zielonooka 20.04.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Oto co dostałam na skrzynce prywatnej : Jestes architektem,zajmujesz sie handlem- keramzytem? Dziwna z ciebie kobieta.Masz tyle twarzy ze sie pogubilam.Jak z tym zyjesz?W jednym miejsu w necie to az sobie usiadlam.Oczywiscie ze zdziwienia.Przyparlo mnie do muru.Pisze na priv by nie zdradzac tajemnic P...............Chociaz z drugiej strony ludziska powinni sie dowiedziec o tobie,irlandi,obcietych wlosach itd.Tak znana postac fm nie powinna tego tuszowac. one sa prawdziwe i na prawde mi wyszly. cos dopowiesz do tego?pozdrawiam K...... I co byscie zrobili? Jaks ie bronic przed takicm chamstwem, obzydliwym szantażem? jak rozmawiam z tak chora osoba ktora poswiecila iles czasu zeby wysledzic was w necie? Ba! przesledzic inne fora internetowe zeby wylapac wasze posty? Grozic ich ujawnieniem na tym forum nie majacym nic wspolnego z tamtymi ? jak taki ktos musi byc popieprzony - zeby cos takiego robic? MNo i jak zareagowac? jak sie bronic? Mam udowadniac ze obcielam wlosy (sic!!!) mam udowadniac ze bylam w irlandii? (ta - foty to sobie w photoshopie sprefabrykowalam ) i wcale nie mam zielonych oczu Mam sie bac ze ta kretynka zaraz napisze moje imie nazwisko oraz firmy w ktorych pracuje tu publicznie? Naprawde "powinniscie sie dowiedziec" jak mam na imie , jak na nazwisko, gdzie mieszkam, gdzie pracuje? O nie! Wytracam ci bron z reki IDIOTKO I informuje: jestem architektem, NIE zajmuje sie handlem keramzytem (SIC!!!) - to juz twoj ptasi mózdzek sobie skojarzyl ze slowo "keramzyt" oznacza tylko takie kuleczki, dla twojej informacji - , wspolpracuje rowniez z Polska Grupa Projektowa oraz z pewna firma zwiazana z architektura zieleni. Informuje ze bywam i pisze na forum gazety wyborczej oraz forum miau.pl (innych forow nie pamietam zebym sie udzielala Informuje ze "Redakcje" Muratora znam osobiscie i nawet ze 2 x bylam u nich w siedzibie :) Pozdrawiam serdecznie te osoby ktore znam osobiscie i ktore znaja mnie tez z Imienia i nazwiska - bo sa takie Pozdrawiam te osoby ktore poznam na spotkaniu muratora i zobacza na walsne oczy jak wyglada zielonooka i czym sie zajmuje i bardzo chetnie sie przedstawie z imienia i nazwiska - bo to zadna tajemnica Ale to JA decyduje kto sie dowie jak mam na imie i nazwisko , w jakiej firmie pracuje, jaki jest moj nr telefonu i czy mam krotkie czy dlugie wlosy. A nie jakis psychol ktory ma najwyrazniej obsesje i jest na tyle bezczelny zeby mi pisac na priv I zadna beznadziejna osoba ktora pogardzam w tym momencie - nie bedzie mi grozil na priv ujawnieniem tych danych Do zobaczenia w prokuraturze droga Gildo - jesli to zrobisz:):) Ciebie nie pozdrawiam - jestes dla mnie żałosna. I przez ciebie takie swietne miejsca jak forum Muratora - staja sie szambem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.04.2008 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 ps. jak ktos jest jeszcze tak bardzo zdesperowany jak ta forumowiczka - i tak obsesyjnie sie mna interesuje - niech daje na priv - moge mu tam podac moje imie i nazwisko - w celach zaoszczedzenia "cennego" czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.04.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Zielonooka Nie przejmuj się Ja mogę zaświadczyć, że żyjesz naprawdę i jesteś tym kim jesteś - tylko po co ? Najwidoczniej ściągasz na swoją głowę większą ilość świrów niż średnia w społeczeństwie :) A tak jak pisałaś - na to są paragrafy. Swoją drogą to jakaś beznadziejna akcja ...rzygać sie chce. Buziaczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.04.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Nefer - wiem ja sie nie "boje" ze to "coś" ujawni moje dane. taaa sadze ze beda grupy wycieczkowe organizowane pod moja prace zeby zza krzaka na mnie looknac i faktycznie forumowicze niczym innym nie zyja tylko tym zeby poznac "twarze zielonookiej" :) Ja sie wsciekam ze ktos smie mnie tym szantażować , i rzygac mi sie chce z samej sytuacji i to ze ktos uwaza ze jak cos takiego napisze to co? ja sie przestrasze? poczuje sie bezradna? NIE I przysiegam ze jesli cos takiego zostanie zrobione - podejme kroki prawne Moze w gazetach o tym napisza :) Obawiam sie tez ze... dane wyciekly w momencie zapisu na spotkanie forum - bo tam podalam swoje personalia (ten jeden raz tu na foeum) - ale o tym to juz sobie z Administratorem Muratora porozmawiam osobno A w ogole to czas jest sie przyznac - "zieloonooka" to cala grupa osób (mamy dyzury i piszemy na zmiane ) - i jestesmy tu tylko w celach wirtualnego eksperymentu naukowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.04.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Trzymaj się Zielonooka i nie przejmuj się. Są niestety tacy... psychole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.04.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Daj spokój zielona. Przejmować się kimś takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 20.04.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 A w ogole to czas jest sie przyznac - "zieloonooka" to cala grupa osób (mamy dyzury i piszemy na zmiane ) - i jestesmy tu tylko w celach wirtualnego eksperymentu naukowego zawsze coś takiego podejrzewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.04.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Przysiegam , ze pilam piwo nawet z Zielonooka , znaczy jest jako zywa. Jak tez slowo daje jest ladniejsza niz na zdjeciach , no franca jedna. Moge sie zalozyc , ze takich debili jak ta Gilda pewnie wiecej jest . Ciekawe z czego to sie bierze , bo trzeba miec naprawde w glowie napierdzielone , zeby sie zajmowac tym jak kto ma na nazwisko i gdzie pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.04.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 A swoją drogą to musiałaś jej na jednym z rozlicznych for na których bywasz a do czego nie chcesz się przyznać, nieźle nadepnąć na odcisk swoją bezpośredniością, że Cię tak tu ścignęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.04.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Zaczyna sie robic coraz ciekawiej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 20.04.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Byłam na spotkaniu forumowiczów i poznałam zielonooką potwierdzam istnieje. Jej posty w dziale poszukujących swojego projektu, są dla wielu osób z tego forum pomocne. Ba nawet jej posty z działu porad życiowych , choć żyje przecie dopiero chwilkę . Każdy może się ujawniać na ile chce. Zbierając informacje z różnych tematów można prześledzić poglądy, stan rodzinny a nawet stan majątkowy forumowiczów. Jak pokazuje przykład zielonookiej, są osoby które się w taką detektywistykę bawią. Ciekawe w jakich celach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.04.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 dzieki ALE NA TYM INNYM FORUM BYWAM RACZEJ MILA - WIEC MYSLE ZE TO JUZ bardziej defekt mózgu tej osoby a nie ktos kto poczuł sie urazony Aha - jakby co to: nigdy nie zbudowalam domu (przepraszam tych anonimowych panstwa zza siatki ze wkroczylam na ich podesesje jak sie budowali na nacykalam fot nigdy nie kupilam dzialki (przepraszam pana panie Piprztycki ze robiac u pana inwentaryzacje cyknelam foty i wstawilam tu na forum przepraszam ze podaje sie za architekta - ja tylko zmywam tam podloge i zagladam przez ramie innym - stad znam nazwy paru projektow typowych przepraszam ze klamalam w sparwie obciecia - jedyne co obcielam to paznokcie u stop przepraszam ze zaplacilam Nefer i rrrimi zeby napisaly tu ze mnie znaja osobiscie przepraszam ze piszalam ze pracuje w fajnej firmie - jest strasznie zamykaja mnie na noc w wychodku, urlopu nie mialam od 11 lat a zarabiam grosze przepraszam ze pisalam ze mam kota - nigdy nie mialam - nawet zwierzeta ode mnie uciekaja :( a oto prawdziwa twarz zielonookiej : http://www.uglypeople.com/uploaded/66826/dave3.jpg ufff odetchnelam z ulga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 20.04.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 no rzeczywiście te oczy mało zielone no może trochę dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.04.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Ale chociaż kolor oczu się zgadza. Tak w przybliżeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Nefer - wiem ja sie nie "boje" ze to "coś" ujawni moje dane. taaa sadze ze beda grupy wycieczkowe organizowane pod moja prace zeby zza krzaka na mnie looknac i faktycznie forumowicze niczym innym nie zyja tylko tym zeby poznac "twarze zielonookiej" :) Ja sie wsciekam ze ktos smie mnie tym szantażować , i rzygac mi sie chce z samej sytuacji i to ze ktos uwaza ze jak cos takiego napisze to co? ja sie przestrasze? poczuje sie bezradna? NIE I przysiegam ze jesli cos takiego zostanie zrobione - podejme kroki prawne Moze w gazetach o tym napisza :) Obawiam sie tez ze... dane wyciekly w momencie zapisu na spotkanie forum - bo tam podalam swoje personalia (ten jeden raz tu na foeum) - ale o tym to juz sobie z Administratorem Muratora porozmawiam osobno A w ogole to czas jest sie przyznac - "zieloonooka" to cala grupa osób (mamy dyzury i piszemy na zmiane ) - i jestesmy tu tylko w celach wirtualnego eksperymentu naukowego Spoko, nie denerwuj sie, zlosc pieknosci szkodzi. Na takie wybryki sa paragrafy, kretynke tez mozna namierzyc, a w ogole to sa jakies jaja, bo niby czemu mialoby sluzyc ujawnienie Twoich danych? Bo moze ja tu czegos nie rozumiem... A jesli rzeczywiscie Administrator udostepnil komus Twoje dane, no to ma problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.04.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 I co byscie zrobili? Jaks ie bronic przed takicm chamstwem, obzydliwym szantażem? jak rozmawiam z tak chora osoba ktora poswiecila iles czasu zeby wysledzic was w necie? ... A ja bym bez zwłoki zgłosił sprawę na policję. Już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.04.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 No wiesz, ja nie od dzis mam wrazenie, ze robimy tu za pierwsze naiwne......jak ktos mi napisal " nie wiesz jeszcze nic o tym forum" i rzeczywiscie.... ale proponuje ci Malgos nie pisac o sobie za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 .jak ktos mi napisal " nie wiesz jeszcze nic o tym forum" Kurcze, jak groznie zabrzmialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 20.04.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 ja bym z góry nie zakladała że to kobieta... to chyba jednak zmyłka - jak i niestosowanie polskich znaków... Dziwne może... ale ten styl wypowiedzi...kogoś mi przypomina... ale pewnie dlatego że jestem uczulona...na taki styl...i chaos w argumentacji...i wypominanie bzdetów...i potrzebę udowadniania że naprawde nie jest się wielbłądem... obym sie myliła... albo może lepiej żebym się nie myliła - bo jesli to "ten styl"...to mimo upierdliwości jednak nie jest jakoś specjalnie szkodliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 20.04.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 zabawiłam sie w detektywa i wyszło mi że gilda ma męża i umie robić kotleciki ryżowo jabłkowo wołowinowe (a przynajmniej zna przepis) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts