Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Anonimowosc na forum i pewna "zyczliwa" Gilda

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 375
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wciąż nie mogę uwierzyć, że to NS jest wielonickowcem i że on jest autorem maila do Zielonookiej.

Może jest to sztucznie wywołana nagonka, z jakimi nieraz można było spotkać się na tym forum? Tak naprawdę po czym poznać autora? Czy Redakcja sprawdzała jego IP? Może robimy NS wielką krzywdę?...

Ino mię parę dzionków nie było, a tu takie zamięszanie? To mię też zechciejta do ty sekty zapisać. jako speca ds. wschodnich, bo wy tu gadu, gadu, a od strony GRU ani KGB ja tu zabeszpieczenia nie widzem. To ja ze stej strony was obsłonię, coby one, te wschodnie, nie miały wglondu w działanie zarządu.

Dobre???

Na początek proponuję logo sekty:

http://blog.telforceone.pl/wp-content/uploads/2008/01/zaklinacz_serc.jpg

Podoba mi się ta przewrotnośc w niebieskim stworku i szczere, czerwone serce - prawie na dłoni.

Oczywiście, to tylko propozycja.

Co z ta walpurią (czy jak ona tam :roll: )

Co z ta walpurią (czy jak ona tam :roll: )

oj, chyba Sagi Ludzi Lodu nie czytalim :D (Walpurgii - "g" nie trza gubić, to od or"g"ii :D :D :D ) to 30 kwietnia.

A logo być może. Łono ma jeszcze zółtą lampkę na głowie, to przydatne...

No "g" bezczelne chamskie wredne!!!!!

Jakieś ognicha ogromniaste trza palić - przydałoby się już drewno zbierać... A łony to chyba goło latajom przez te ognie, czy tak?? Miotłę już naoliwiłam i wyczyściłam.

Retro, a rogi to Ty mosz ... :roll: Mogą być przkręcane :wink:

No "g" bezczelne chamskie wredne!!!!!

Jakieś ognicha ogromniaste trza palić - przydałoby się już drewno zbierać... A łony to chyba goło latajom przez te ognie, czy tak?? Miotłę już naoliwiłam i wyczyściłam.

Retro, a rogi to Ty mosz ... :roll: Mogą być przkręcane :wink:

O rogi to spytom najlepszy z żon, kiedy wreszcie zechce wrócić z pracy :D ino nie wiym czy co powiy, bo kozała se kupić piwa no i zem kupił. No i ciepło było, to żem... już wypił. :oops:

a ogicha ogromniaste som, kozieł jest, i lotanie na goło tyż. Zresztom, przecie mietła, jak pasażery w gaciach to lotać nie chce, nawet jak weźniesz sadło kocie, albo i ze psa.

A o dżewo to sie nie bojaj. Jak mię nie było ostatnie pore dni, tom był na wsi i żem dżewo rżnął. Starczy i do Nowygo Roku. :wink:

Proponuję takie ognicho

http://www.konfraternia.art.pl/Witamy!/gfx/artur/art_pikt.jpg

i jako kwatermiszcz załatwiłam już metę dla wszystkich

http://www.slask.zhr.pl/!zhr_pl/lysinin2005/IMG_7140.jpg

Dla każdych dwóch osób taki gustowny szałasik! :D

W związku z ogniskiem połączonym z noclegiem ogłaszam dobrowolną składkę, której minimalna kwota wynosi jakieś ...powiedzmy 50 zł.

Sposorzy również mile widziani.

Nie wystawiamy faktur VAT, ani żadnych innych dowodów wpłat

:wink: :lol: