Zopafisa 10.05.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Tylko miotły staromodne są naprawdę niezawodne Miotła z drewna to nie wiecheć Na niej można w świat polecieć ! Lecz by wiedźmy mogły hulać, nieodzowna jest mikstura: rechot żaby, Szczypta soli, litr maślanki, paczka moli, sterta kłaków ( z wilkołaków)... I coś jeszcze ? Tak dwa kleszcze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.05.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 kleszczy mam pod dostatkiem , kłaki też sie znajdą tylko skąd mole........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Wam to już, Robaczki, kompletnie odpala pod deklem :) Kochana-bezpieczeństwo lotów-nie w kij dmuchał /a że odpala to druga sprawa Ależ oczywiście - bezpieczeństwo lotów to podstawa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 10.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Wam to już, Robaczki, kompletnie odpala pod deklem :) Ale swietnie poprawia humor czytającym Pozdrawiam Was wiedźmy i wiedźmowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 10.05.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Kiedy się już kończy zimasezon lotów się zaczynana mietełkach,na drapakachna siedząco, na czworakacha kto zwinny na stojaka.Tera są przepisy nowetrza mieć światła odblaskowedwa migacze;z lewa z prawawymagany kask na głowie,bezpieczeństwo to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Kaska mam!Zdecydowanie nabędę (wcale niekoniecznie drogą kupna) światła odblaskowe i dwa migacze! Serwis nam się sypie!!!! Gdzie Barbossa, mietłe mam do naprawy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Nic z tego, nie bede wieszać jak na samochodzie! Potrafię świecić oczyma, to i odblask jest. Jak skręcam, to tez zawsze mi jedno oko dryga. Miga, znaczy się. I nie dam się naciągać monopolistycznym zakusom zindoktrynowanych oszołomów, krzyczących na spotkaniach "We are the best"!!! To oni produkują te odblaski i migacze - jakbym sama nie umiała poświecić. Też coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 11.05.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 a to mnie chca zlnczowac ze pisze niezrozumiale i ze wale bledy i ze a cholera wie co tam jeszcze bylo a tu masz zielona pobila mnie siedzi na forach bo sie chce dowiedziec co sie ludzia podoba zeby ulatwic wspulprace z klijetem a tu sie przyczepi jakas menda i robi szum no coz damy se rade i z tym typem czlowieka poprostu lac hamstwo i to szerokim lukiem czy jak to pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 11.05.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 a zapomnialem dodac zielona jak by co to wyciagam swoja szpade i wstawie sie za toba choociaz nie znam ani cienbie ani nikogo z tego forum nigdy nie bylem na spotkaniu to i tak sadze ze sa ludzie normalni i zyczliwi drogim bo inaczej ten swiat niemial by sensu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.05.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Nic z tego, nie bede wieszać jak na samochodzie! Potrafię świecić oczyma, to i odblask jest. Jak skręcam, to tez zawsze mi jedno oko dryga. Miga, znaczy się. I nie dam się naciągać monopolistycznym zakusom zindoktrynowanych oszołomów, krzyczących na spotkaniach "We are the best"!!! To oni produkują te odblaski i migacze - jakbym sama nie umiała poświecić. Też coś. I słusznie. ja też mam takiego czuja, któren zawsze wie, kaj się do jakiejsik wiedźmy zbliżamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 No to wiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!!!!!!! Polatamy!!!! http://www.brz.republika.pl/czarownica.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 A trzyosobówki nie mosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Może być coś takiego? Trzonki się przedłuży i będzie OK. http://www.humorpage.pl/obrazki2/ludzie/czarownica.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 12.05.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 tylko jak wtedy ze sterownością ?? jedna chce w prawo druga w lewo trzecia w dół chyba że układ kierowniczy działa telepatycznie i z trzech wiedźm wyciąga średnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 O!!! Taka jest super!!! Nad sterownością to pomyślimy, jak już nam się uda wzlecieć (nad poziomy)!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 09.07.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Zielona JA Ciebie lubie . P.S takich slow to nawet mojej kobicie nie mowie Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts