theodolit 28.04.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Czy istnieje coś takiego jak POWIERZCHNIOMIERZ? kto wie moze jaki gps ma super funkcje lub z teodolitu - kto to im wie co za cudenka ew mozna wynajac asystenta na stanowisko 'powierzchniomierza' i niech sie chłop biedzi jak m2 zmierzyc i policzyc z uwzglednieniem krzywizn tynkow i posadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 28.04.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Znokautowałeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek Z 28.04.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 A na budowie mówią: "centometr nie kilometr" i wszystko w tym temacie. A przy okazji wątku mam pytanko, jak w tej chwili liczy się powierzchnię uzytkową na poddaszu tam gdzie są skosy? (proszę o prostą odpowiedź jeśli to jest mozliwe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 28.04.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 ,oczywiscie wegle zalozenia producenta 1 mm to jeden mm ale zawsze istnieje blad moze on byc rzedu 10 do piatej ale jest i bedzie No, no... Kolega niechudy błąd sobie wykoncypował A czy ktoś zapytał autora postu w jakiej przestrzeni życzy sobie te m^2 liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.04.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 A przy okazji wątku mam pytanko, jak w tej chwili liczy się powierzchnię uzytkową na poddaszu tam gdzie są skosy? (proszę o prostą odpowiedź jeśli to jest mozliwe ) sam piszesz, że skosy są, a odpowiedzi żądasz prostej. Ona musi być skośna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.04.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 ,oczywiscie wegle zalozenia producenta 1 mm to jeden mm ale zawsze istnieje blad moze on byc rzedu 10 do piatej ale jest i bedzie No, no... Kolega niechudy błąd sobie wykoncypował A czy ktoś zapytał autora postu w jakiej przestrzeni życzy sobie te m^2 liczyć? Chodzi o przestrzeń Eullera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.04.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Czy istnieje coś takiego jak POWIERZCHNIOMIERZ? tym jak strzelisz jeden raz to masz odleglosc , jak dwa razy , to poda ci powierzchnie , jak trzy , to kubature oczywiscie potrafi duzo wiecejhttp://www.narzedziowy.com.pl/img_mini/2008-04-12_11-22-09-dle50+zeg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałKACZMAREK 28.04.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 witam. wszyscy Państwo ,macie racje, lecz nadal uważam, że wystarczyło poprostu odpowiedzieć-tyle.cp do flaszki-zdrowie kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.04.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Czy istnieje coś takiego jak POWIERZCHNIOMIERZ? tym jak strzelisz jeden raz to masz odleglosc , jak dwa razy , to poda ci powierzchnie , jak trzy , to kubature oczywiscie potrafi duzo wiecejhttp://www.narzedziowy.com.pl/img_mini/2008-04-12_11-22-09-dle50+zeg.jpg a umie stepować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.04.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Czy istnieje coś takiego jak POWIERZCHNIOMIERZ? tym jak strzelisz jeden raz to masz odleglosc , jak dwa razy , to poda ci powierzchnie , jak trzy , to kubature oczywiscie potrafi duzo wiecejhttp://www.narzedziowy.com.pl/img_mini/2008-04-12_11-22-09-dle50+zeg.jpg a umie stepować? pracuje w roznych wymiarach , przenosi w czasie i przestrzeni , itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 28.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 otwieram barek....inaczej nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobo0 28.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 a ja już barek zamykam, bo tego inaczej czytać się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 29.04.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Zrozumiałe, ale i tak nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 30.04.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Jak przeczytałam temat, to chciałam odpowiedzieć: metr x metr = m2 , ale po przeczytaniu całości, stwierdziłam, że chyba nie jest to takie oczywiste Zatem, pozwolę sobie dokończyć "Złote Myśli" Pytanie w stylu: "- Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać, czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować, bo nie wiem co wlać. " - Przyświeć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama! Potem wlej ropę. Bo jeśli benzyniak, to nie doczekasz "potem". - Jeśli samochód jest koloru niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Do reszty lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kołach na letnie. W tym roku modne jest górskie. - Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udzielą ci wyczerpujących informacji - Jak samochód robi brum brum, to jest benzyniak, a jak kle kle, to ropniak. A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.04.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ale cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.04.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 No to dalej Jeśli jesteś obytym internautą to wiesz, że każde forum ma swój charakter i typowe wątki, które często tam się pojawiają. To właśnie te wątki wyróżniają ich czytelników od czytelników innych forów. Przyjrzyjmy się forom motoryzacyjnym. Lamborghini Forum: - Powietrze świszcze pod uszczelkami szyb przy 330 km/h, czy to normalne?! MX-5 Forum: - Jjakiś bydlak w VW Tuaregu przejechał dzisiaj nade mną! Porsche-Cayenne-Forum: - Zużycie paliwa poniżej 40L/100km - czyżby coś z motorem się działo? Smart Forum: - Wbudowałem motor od kosiarki: wreszcie więcej koni pod maska! Mustang Forum: - Jakiś **** w Civicu próbował mnie dziś wyprzedzić! Civic Forum: - Jakiś **** probował mnie dziś Mustangiem wyprzedzić. Mazda MX-5 Forum: - Czy właściwie nie jest głupio jeździc babskim autem ? Viper-Forum: - Wessało mi smarta do kolektora wlotowego, jak go wyciągnąć? Seat Marbella Forum: - He he dzisiaj dogoniłem ciężarówkę! Honda-Forum: - Moja Integra przestaje na 9000 obrotów, czyżby coś z motorem ? Bentley Forum - Użyłem dziś popielniczki,gdzie dostane nowa? Cadillac forum - Wczoraj bylem na bingo i nie moglem tyłem zaparkować. Honda Accord forum - Mama dała mi właśnie to auto. Gdzie dostanę tanie 18 calowe aluśki ? Porsche forum - Złapałem właśnie kapcia, czy lepiej oddać auto w rozliczeniu, czy sprzedawać na własną rękę ? Ford 2.3 forum - Pomocy! Wymieniłem już wszystko i dalej nie startuje! Jaguar Forum - Gdzie wbudować dodatkowy zbiornik oleju, aby wyrównać braki z powodu wycieków ? Twingo-Forum - Brewki z prawdziwego końskiego włosia (Zdjecia) Fiat-Forum - Czy poza warsztatem jest jeszcze jakiś inny świat ? Lexus-Forum - Gdzie dostane tylne światła w stylu VW? Renault-Forum: - Odsprzedam kartę miesięczną na autobus. Samochód naprawili wcześniej niż oczekiwałem Honda CRX Forum: - Pomocy, jak się otwiera pasy bezpieczeństwa? Kończy mi sie prąd w notebooku.... TDI Forum - Pomocy, sportowy wydech nie daje odpowiedniego dźwieku! Bora Forum - Kto ma numery części od Passata, co pasuje? Golf Forum - Pasuje W8 Motor do 1,6? Polo Forum - Wreszcie skróciłem sprężyny zawieszenia, ale mikrofon w McDrive teraz za wysoko! Audi A6 TDI-Forum - Gdzie jest wlew paliwa? VW-Forum - Jak zrobić mojego Polo 1.0 żeby był glośniejszy? Audi A8 Forum - Gdzie naprawiają Rolexy? Opel Forum: - Moja corsa nie rdzewieje (NAPRAWDĘ) (Temat zablokowany przez admina). Opel Forum: - Hamerite, czy pomoże? Omega Forum - Odleciał mi wentylator, gdzie szukać??? Manta Forum - Pomuszcie ,polycjnty muwiom ze musze do djagnozdy, co to jezd?? Calibra Forum - Który spojler wybrać? (Link) MB 190D Forum - Sprzedałem auto na allegro, kupujący zagraniczniak, zna ktoś Kiswahilli? Mercedes C-Klasse Forum: - W niedziele padało i w drodze do kościoła auto zrobiło sie mokre, co robić? BMW M3 Forum: - Gdzie do ciężkiej cholery dostane lusterka od Golfa3 ? BMW 3er E36-Forum: - Gdzie stoją najlepsze laski? BMW M5 - Pomocy, coś wprowadziłem do programu i nie mogę teraz wyjść do menu!!! * * * * * * Powyższe wypatrzył ASR, dopisali się też inni bojownicy: dSort, kimiwic, JUNASZ, Przemo_K Maybach Forum - Co za głupek nagrywał moje wykłady? McLaren Forum - Czy opony od Ferrari będą pasować? Trabant forum - Ranking najlepszych taśm klejących. 126p forum - Gdzie do ortopedy? (skrzywienie kręgosłupa) Wartburg forum - Wasze najdłuższe przejazdy na wolnobiegu Alfa forum: - To o której spotykamy się w warsztacie? Subaru Libero Forum - Gdzie w ogóle dostać części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 01.05.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Rewelacja, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.05.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Taki wątek.. A ja dopiero teraz zajrzałem.. Powinno się jakoś "wytłuszczać " tytuł, czy cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 01.05.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Żałuj, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 02.05.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 M@riusz_Radom - BOMBA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts