dorothy 14.12.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zapowiada się fajnie .Nie mogę się doczekać zdjęcia schodów gdyż mojemu małżonkowi też marzy się szkło i jestem ciekawa jaki będzie efekt końcowy. Ja na początku też byłam za szkłem ale potem naszło mnie na drewno + stal,zobaczymy kto ustąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 14.12.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Proces decyzyjny wyglądał następująco: 1. szkło - eee, chyba nie bardzo 2. tralki pionowe - eeee nie 3. tralki poziome - tak, ale ...... u znajomych w domu jest barierka z poziomymi tralkami i nasze dzieci już zaliczyły wchodzenie, które wyżej, więc jednak nie 4. a może jednak poziomo, będziemy pilnować 5. a może jednak szkło, u córki w przedszkolu jest i jeszcze z żadnym dzieckiem na dół nie spadło 6. ooo, jak fajnie te barierki ze szkłem wyglądają (nasza inspiracja i wykonawca zarazem: http://www.grot.pl ) 7. i będzie stal, drewno, szkło, chyba że znowu coś zmienię pozdrawiam dorothy i trochę cierpliwości za mniej więcej (więcej ) miesiąc wstawię zdjęcia. b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 14.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ok.będę czekać z mniejszą (większą) cierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 19.12.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Czy będę bardzo nudna jak znów napiszę, że taki domek wśród sosen to CUDO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 19.12.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Pisz, kochana pisz ; to wcale nie jest nudne . I sprawdź gg bardzo proszę. A Ty masz cudne schody i przepiękną kuchnię i już MIESZKASZ!!!! dziękuję b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 30.12.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 To znowu ja Piękne to drewno na schodach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 31.12.2009 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 dzięki Aga, nam też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 01.01.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Wszystkiego dobrego w nowym 2010 roku, oby byl lepszy od 2009, ale odrobine gorszy od 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.01.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 sliczne schody - z czego sa zrobione?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 05.01.2010 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 witaj mhk w moim dzienniczku dziękuję za dobre słowa . Schody są (z)robione z iroko; bardzo jestem zadowolona z wyboru . Dziś wstawiam do dziennika ich większy kawałek, a najdalej za trzy dni pokażę schody w całości; mam nadzieję, że się nie rozczaruję . b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 06.01.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Wpadam z życzeniami noworocznymi pomyślności i spełnienia zamierzanych planów!Obejrzałam zdjątka w dzienniku i powiem szczerze,że droga do Waszego domku wygląda jak w bajce-ślicznie.Schody już tylko dotknąć i będą gotowe,super. A co to za nowina...?trochę jestem wścibska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 06.01.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 hej, dorothy, dziękuję za życzenia, wzajemnie - wszystkiego dobrego . A o naszej nowinie kilka słów napisałam Ci na prw. b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 06.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dzięki i powodzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 09.01.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Oj, nie rozczarowałaś.....CUDOWNE SCHODY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 10.01.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 wow, coraz piekniej u Was i coraz blizej zamieszkania (nareszcie). po takic trudach budowlanych jak Wasze teraz tylko moze byc lepiej schody sa piekne, musze zanotowac co to za drewno i jaki kolor, pozdrawiam z mroznej Szkocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 10.01.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 cześć dziewczyny Dziękuję za miłe słowa (Junona, dziekuję również za zyczenia, wzajemnie - wszystkiego najlepszego Ci życzę ). Oliwko, a jakie to szczęście, że ja nie jestem rozczarowana ; cieszę się, że podobają Ci się nasze schody. Junona, schody to iroko (będą ciemnieć z czasem), lakierowane, kolor ich własny, nie podbarwiany. Mam nadzieję, że już nasze przeprowadzkowe plany nie ulegną zmianie; tu juz nam się nic nie chce , zaczynamy siedzieć na walizkach (powoli zaczynam się pakować i będziemy przewozić rzeczy), już jedną nogą tam, nie mogę się doczekać. U nas tez mroźno i śnieżnie, i fajnie . pozdrawiam Was, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Bartolinka, gratulacje Super dobra wiadomość! Wprawdzie dotychczas się nie ujawniałam, ale od początku śledziłam Wasze przejścia z wykonawcą od wylewek. U nas ten pan też miał robić wylewki, ale na szczęście do tego nie doszło.... Bardzo się cieszę, że sąd wydał korzystny dla Was wyrok. Może wreszcie zapomnicie o tym koszmarnym epizodzie i w pełni będziecie mogli się cieszyć z mieszkania w nowym domku Bo widzę, że przeprowadzka tuż, tuż? A tak w ogóle to ślicznie u Was, a i okolica bardzo malownicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 19.01.2010 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witaj Eleno nie napisałam tego (i nie chciałam, bo skupiłam się nad tym co dla nas dobre), że wylewka ma oczywiście prawo odwołać się od tego nakazu. Ale ten wyrok to (dla mnie, nie wiem, jak dla męża) prawie jak kasa na koncie . Tym bardziej, ze czasami zastanawiałam się, czy nie robimy facetowi jakiegos świństwa dziękując mu za współpracę. Elena, ja równiez zaglądam do Ciebie i bardzo się zachwycam , ale nic nie piszę; zresztą tyle dzienników ostatnio zaniedbałam . b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.01.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Bartolinka, a niech się odwołuje... bo nie sądzę, żeby mu to w czymś pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 03.02.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 hejka, widze, ze przeprowadzka zaczyna sie zblizac wielkimi krokami. takie opoznienia sa napewno wkurzajace, ale po tym co przeszliscie to tydzien w ta czy w ta strone to jest juz chyba maly pikus. macie piekny dom, juz zaraz bedziecie mieszkac i wtedy sobie troszke odpoczniecie (albo dopiero sie wtedy zacznie). zazdroszcze Wam tej niedalekiej przeprowadzki. jak zaczynalismy budowe domu, to marzylo mi sie, ze w 2010 to juz bedziemy mieszkac, a tu dalej nic i chyba jeszcze dlugo tak bedzie. powod prozaiczny, skonczyla sie kasa, zrodelko wyschlo, zamiast podwyzek - obnizki, po prostu proza zycia. ale ostro gram w lotto , pozdrawiam cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts