Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 375
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tu wpisujcie miasta , z ktorych ludzie chca , aby Zielonooka opublikowala swoje rozebrane zdjecie . Dawno temu wlasnie to obiecywala .

Ja wpisze pierwszy :

Warszawa

Krakow

Zielona trochę późno dotarłam do wątku, ale powiem Ci, że nie warto się denerwować czymś takim i wiem dokładnie co mówię, bo kiedyś mi sie przytrafiło coś podobnego (na innym forum), no niestety są TACY ludzie, szkoda nerwów. Trzymaj się.

ale myślę że jest to doskonała okazja do przemyślenia czy za dużo nie piszemy o sobie na forum, wklejamy zdjęcia,opisujemy prywatne życie, problemy itd

z tego co jednym okiem śledzę to zielonooka dosyć szczegółowo pisze na forum o swoim życiu.......począwszy od amerykańskiego chłopaka w między czasie spotkań chyba z byłym, zdjęcia pięknego domu w lesie, potem akcji obcięte włosy, później jakieś wyjazdy zagraniczne itd..........nazbierało się tego trochę ................może lepiej zachować daleko idącą ostrożność bo nigdy nie wiadomo kto kryje sie po drugiej stronie ekranu.....

jedna z forumowiczek bodajże Zielona , pisał tu dziennik wklejała zdjęcia swojego domu, piękne fotki z zagranicznych wojaży ...........i została okradziona, z tego co wiem to już chyba skończyła przygodę z forum............