z niecierpliwoscia na dalsze efekty prac. a kiedy planujecie kuchnie zakladac? zostaje ten projekt z marca czy cos uleglo zmianom?, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 21.05.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 cześć Junona , przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale ostatnio w zasadzie nie siadam do kompa. Plan kuchni jest niezmienny od samego początku budowy domu, zmieniają się tylko detale typu: stół okrągły czy prostokątny i jaki ma być okap. Kolorystyka ostatecznie nie wybrana nadal - nie mogę się zdecydować czy ciemny dół i jasna góra, czy całość jasna czy ciemna (tonacja: beż-brąz). Do stolarza dojeżdżamy już od dwóch miesięcy i dojechać nie możemy ( 5 minut na piechotę od nas). Kuchnię ...... no powinnam ją już oddać do rozrysowania i wyceny, ale nie mogę się zebrać. W każdym razie kuchnia idzie jako kolejna do realizacji . pozdrawiam , b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 09.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Napiszę jeszcze tu- bo u mnie to się nie liczy Łazienki masz śliczne- bardzo mi się podoba ta dla dzieci. Brązowa też piękna rewelacyjne dekory. Przykro mi z powodu Twoich wylewek. U nas było ok i nie przypuszczałam, że mogą tak wszystko schrzanić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 09.06.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Monis, nie przejmuj się, przecież to nie Twoja wina! Na pocieszenie (marne ) sobie mówię, że to są - według kolejnych oglądaczy wylewek - najtrwalsze wylewki, które dotąd widzieli. Dzięki za dobre słowo o moich łazienkach , pozdrawiam, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 12.06.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Bardzo ładne łazienki. Ciekawe pomysły! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 12.06.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Beata i Rafał, witam Was serdecznie i dziękuję za miłe słowa . Zapraszam do częstszego zaglądania, bo prace idą dość sprawnie (taaa, oprócz wylewek ), więc coraz więcej szczegółów będziemy pokazywać . pozdrawiam serdecznie, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 13.06.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Bartolinko, a powiedz mi jak ze śliskością tych płytek tarasowych? Próbowałaś je jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 13.06.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Monis, te płytki są takie nierówne, dość chropowate; miałam okazję je wypróbować, zaraz po położeniu kilku rządków, kiedy spadł porządny deszcz - śliskie nie są, ale wydaje mi się, że jednak trzeba uważać, w zagłębieniach może zbierać się woda, na której z kolei pewnie można się poślizgnąć. Ale Ci odpisałam, co? pozdrawiam , b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Cze Bartolinka, moze masz jakas niepotrzebna posciel w domu? http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655-1920.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 14.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 trudno znaleźć płytki które w ogóle są nie śliskie po kontakcie z wodą... ciekawe czy w ogóle takie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 15.06.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 heloł Malgos2 ; popatrzę, pomyślę i pewnikiem jakoś pomożemy pozdrawiam , b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.06.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 o rany... odpaliłabyś ze 3 takie sosenki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 15.06.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Kochana, przyjeżdżaj, bierz, zmieścisz do wagonu, to masz czwartą w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts