oxa 20.04.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Kopiuję post Gosi z rottkowego forum We wtorek z zamkniętej posesji i zamkniętych kojców skradziono mojej koleżance dwa psy- 10 letniego psa pirenejskiego i 7 miesięczną akitę amerykańską- suczkę. Sytuacja miała miejsce pod Tarczynem koło Warszawy. Mieszkali tam od kilku dni- dom jest wynajęty. Prosimy wszystkich o pomoc. Z informacji, które mamy, psy odjechały czerwonym samochodem z dwoma mężczyznami. Wg jednych źródeł był to bordowy renault partner, wg innych jakieś małe czerwone auto. Miejcie oczy otwarte. Kontakt do mnie dzień i noc 602 105 148. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 18.05.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Taką fajną odp. znalazłam, Informuję, że psy się znalazły. Jeden został wyrzucony z samochodu w Lesznowoli- koło Warszawy, drugi odnalazł się w Toruniu. Dziękuję wszystkim za pomoc i przeklejanie tematu na inne fora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts