zibi20071963 20.04.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam fanów Zgrabnego z przedsionkiemczy ktoś ma w stanie zaawansowanym budowę tego domku? będę wdzzięczny za zdjęcia z realizacji tego domku i wszelkie spostrzeżenia i doświadczenia z budowy,pozdrawiam zibi email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRIS500 03.10.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Pierwszy raz na forum.Witam wszystkich.Postanowiłem tu zawitac żeby zasięgnąć opini na temat Zgrabnego z Przedsionkiem z MG Projekt .Jesli ktoś z forumowiczów buduje lub wybudował dom wg tego projektu bardzo proszę o kontakt .Jestem aktualnie na etapie układania terriwy nad parterem a niebawem muszę kupić więżbę i dachówkę.Myślałem że znam ten projekt na wylot(6 m-cy),a ciągle w trakcie budowy coś ,,wyskakuje".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halinas 09.03.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 zakupilismy projekt Zgrabny z przedsionkiem. Proszę o wiadomosci i doświadczenia przy realizacji tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts