Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Metry kwadratowe-Jak policzyc??

SebaZgr

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 118
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czesc olimpy forum i inne gady

autor napisal post 20 kwietnia a ostatni post jest z 26 maja

wydaje mi sie ze gdzyby faktycznie nie wiedzial i by sie chcial dowiedziec to by tu jeszcze zajzal i zadal jakies pytanie lub poprosil o sugestie a tak oswiecona gora rankigu czy najlepsi doradcy przechwalaja sie w tym kto zna lepiej matematyke i inne nauki

a facet was olal i to jest smieszne pozdrawiam

nie wydaje mi sie zebym byl bez poczucia humoru ale fakt jest faktem jak bys poczytala pierwsza strone ze pjechali po nim a zdazaja sie takie pytania i nikt z nikogo sie nie nabija tylko odpowiada pozdrawiam

Jakbyś przeczytał pierwszą stronę to byś zauważył, że w drugim poście jest odpowiedź.

A reszta to po prostu żart.

Zawsze uważałam,że jak sie pyta to trzeba być gotowym na odpowiedź ... czasem lepiej nie pytać.

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
"Dziób", mistrzu, a nie "dziub". Różnica drobna, acz jakże istotna. :D

ale on chce dziubać (a może nawet dziubdziać) a nie dziobać :wink:

Wiadomo, że metr budowlany wynosi dokładnie 0,912 metra standardowego. Dziubanie zmniejsza tą różnicę jedynie do 0,93! żeby wyszedł nam stosunek metra budowlanego do metra normalnego jak 1:1 to musimy już golnąć, albo przynajmniej przydziobać. :)

Fajny wątek. :)

• 2 weeks później...