arkbud 20.04.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 witam, musze sie zdecydowac gdzie beda rury do kanalizy, w zwiazku z tym pomozcie mi to rozmiescic jakos w lazience. W projekcie bylo tak:http://i44.photobucket.com/albums/f13/arecki1338/lazienkawycinek.jpg Chcialbym w lazience umiescic:-wanna 180x80-kabina prysznicowa 100x100-umywalka-wc-byc moze bidet taka bylaby moja bardzo wstepna koncepcja,ale wlasnie w odniesieniu do niej potrzebuje waszych propozycji, uwag co tu mozna zmienic zeby bylo funkcjonalnie i dobrze,mysle ze odleglosci od pionow w tym przypadku powinny byc ok. http://i44.photobucket.com/albums/f13/arecki1338/lazienkawycinek-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiunia1978 20.04.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 witaj, sugerowałabym umieścić bidet obok kibelka. Używam bidetu od wielu lat i wierz mi - tak jest bardziej funkcjonalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 20.04.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Ja bym proponowal inne rozwiazanie a nawet rozwiazania ,moglbym przygotowac wizualizacje i podeslac pare fotek ale potrzebowal bym dokladne wymiary pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 20.04.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 a co zrobisz z kotłownią? swoją drogą fajny pomysł: kotłownia razem z łazienką nie rozdzielone nawet drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkbud 20.04.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 przewidziany byl kociol na gz, ale z powodu jego braku w mojej okolicy,tego nie bedzie. ktlownia bedzie w osobnym pom gospodarczym przy garazu wolnostojacym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 22.04.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 przewidziany byl kociol na gz, ale z powodu jego braku w mojej okolicy,tego nie bedzie. ktlownia bedzie w osobnym pom gospodarczym przy garazu wolnostojacym. i co do kotlowi bedzie sie latalo gdzies do pomieszczenia wolnostojacego "? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 23.04.2008 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 tak właśnie Karorze przechadzki po śniegu w gwiaździstą styczniową noc są bardzo romantyczne /i dobrze robią na zdrowie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 23.04.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 A przy tym Twoim ustawieniu nie wchodzi Ci kabina prysznicowa w światło drzwi ?Wanna pod oknem utrudni do niego dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkbud 23.04.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 nie, prysznic nie zajdzie w swiatlo, dokladnie to nie ma byc typowa kabina, ale ma zostac postawiona scianka i w tej wnece mialbybyc prysznic w wersji bez brodzika. Jezeli chodzi o kotlownie w pomieszczeniu gospodarczym, to przeciez nie codziennie dokladacie do pieca z podajnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts