Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Anonimowosc na forum i pewna "zyczliwa" Gilda

zielonooka

Recommended Posts

:D :D :D

Tylko miotły staromodne są naprawdę niezawodne

Miotła z drewna to nie wiecheć

Na niej można w świat polecieć !

Lecz by wiedźmy mogły hulać,

nieodzowna jest mikstura:

rechot żaby,

Szczypta soli,

litr maślanki,

paczka moli, sterta kłaków

( z wilkołaków)...

I coś jeszcze ?

Tak dwa kleszcze !!!

• Odpowiedzi 375
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kiedy się już kończy zima

sezon lotów się zaczyna

na mietełkach,na drapakach

na siedząco, na czworakach

a kto zwinny na stojaka.

Tera są przepisy nowe

trza mieć światła odblaskowe

dwa migacze;z lewa z prawa

wymagany kask na głowie,

bezpieczeństwo to podstawa

Nic z tego, nie bede wieszać jak na samochodzie!

Potrafię świecić oczyma, to i odblask jest. Jak skręcam, to tez zawsze mi jedno oko dryga. :D Miga, znaczy się. :roll:

I nie dam się naciągać monopolistycznym zakusom zindoktrynowanych oszołomów, krzyczących na spotkaniach "We are the best"!!! 8)

To oni produkują te odblaski i migacze - jakbym sama nie umiała poświecić. Też coś. :-?

a to mnie chca zlnczowac ze pisze niezrozumiale i ze wale bledy i ze a cholera wie co tam jeszcze bylo a tu masz zielona pobila mnie

siedzi na forach bo sie chce dowiedziec co sie ludzia podoba zeby ulatwic wspulprace z klijetem a tu sie przyczepi jakas menda i robi szum

no coz damy se rade i z tym typem czlowieka poprostu lac hamstwo i to szerokim lukiem czy jak to

pozdrawiam

a zapomnialem dodac zielona jak by co to wyciagam swoja szpade i wstawie sie za toba choociaz nie znam ani cienbie ani nikogo z tego forum nigdy nie bylem na spotkaniu to i tak sadze ze sa ludzie normalni i zyczliwi drogim bo inaczej ten swiat niemial by sensu pozdrawiam

Nic z tego, nie bede wieszać jak na samochodzie!

Potrafię świecić oczyma, to i odblask jest. Jak skręcam, to tez zawsze mi jedno oko dryga. :D Miga, znaczy się. :roll:

I nie dam się naciągać monopolistycznym zakusom zindoktrynowanych oszołomów, krzyczących na spotkaniach "We are the best"!!! 8)

To oni produkują te odblaski i migacze - jakbym sama nie umiała poświecić. Też coś. :-?

I słusznie. ja też mam takiego czuja, któren zawsze wie, kaj się do jakiejsik wiedźmy zbliżamy...

• 1 month później...