Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 375
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kurcze, namierzyli mnie.

Teraz będę musiał się szlajać po kawiarenkach internetowych żeby znowu dowalić, echhhhhh straszne.....

A swoja drogą Zielona, to ja się zdziwiłem że ujawniłaś ten priv do Ciebie - to z niego dowiedziałem sie tego - czego nie wiedziałem wcześniej.

O tym powinnaś również pomyśleć, jeżeli nie chciałaś żeby wszyscy wszystko o Tobie wiedzieli.

Pozdrawiam 8)

akurat tu podalam takie informacje ktore raczej sa znane- nigdy nie ukrywalam ze jestem architektem :)

nigdy nie ukrywalam ze mialam zwiazek z pewna technologia :)(choc raczej nia nie naglasnialam z wielu wzgledow - wlasnie dlatego ze na forum sobie odpoczywam od pracy)

wyciepalam inne info ktore byly nieznane...a przynajmniej nieznane wiekszosci - bo jak pisalam pare osob na forum jest ktore znaja mnie i zgeby jak i z imienia i nazwiska

pozdrawiam

aha - zdenerwowanie minelo - faktycznie na cos takiego mozna sie jedynie popukac z politowaniem w glowe

ale niesmak pozostaje i ... jest mi po prostu przykro ze na tym forum zdarzaja sie i takie osoby

tutaj jednak granica zostala chyba mocno przekroczona i to nie sa forumowe slowne potyczki , nie zgadzanie sie z opiniami, czy nawet wbijanie szpilek.

to juz wkraczanie w jakas sfere prywatna bez zgody osoby - i insynuacje ze udostepni sie ta wiedze innym - i bardzo czegos takiego nie lubie.

:-?

takie po prostu wielkie "bleeee"

aha - zdenerwowanie minelo - faktycznie na cos takiego mozna sie jedynie popukac z politowaniem w glowe

ale niesmak pozostaje i ... jest mi po prostu przykro ze na tym forum zdarzaja sie i takie osoby

tutaj jednak granica zostala chyba mocno przekroczona i to nie sa forumowe slowne potyczki , nie zgadzanie sie z opiniami, czy nawet wbijanie szpilek.

to juz wkraczanie w jakas sfere prywatna bez zgody osoby - i insynuacje ze udostepni sie ta wiedze innym - i bardzo czegos takiego nie lubie.

:-?

takie po prostu wielkie "bleeee"

Zgadza sie. Bleeeee :x :x :x :x :x :x :x :x

Zachowanie osoby, która podpisała się jako Gilda - jest tak niskie i tak prostackie, że nie ma co się rozwodzić na ten temat.

Natomiast jeśli chodzi o anonimowość na forum :roll: - no cóż :roll: chyba najczęściej tylko z imienia i nazwiska, choć nie zawsze.

Większość z nas pisze, jaki wykonuje zawód, gdzie buduje, za co - za kredyt, czy za gotówkę, ile kasy płaci i za co :-? Piszemy jakie mamy samochody, ile mamy dzieci, czy mamy mężów/żony, baaaaaaa nawet piszemy jakie mamy problemy i nie tylko budowlane, piszemy o problemach bardzo osobistych, o emaocjach ..., piszemy co lubimy jeść, jakie uprawiamy sporty, gdzie jeździmy na wakacje, jakie przygody przeżywamy, na co chorujemy, jakie mamy zwierzęta, jakie mielismy, jakie lubimy zapachy .... i długo by jeszcze wymieniać - to jest kopalnia wiedzy o nas :-? - jesteśmy tego świadomi.

Wśród prawie 70 000 ludzi zawsze znajdzie się jakiś popapraniec - nie ma siły, także nie ma co się denerwować.

Musi producenci cegly dziurawki przystapili do ofensywy..... 8) 8)

To forum przypomina mi pewne opowiadanie Mrozka gdzie w przedziale kolejowym jechal garbus, ktoremu przekrzywial sie garb, wyrosnieta dziewczynka z warkoczykami, pelen entyzjazmu wojskowy czy jakos tak, i jeszcze pare innych okazow "prawdziwych podroznych" i jeden przerazony pasazer wcisniety w kat...... 8) 8)

zabawiłam sie w detektywa i wyszło mi że gilda ma męża i umie robić kotleciki ryżowo jabłkowo wołowinowe (a przynajmniej zna przepis) :roll:

Hmm, sadzac po zamilowaniach kulinarnych i stylu wypowiedzi, to ja bym sie Zielonooka specjalnie nie przejmowala, bo to chyba nikt inny, tylko Twoj dawny wielbiciel sie odezwal :wink:

A swoja droga, to sie nawet zastanawialam, co tak nagle ucichl? No to sie wydalo :-?

ja nikogo palcem nie wskazuje - bo nie wiem

mimo wszystko az mi sie nie chce wierzyc zeby hmmm.... niespecjalnie mi bliski :wink: forumowicz okazal sie az takim dnem. moze jestem naiwna

z drugiej strony - jesli to on to wlasnie pekam ze smiechu jak sam sobie udzielał rad co do wklejania zdjec na forum :o :lol:

mimo wszystko az mi sie nie bardzo chce wierzyc... zwl. ze ostatnio sie siebie nie czepialismy i byla cisza. no fakt - zastanawiajace ze nagle niz gruszki ni z pietruszki usilnie domagal sie i prosił zebym wkleila fotke na watku "geby" ("chociaz na moment, chociaz na chwile"- to cytat) ale nie mialo to zadnego dalszego ciagu i z drugiej strony - ja pewnosci nie mam i tez bym nie chciala zeby bez dowodow - byc moze nieslusznie podejrzewac forumowicza

ja nikogo palcem nie wskazuje - bo nie wiem

mimo wszystko az mi sie nie chce wierzyc zeby hmmm.... niespecjalnie mi bliski :wink: forumowicz okazal sie az takim dnem. moze jestem naiwna

z drugiej strony - jesli to on to wlasnie pekam ze smiechu jak sam sobie udzielał rad co do wklejania zdjec na forum :o :lol:

mimo wszystko az mi sie nie bardzo chce wierzyc... zwl. ze ostatnio sie siebie nie czepialismy i byla cisza. no fakt - zastanawiajace ze nagle niz gruszki ni z pietruszki usilnie domagal sie i prosił zebym wkleila fotke na watku "geby" ("chociaz na moment, chociaz na chwile"- to cytat) ale nie mialo to zadnego dalszego ciagu i z drugiej strony - ja pewnosci nie mam i tez bym nie chciala zeby bez dowodow - byc moze nieslusznie podejrzewac forumowicza

Styl pasuje, ilosc wielokropkow pasuje, zainteresowania kulinarne, chec "zdemaskowania" Cie rowniez. Ale nie ma sie co specjalnie :wink: przejmowac...

a czy to ważne kim jest ta gnida tfu... gilda?

i tak jest pewnie zachwycona(y) że ktoś się jego(jej) osobą interesuje

może dostarcza to gnidzie jakiejś podniety :o :roll: