Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Anonimowosc na forum i pewna "zyczliwa" Gilda

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 375
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mnie tyłek boli od starej miotły, nowa nie dała tak szybko naprawić. :roll:

Muszę chyba zażyć na to pajęczych nóżek. :D

Jesteś pewna że to od miotły boli a nie od sprawdzania :wink:

Oj Veruniu, Depsia delikatna chciała być :wink:

Jesteś pewna że to od miotły boli a nie od sprawdzania :wink:

To to wszystkich tak boli? :o

O, ja durnowata... :oops:

sabat był wczoraj w nocy czyli z 30 kwietnia na 1 maja w noc Walpurgi

dziewic nie było :wink: kozioł sam sprawdzał :lol:

następny sabat w wigilię św jana

serdecznie zapraszamy :D

Już się zapisuję. Mam nadzieję, że do sw. Jana nauczę się wklejać składkowe.

No i mam nadzieję, że dziewice będą. :lol:

Pozdrawiam

Ya

dziewice będą... jak zawsze... na ofiarny stos. ale ich miesięczna krew to wazny składnik maści do mieteł.

to wszystko rankiem zmienia się w zwykłą kupę po fasolce po bretońsku którą tzw. Mr. Zorro ma na łbie.

Nie tylko po fasolce, z tego co wiem to i grochóweczka w grę wchodzi :wink:

po fasolce. wiem po czym, bo sam mu na łeb narobiłem.

Zgodnie z nickiem szwarccharakteru proponuję zamiast sekty założyć Gildię Zielonookiej :wink: .

A w temacie wątku; ta historia przypomniała mi pewne wydarzenia sprzed już chyba kilku lat. Bywałem na jakims tam forum, głównie jako czytelnik. Sporo ludzi się znało osobiście, zlatywali się, zamieszczali swoje zdjęcia.

Nagle na forum pojawił się koleś, który upatrzył sobie dwie urodziwe i liderujące uczestniczki forum. Próbował zwrócić ich uwage na siebie, podrywał, nagabywał. Gośc prężył się maksymalnie, próbował byc elokwentny, szastał luksusami (samochody, domy, hAmeryka i cały ten blichtr itp.). Znajome, co? Powiedzmy, że ja póki co wierzę w powtarzalność ludzkich zachowań. Generalnie nie znam genezy problemu, ale po pewnym czasie na forum zrobiło się nieprzyjemnie. Facet dostał kosza w dublecie i jego ego tego nie zniosło. Zaczął węszyć, wlazł kobietom w życie realne, gromadził info na ich temat i w mniej lub bardziej zawoalowany sposób serwował je na forum. Dziewczyny nie pozostawały mu dłużne i drwiły np. z jego grubiaństwa, chamstwa, a nawet wąsika oraz słomy wychodzącej z butów.

Gość zmieniał nicki, lawirował, jatrzył. Administrator chyba to zlekceważył, gdyż forum po prostu siadło. Nie wiem jak się ta sprawa skonczyła, bo się, jak większośc, ewakuowałem na stałe. W każdym razie takie netowe weszki sa po prostu nie tylko przykre ale i szkodliwe.

http://images28.fotosik.pl/208/4cc8778c30a3f9f3.jpg

p ozdrówka serdeczne :lol:

chyba strasznie wyczerpujące były te harce jeśli tak wylądowałaś i czy aby na swoim drzewie :D