DPS 02.05.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Mnie tyłek boli od starej miotły, nowa nie dała tak szybko naprawić. Muszę chyba zażyć na to pajęczych nóżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Mnie tyłek boli od starej miotły, nowa nie dała tak szybko naprawić. Muszę chyba zażyć na to pajęczych nóżek. Jesteś pewna że to od miotły boli a nie od sprawdzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Mnie tyłek boli od starej miotły, nowa nie dała tak szybko naprawić. Muszę chyba zażyć na to pajęczych nóżek. Jesteś pewna że to od miotły boli a nie od sprawdzania Oj Veruniu, Depsia delikatna chciała być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.05.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 No kużwa mnie mietła siadłła zaraz za miastem ja jej gassss a łona zgasł mam nadzieję, że na Jana dolecim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2008 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Mnie tyłek boli od starej miotły, nowa nie dała tak szybko naprawić. Muszę chyba zażyć na to pajęczych nóżek. Jesteś pewna że to od miotły boli a nie od sprawdzania To to wszystkich tak boli? O, ja durnowata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.05.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 sabat był wczoraj w nocy czyli z 30 kwietnia na 1 maja w noc Walpurgi dziewic nie było kozioł sam sprawdzał następny sabat w wigilię św jana serdecznie zapraszamy Już się zapisuję. Mam nadzieję, że do sw. Jana nauczę się wklejać składkowe. No i mam nadzieję, że dziewice będą. Pozdrawiam Ya dziewice będą... jak zawsze... na ofiarny stos. ale ich miesięczna krew to wazny składnik maści do mieteł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr. Zorro 04.05.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 a jak tam sprawa sponsoringu? ...moja "kupa złotówek" czeka. Jest dość sporych rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 a jak tam sprawa sponsoringu? ...moja "kupa złotówek" czeka. Jest dość sporych rozmiarów. o koszerna ona jest?? ta kupa ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 to wszystko rankiem zmienia się w zwykłą kupę po fasolce po bretońsku którą tzw. Mr. Zorro ma na łbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 to wszystko rankiem zmienia się w zwykłą kupę po fasolce po bretońsku którą tzw. Mr. Zorro ma na łbie. Nie tylko po fasolce, z tego co wiem to i grochóweczka w grę wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.05.2008 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 to wszystko rankiem zmienia się w zwykłą kupę po fasolce po bretońsku którą tzw. Mr. Zorro ma na łbie. Nie tylko po fasolce, z tego co wiem to i grochóweczka w grę wchodzi po fasolce. wiem po czym, bo sam mu na łeb narobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 05.05.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Zgodnie z nickiem szwarccharakteru proponuję zamiast sekty założyć Gildię Zielonookiej . A w temacie wątku; ta historia przypomniała mi pewne wydarzenia sprzed już chyba kilku lat. Bywałem na jakims tam forum, głównie jako czytelnik. Sporo ludzi się znało osobiście, zlatywali się, zamieszczali swoje zdjęcia. Nagle na forum pojawił się koleś, który upatrzył sobie dwie urodziwe i liderujące uczestniczki forum. Próbował zwrócić ich uwage na siebie, podrywał, nagabywał. Gośc prężył się maksymalnie, próbował byc elokwentny, szastał luksusami (samochody, domy, hAmeryka i cały ten blichtr itp.). Znajome, co? Powiedzmy, że ja póki co wierzę w powtarzalność ludzkich zachowań. Generalnie nie znam genezy problemu, ale po pewnym czasie na forum zrobiło się nieprzyjemnie. Facet dostał kosza w dublecie i jego ego tego nie zniosło. Zaczął węszyć, wlazł kobietom w życie realne, gromadził info na ich temat i w mniej lub bardziej zawoalowany sposób serwował je na forum. Dziewczyny nie pozostawały mu dłużne i drwiły np. z jego grubiaństwa, chamstwa, a nawet wąsika oraz słomy wychodzącej z butów. Gość zmieniał nicki, lawirował, jatrzył. Administrator chyba to zlekceważył, gdyż forum po prostu siadło. Nie wiem jak się ta sprawa skonczyła, bo się, jak większośc, ewakuowałem na stałe. W każdym razie takie netowe weszki sa po prostu nie tylko przykre ale i szkodliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.05.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 dlatego jasno mu napisałem, ze ma nas.ane na łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.05.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Żeby wszystko było jasne, Gilda i ten z fasolką to 2 różne osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.05.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Powiedzmy, że ja póki co wierzę w powtarzalność ludzkich zachowań. ja też... choć także wierzę, że są ludzie, którzy potrafią czymś mile zaskoczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.05.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Mnie tyłek boli od starej miotły, nowa nie dała tak szybko naprawić. Muszę chyba zażyć na to pajęczych nóżek. http://images28.fotosik.pl/208/4cc8778c30a3f9f3.jpg pozdrówka serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.05.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Mnie tyłek boli od starej miotły, nowa nie dała tak szybko naprawić. Muszę chyba zażyć na to pajęczych nóżek. http://images28.fotosik.pl/208/4cc8778c30a3f9f3.jpg p ozdrówka serdeczne chyba strasznie wyczerpujące były te harce jeśli tak wylądowałaś i czy aby na swoim drzewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.05.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Wy tu tak sobie funkcje rozdajecie, a ja mogę być członkiem, i może zamiast płacić, zarobię na składkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.05.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 jako członek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.05.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 własciwie to mógłby te mietły smarować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts