DPS 26.04.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.04.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Wciąż nie mogę uwierzyć, że to NS jest wielonickowcem i że on jest autorem maila do Zielonookiej. Może jest to sztucznie wywołana nagonka, z jakimi nieraz można było spotkać się na tym forum? Tak naprawdę po czym poznać autora? Czy Redakcja sprawdzała jego IP? Może robimy NS wielką krzywdę?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.04.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 może być voodoo byle działało laleczki są pięknę chcem taką kurna, zapomłem, że 30 kwietnia na Łysicy ogólnopolski zlot ... zainteresowanych i światowy dzień (??? noc chyba) czarownic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.04.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Ino mię parę dzionków nie było, a tu takie zamięszanie? To mię też zechciejta do ty sekty zapisać. jako speca ds. wschodnich, bo wy tu gadu, gadu, a od strony GRU ani KGB ja tu zabeszpieczenia nie widzem. To ja ze stej strony was obsłonię, coby one, te wschodnie, nie miały wglondu w działanie zarządu.Dobre??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 27.04.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 retro jako spec od wschodu zatwierdzony (w razie w mogę pomóc mam znajomości ) i w zaopatrzeniu można czasem Tomka odciązyć co do nocy walpurgii (czy jak się ona pisze) to myślę że cza ją obejść szumnie gdzie miszcz od tych spraw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Na początek proponuję logo sekty: http://blog.telforceone.pl/wp-content/uploads/2008/01/zaklinacz_serc.jpg Podoba mi się ta przewrotnośc w niebieskim stworku i szczere, czerwone serce - prawie na dłoni. Oczywiście, to tylko propozycja. Co z ta walpurią (czy jak ona tam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.04.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Co z ta walpurią (czy jak ona tam ) oj, chyba Sagi Ludzi Lodu nie czytalim (Walpurgii - "g" nie trza gubić, to od or"g"ii ) to 30 kwietnia. A logo być może. Łono ma jeszcze zółtą lampkę na głowie, to przydatne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 27.04.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 logo może być ,nawet bardzo retro w tej nocy walpurgii to kozieł jakiś był (znowu kozieł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 No "g" bezczelne chamskie wredne!!!!! Jakieś ognicha ogromniaste trza palić - przydałoby się już drewno zbierać... A łony to chyba goło latajom przez te ognie, czy tak?? Miotłę już naoliwiłam i wyczyściłam. Retro, a rogi to Ty mosz ... Mogą być przkręcane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.04.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 No "g" bezczelne chamskie wredne!!!!! Jakieś ognicha ogromniaste trza palić - przydałoby się już drewno zbierać... A łony to chyba goło latajom przez te ognie, czy tak?? Miotłę już naoliwiłam i wyczyściłam. Retro, a rogi to Ty mosz ... Mogą być przkręcane O rogi to spytom najlepszy z żon, kiedy wreszcie zechce wrócić z pracy ino nie wiym czy co powiy, bo kozała se kupić piwa no i zem kupił. No i ciepło było, to żem... już wypił. a ogicha ogromniaste som, kozieł jest, i lotanie na goło tyż. Zresztom, przecie mietła, jak pasażery w gaciach to lotać nie chce, nawet jak weźniesz sadło kocie, albo i ze psa. A o dżewo to sie nie bojaj. Jak mię nie było ostatnie pore dni, tom był na wsi i żem dżewo rżnął. Starczy i do Nowygo Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Znaczy się to my som gotowi do tej Walpurgii, co nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Proponuję takie ognicho http://www.konfraternia.art.pl/Witamy!/gfx/artur/art_pikt.jpg i jako kwatermiszcz załatwiłam już metę dla wszystkich http://www.slask.zhr.pl/!zhr_pl/lysinin2005/IMG_7140.jpg Dla każdych dwóch osób taki gustowny szałasik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.04.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 luks!dla kozła nie trza, on ze switem znika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 28.04.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 kozieł znika a my zostaniemy same i będziemy plakaly tęsknily....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Chętnie pocieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 28.04.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Chętnie pocieszę. to miło że same nie zostaniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.04.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 kozieł znika a my zostaniemy same i będziemy plakaly tęsknily....... łon za rok przydzie znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Za rok???!!! A co on, myśli, że święty Mikołaj jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 29.04.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Za rok???!!! A co on, myśli, że święty Mikołaj jest???? Święty Mikołaj jest, ale zimoj. Zimoj latać nawet koło ognicha nie bede bo zamróz straszny a nie lubie jak mi zimno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.04.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 W związku z ogniskiem połączonym z noclegiem ogłaszam dobrowolną składkę, której minimalna kwota wynosi jakieś ...powiedzmy 50 zł. Sposorzy również mile widziani. Nie wystawiamy faktur VAT, ani żadnych innych dowodów wpłat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts