frosch 30.04.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Magi, tutaj nikt nie ma zielonych oczu, włącznie z samą Zaginioną nam gdziesić Prezeską wypraszam sobie mam zielone .....nooo tee..oczy ...a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 jest mi bardzo przykro.... jak do tej pory nikt - podkreślam: NIKT specjalnie nie podważał mojej dziewiczości... nikt nie śmiał pierwszy... i ty frosch przeciwko mnie.... ps szipleczka juz gotowa... ale sterylna chyba, co... [/quote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.04.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Magi, tutaj nikt nie ma zielonych oczu, włącznie z samą Zaginioną nam gdziesić Prezeską Mój kot ma zielone, mnie się czasem robia czerwone jak za długo tu przesiaduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 jest mi bardzo przykro.... jak do tej pory nikt - podkreślam: NIKT specjalnie nie podważał mojej dziewiczości... i ty frosch przeciwko mnie.... ps szipleczka juz gotowa... szpilki wykorzystam do salatki i nie przeciwko tylko raczej za toba , od tylu znaczy ... i nie wyzywaj mnie od laleczek , bo mi sie przykro robi, nawet bardzo jak chcesz mozesz udawac te nietykalna mnie nie zalezy .... ale tez latwa nie jestem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 jessssu to na poprzednich stronach to była laleczka Froszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 30.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 jest mi bardzo przykro.... jak do tej pory nikt - podkreślam: NIKT specjalnie nie podważał mojej dziewiczości... nikt nie śmiał pierwszy... i ty frosch przeciwko mnie.... ps szipleczka juz gotowa... ale sterylna chyba, co... [/quote za taki afront - szpila opluta jadem pająka wdowy czarnej czy innej mamby z resztkami zaschnietego majonezu żurawinowego i strzepami kraciastej ceraty... gangrena gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.04.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 jest mi bardzo przykro.... jak do tej pory nikt - podkreślam: NIKT specjalnie nie podważał mojej dziewiczości... nikt nie śmiał pierwszy... i ty frosch przeciwko mnie.... ps szipleczka juz gotowa... ale sterylna chyba, co... [/quote taaa.....sterylna tak jak ta dziewica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.04.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 jest mi bardzo przykro.... jak do tej pory nikt - podkreślam: NIKT specjalnie nie podważał mojej dziewiczości... nikt nie śmiał pierwszy... i ty frosch przeciwko mnie.... ps szipleczka juz gotowa... ale sterylna chyba, co... [/quote za taki afront - szpila opluta jadem pająka wdowy czarnej czy innej mamby z resztkami zaschnietego majonezu żurawinowego i strzepami kraciastej ceraty... gangrena gwarantowana a jednak zasluzylam na jakotaki szacunek i sympatie u ciebie dziekuje jestes zbyt laskawa ....nie zasluzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.04.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 jest mi bardzo przykro.... jak do tej pory nikt - podkreślam: NIKT specjalnie nie podważał mojej dziewiczości... nikt nie śmiał pierwszy... i ty frosch przeciwko mnie.... ps szipleczka juz gotowa... ale sterylna chyba, co... [/quote taaa.....sterylna tak jak ta dziewica... może to miało być dziwaczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.04.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 mam nadzieję że Moderator tego wątku ma jakieś poważne i nie partykularne powody by usuwać akurat moje posty z działu Hyde Park...zwłaszcza w temacie płynącym wolnym nurtem humorystycznym...z przymrużeniem oka... nie obrażającym nikogo specjalnie? Joan, cel uświęca środki. Ja wprawdzie nie Moderator, ale jestem przeciw karmieniu trolli z zza WW I działania Moderatora w tym zakresie popieram. Mam ciuchutkie pytanie odnośnie składki. Może tak choć 1% ktos zapłaci, bo mię dziś dokumentnie oskubano. Ale autko jeździ, więc przyjechać jestem chętny. A miotła? Mam lęk pszeszczeni. Wszystkim dziewicom kolanka dam głaskać. I nie tylko dziewicom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.04.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 joan, moze ty i jestes dziewica ale nie niewinna- odpadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 jest mi bardzo przykro.... jak do tej pory nikt - podkreślam: NIKT specjalnie nie podważał mojej dziewiczości... nikt nie śmiał pierwszy... i ty frosch przeciwko mnie.... ps szipleczka juz gotowa... ale sterylna chyba, co... [/quote za taki afront - szpila opluta jadem pająka wdowy czarnej czy innej mamby z resztkami zaschnietego majonezu żurawinowego i strzepami kraciastej ceraty... gangrena gwarantowana Jad czernej wdowy czy innej mamby zniosę z godnością! Gangrenę przyjmę z pokorą! Ale matko jedyna daruj mi ten majonez - błagam!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.04.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 No dobra, czas mietłę wyrychtowac i ruszac w drogę. Do zobaczenia wiedźmy i wiedźmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.04.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Nie ma sposorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 30.04.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 dziękuję ci brazo kochana za sponsoring może za tomka też wystarczy co do dziewic to moja babcia dziewicą jest z pewnością mogę zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Nie ma sposorów. ' Pewexowskie moga być?? http://www.banknoty.republika.pl/bony/pewex/pliki/1979/50s_1979_aw.jpg Komturze, odwdzięczysz się winkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Nie mogłam się powstrzymać ... mój najnowszy nabytekhttp://www.harry-potter.net.pl/images/articles/nimbus2000.jpgAaaaaa .... i będzie ŁON:http://abc.wp.pl/wiedzmin/media/f18.jpg Obiecał!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 dobra, znajcie moją hojność http://www.kantory.pl/banknoty/USD050a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 a to ma zakupy nieprzewidziane w kosztorysie, jakby co miało zabraknąć przypadkiem http://www.kantory.pl/banknoty/USD100a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 http://img.breitbart.com/images/2008/4/28/080428184209.tgth456o/CPS.NAK26.280408204059.photo00.photo.jpg Jest sponsor. Ja chcę sponsorkę do swoich wygolonych kolanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts