DPS 06.05.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Alfa, tango, fokstrot powiadasz... Bardzo ładne! Będe sie tak zgłaszać! Czy wieża kontroli lotów na Łysej Górze będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.05.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja w kwestii formalnej;pytałam w wydziale komunikacji o szczegóły -jest tak: miotły nie muszą mieć atestów -są na paliwo ekologiczne.Składki na tablice rejstracyjne u koleżanki Kaśki Maciej.Serwisowanie obowiązkowe zapewnia Barbossa.Wydział komunikacji i lotów na czymkolwiek apeluje jedynie o nie latanie w strojach obscenicznych\zalecane reformy do kolan\ze względu na bezpieczeństwo ruchu naziemnego.Uprasza się o wskazanie lokalizacji wieży kontroli lotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 A po ilu kilometrach serwisowanie obowiązkowe? Ja do tej pory tak bez rejestracji sobie hulałam i nikt mnie nie złapał Nic tylko przepisy , nakazy , składki- co za państwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 06.05.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 a gdzie jest główna sekciara zielonooka??? zostawiła swoje wierne i wiernych na pastwę kozła może ją kto porwał (gilda jakaś czy cuś ) i trzebaby wielką akcję o kryptonimie jakimś zorganizować , co by odbić zielonooką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.05.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Galka, tylko ja mówię od razu, że moja miotła to ma nadsterowność w lewo Takie są skutki posiadania wielkiego serducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.05.2008 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Alfa, tango, fokstrot powiadasz... Bardzo ładne! Będe sie tak zgłaszać! Czy wieża kontroli lotów na Łysej Górze będzie? ... również w kwestii formalnej 1. Depsia to: -Delta-Echo-Papa-Sierra-India-Alfa 2. ... "nadsterowność" w lewo - wyregulować ciegła Rudder'a (lub jak sugerowano wyżej coś z serduchem) 3. ... w kwestii "wrażej roboty" to ... cały czas się zastanawiam jak to się stało, że mam uszkodzone lewe skrzydełko pozdrowienia dla WSZYSKICH (dla personelu naziemnego również, a dla Tomka1950 specjalne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2008 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Galka, tylko ja mówię od razu, że moja miotła to ma nadsterowność w lewo Takie są skutki posiadania wielkiego serducha Ta gdzieżby, ta skądby, ta jak... 1. Depsia to: -Delta-Echo-Papa-Sierra-India-Alfa 2. ... "nadsterowność" w lewo - wyregulować ciegła Rudder'a (lub jak sugerowano wyżej coś z serduchem) 3. ... w kwestii "wrażej roboty" to ... cały czas się zastanawiam jak to się stało, że mam uszkodzone lewe skrzydełko 1. No dobra, będę tego używać, chociaż tamto mi się też podoba. 2. Się odniosłam wyżej, chyba wyregulować te ciągadła jakieś trzeba. 3. Nie przyznaję się do niczego. W samolociku skrzydełko Ci się uszkodziło, Chefie? A taki był ładny, hamerykanski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 07.05.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Depsia -ty nad poziomy wylatuj-ale trzymaj się korytarza powietrznego dla mieteł w przeciwnym razie dziś skrzydełko ,jutro nóżkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 No przecie ja bardzo grzeczna, cały czas, nawet na korytarzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Mietła mi siedła, psia krętka, a miała byc jak ten Titanic, niezatapialna No może i zatopić się nie da, ale te drapaki z tyłu szlak trafił Barbossa by się przydał, skoro był uprzejmy na członka-serwisanta wstąpić Ja też bez homologacji latam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.05.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 a ja w kwesti formalnej czy Członek Serwisant wymienia też kij z zimowego na letni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 O ja cie, to kij trzeba wymieniać? Ja do tej pory na jednym latałam. Czy Barbossa robi nowe kije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.05.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 kij na letni to chyba dopiero po zimnej zośce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.05.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 O ja cie, to kij trzeba wymieniać? Ja do tej pory na jednym latałam. Czy Barbossa robi nowe kije? może ma na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Że niby w kącie stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 chyba nie ważne gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.05.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Że niby w kącie stoi? Oby tylko nie połknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Wam to już, Robaczki, kompletnie odpala pod deklem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2008 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ooo, wypraszam sobie. To, że człowiek czasem zapomni kija zmienić, to nie powód, żeby obrażać i od odpałów nam tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 10.05.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Wam to już, Robaczki, kompletnie odpala pod deklem :) Kochana-bezpieczeństwo lotów-nie w kij dmuchał /a że odpala to druga sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts