agakz 11.07.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Jak źle wygląda? Pięknie wygląda, to Ty się czepiasz pana cieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 11.07.2008 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Jak źle wygląda? Pięknie wygląda, to Ty się czepiasz pana cieśli aaaaa, a to idę go dziś przeprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 11.07.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Nasze odbiory są chyba ok, ale chyba nie umiem wskazać klikunastu punktów do poprawy, co wcale nie znaczy że ich nie ma, tylko ich nie widzimy po prostu. Tylko takie ewidentne jak np została im szpara miedzy porotonem jak w skrzynce na listy No i po prostu zwątpiłam czy się za słabo nie przykładamy My po etapie dostajemy protokół który zwylke podpisujemy "brak uwag" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 11.07.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Nasze odbiory są chyba ok, ale chyba nie umiem wskazać klikunastu punktów do poprawy, co wcale nie znaczy że ich nie ma, tylko ich nie widzimy po prostu. Tylko takie ewidentne jak np została im szpara miedzy porotonem jak w skrzynce na listy No i po prostu zwątpiłam czy się za słabo nie przykładamy My po etapie dostajemy protokół który zwylke podpisujemy "brak uwag" Bo macie budowę wzór konspekt . My też po pierwszych odbiorach się zastanawialiśmy czy to dobrze, że bez jakichkolwiek uwag je przyjmujemy . Ale codzienne wizyty na budowie eliminowały wszelkie błędy jeszcze zanim doszło do odbioru, zresztą dużo tych błędów nie było (ale ciśnienie podnosiły ). Kilkanaście punktów do poprawy to nam przy więźbie wyszło i większość wskazał inspektor! Właśnie jedziemy na budowę, więźba czeka, i miły pan Jurek też . b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 16.07.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Bartolinka nie załamuj się, idzie Wam naprawdę dobrze, tempo macie dobre i bądźcie konsekwentni do końca i nie odpuszczajcie. To są Wasze ciężko zarobione pieniądze i to Wy będziecie mieszkać w tym domu przez kolejne lata. Trzymam za ładnie ułożony dach i powodzenia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 17.07.2008 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Przemoch, ogólnie nie jest źle, powiedziałabym nawet, że jest dobrze . Trudno, żeby jakieś problemy się nie pojawiały, ale one trochę dołują, to fakt. Na szczęście na krótko. Przemoch, a kiedy w Twojej stopce pojawi się link do dziennika? do projektu? Jestem ciekawa pozdrawiam serdecznie, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 17.07.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 hmm właściwie to nie wiem kiedy taki dziennik należy rozpocząć, w zasadzie mógłbym wiele rzeczy juz opisać - poszukiwanie wykonawców, okien, uzgdonienia w urzędach, ale zdjęc poza pustą działką nie mam do pokazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 17.07.2008 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 to pisz, pisz ; potem w ferworze budowy pewne ciekawostki, pewne fakty Ci umkną bezpowrotnie i co wtedy b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 18.07.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 no, Szanowni Państwo, to my jesteśmy prawie równolatkowie (ślubni) Wszystkiego Najlepszego Dostojni Jubilaci (tak nam ksiądz mówił 20 czerwca ) http://i243.photobucket.com/albums/ff160/DEGREES90/roses.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 18.07.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, niech Wam się spełnią marzenia, nie tylko te o domu http://images26.fotosik.pl/251/152113687e5da3fc.jpg A ten dach to macie niezły, tylu fachowców naraz się zmieściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 19.07.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dziekii Twojemu dziennikowi pierwszy raz w zyciu zobaczylam na swoje oczy MURŁATĘ! Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 19.07.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Pięknie Wam to wszystko idzie - dach kładziony ekspresowo BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 19.07.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dziekii Twojemu dziennikowi pierwszy raz w zyciu zobaczylam na swoje oczy MURŁATĘ! Dzięki!!! Kotecku, dziękuję za uznanie ; czuję, że moja pisarska praca ma sens . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 19.07.2008 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Aga, Andulko,, dzięki dziewczyny za piękne kwiaty i życzenia . Aga, Jubilatko, tak, tak, dycha to już nie przelewki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 19.07.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Pięknie Wam to wszystko idzie - dach kładziony ekspresowo BRAWO Iness5, dziękuję, ekipę mamy ekspresową, dziś prawie cały dach leży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.07.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Bartolinko, w Twoim ogrodzie doskonale mogłyby się czuć hortensje, azalie, wrzosy i rhododendrony Znakomite otoczenie dla tych roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 19.07.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Monia, ja to dyletant ogrodowy jestem strasznie - w moim piasku by im było dobrze? u nas jest bardzo piaszczysta ziemia, kopiesz, kopiesz a tam ino piach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.07.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Piach można wybrać na głębokość 0,5m - 0,7m, wsypać torf i będzie im jak w niebie Ten las świetnie będzie zakwaszał podłoże o co ciężko w normalnych ogrodowych warunkach. Pozostanie tylko dbać o odpowiednią wilgotność tofu i będzie bajkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 19.07.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 melduję, że wystartowałem .... z dziennikiem na razie. Jutro podam linki, tym nie mniej dzięki za inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.07.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 bartolinka, co ja takiego napisałam o tych cieślach Proszę trochę lesnych inspiracji: http://www.weranda.pl/materialy/2008/04/179/big_02.jpg http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9b9c3d161dab6705.html http://www.gama.lodz.pl/ogr/11a.jpg http://www.gama.lodz.pl/gal/l/ol07.jpg http://www.ogrody-projektowanie.pl/ogrod_w_lesie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts