joan 22.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Paty - dobre dobre...że kto? Zielona? ps właśnie wkleiłam zdjęcie swojej facjaty...zupełnie świadomie...świadoma ryzyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Paty Ty tez wklejalas , tylko zdaje sie o ile dobrze pamieam , ze Cie maz opierdzileil i wszystko zniknelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabryka majonezu 22.04.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 to ja noge wklejehttp://img177.imageshack.us/img177/290/majonez12fj7.jpgty na to jest naprawde cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.04.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Paty - nie! Z priv jakie dostałam zaden nie opisywal tego co sama kiedykolwiek napisalam na forum. Ok - ten fragment ktory wkleilam - wlasnie dlatego ze nic "nowego" z niego dowiedziec sie nie mozna. Oprocz takich informacji ktore zawieraly błedne "dane" (coz widac nawet w czasie pracy sledczej zdarzaja sie "wpadki" ) byly tez takie o ktorych nigdy na forum nie napisalam i nigdy nie podawalam do wiadomosci publicznej- i bardzo sie tego pilnowałam. Z pełna swiadomoscia pisze swoje posty na forum i uwierz mi kontroluje informacje jakich udzielam. Mam oczywiscie swiadomosc ze dostarczam jakis tam informacji (jak wiekszosc z nas)- ale uznalam ze sa na tyle ogolne ze naprawde nie stanowia problemu) Tu mialo miejsce inne zdarzenie - ktos sie bardzo pofatygowal zeby np. dowiedziec sie jak sie nazywam. Prawdopodobnie pewne informacje jakich udzielilam na forum stanowily punkt zaczepienia, ale byly tylko ułamkiem wiadomosci o mnie. Wsrod informacji prawdziwych byly tez po prostu totalne bzdety ale tak skutecznie wymieszane ze gdybym zaczela je prostowac - to tylko dalabym satysfakcje temu kretynowi*- ale informacje prawdziwe rowniez były. Dwa - co innego gdyby sobie ktos poszperal i dla wlasnej satysfakcji (dziwne co prawda ale ludzie maja czasem dziwne upodobania i widocznie niespelnione ciagoty detektywistyczne) dowiedzial sie ze nazywam sie np. Pelagia Piędziwiatr. ok - niech sie cieszy ze wie. Ale czym innym jest wysylanie obrzydliwych maili ze dla dobra ogolu takie dane - bez mojej zgody - sie upubliczni. Juz to na pisalam - zadna tajemnica jak sie nazywam ale TO JA zycze sobie decydowac o tym kto sie o tym dowie. Nie mam tez wrazenia ze sie w jakis szczegolny sposob "obnazam"- zwlaszcza ostatnio byly moze ze 2 watki bj. osobiste ale tez napisane z pelna premedytacja (pod moim nickiem a nie wymyslonym dla potzrzeby chwili) - wlasnie dlatego ze nic tak naprawde nie zawieraly w sobie co moglo by mnie zidentyfikowac. Nie wkejam geby na forum (przynajmniej nie w formie rozpoznawalnej) , nie wklejam zdjec chalupy, nie wiem czym fakt poinformowania tu na forum o posiadaniu exa ze stanow czy tego ze sie jest z zawodu architektem, czy tez tego ze sie zmienilo fryzure jest bardziej mowiacy o zyciu prywatnym niz np. historia o facecie ktory neka telefonicznie forumowiczke ( slynna akcja teletubis ), czy historia o naduzywaniu alkoholu przez meza w jednym watku + fotki domku z męzem przy budowie w watku drugim pt. "dziennik budowy" :roll ( i etz to oryw. sprawa tych osob - maja sie ochote dzielic prywatnymi problemami - sie dziela i nikomu przeszkadzac to nie powinno) Oczywiscie mam swiadomosc ze to CO pisze na forum (i do KOGO pisze) moglo sie komus nie spodobac i w efekcie stalo sie przyczyna intensywnej pracy sledczej poszkodowanego na umysle osobnika. Czyli bylo de facto przyczyna calej histori. Ale byc moze rownie dobrze moglam pisac o niebieskim kwiatku w doniczce i to tez by sprowokowalo kogos do tej calej akcji. ps. zmienilam 3 x bo literowki byly | Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.04.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 ale myślę że jest to doskonała okazja do przemyślenia czy za dużo nie piszemy o sobie na forum, wklejamy zdjęcia,opisujemy prywatne życie, problemy itd. Moze i tak, ale kradzieze w domach ludzi spoza Forum podczas ich zagranicznych wojazy chyba rowniez sie zdarzaja, wiec jedno z drugim moglo ale nie musialo miec cos wspolnego. A ze komus sie chcialo przejrzec te pare tysiecy postow zielonookiej to musial naprawde byc zdeterminowany. O tzw. gwiazdach rowniez wiemy jak sie nazywaja, jak wygladaja, jak mieszkaja i dopoki nie podadza nam numeru telefonu, NIPu i PESELU albo numeru karty kredytowej niewiele nam z tej wiedzy przychodzi. Tyle samo zlego, a moze i wiecej, moze nam zrobic otoczenie, ktore znamy w realu i nie chowamy sie z tego powodu w bunkrach... Zastanowic sie warto, owszem, ale ja w paranoje wpadac (na razie) nie zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.04.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Paty Ty tez wklejalas , tylko zdaje sie o ile dobrze pamieam , ze Cie maz opierdzileil i wszystko zniknelo No własnie I naprawde nie zgadzam sie z twierdzeniem ze to po czesci tez "moja wina". I nawet gdybym byla mega lekkomyslna i rzucala faktami z zycia prywatnego na prawo i lewo - nie usprawiedliwia to "pana detektywa dla ubogich" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.04.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 to ja noge wkleje http://img177.imageshack.us/img177/290/majonez12fj7.jpg ty na to jakby co to z duzym naciskiem informuje ze zadna z fotografii w tej gazecie nie przedstawia oblicza zielonookiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabryka majonezu 22.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Paty Ty tez wklejalas , tylko zdaje sie o ile dobrze pamieam , ze Cie maz opierdzileil i wszystko zniknelo No własnie I naprawde nie zgadzam sie z twierdzeniem ze to po czesci tez "moja wina". I nawet gdybym byla mega lekkomyslna i rzucala faktami z zycia prywatnego na prawo i lewo - nie usprawiedliwia to "pana detektywa dla ubogich" Masz racje. Ps. Normalny partacz i dzwon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.04.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 to ja noge wkleje http://img177.imageshack.us/img177/290/majonez12fj7.jpg ty na to jakby co to z duzym naciskiem informuje ze zadna z fotografii w tej gazecie nie przedstawia oblicza zielonookiej A ta pani z corka w prawym gornym rogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.04.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dementuje! jedyne do czego ewentualnie moge byc podobna to do tej zielonkawej zaróweczki w lewym dolnym rogu (nie mylic z łysawym i grubaweym facetem ciut wyzej:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 22.04.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Zielonooka, moim skromnym zdaniem masz doczynienia z psycholem...., więc lepiej dokładnie się dowiedz kto to. Ciekawe, ale mnie jakoś nigdy nie interesowało kto jak wygląda i jak się nazywa naprawdę, wyjąwszy osoby, które podawały na FM, że ukończyły tę samą podstawówkę. To co zrobiła Gilda nie jest śmieszne, dziwne, lecz chore... i widocznie nie jest pochłonięta budową domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 22.04.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Bezwzględnie należy zmienić tytuł wątka na "życie na gorąco" lub podobnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 22.04.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Bezwzględnie należy zmienić tytuł wątka na "życie na gorąco" lub podobnie . Słusznie. I ręce precz od majonezu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabryka majonezu 22.04.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Bezwzględnie należy zmienić tytuł wątka na "życie na gorąco" lub podobnie . Słusznie. I ręce precz od majonezu !! Qrwa niech napisza ,ze lubia truskawkowy…. a nie, tylko majonez wywalaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 22.04.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Bezwzględnie należy zmienić tytuł wątka na "życie na gorąco" lub podobnie . Słusznie. I ręce precz od majonezu !! Qrwa niech napisza ,ze lubia truskawkowy…. a nie, tylko majonez wywalaja. nie narzekaj... siedż i ubijaj... niekoniecznie mechanicznie... dla szanujących sie musi być hand made... jeden zamawiam dla siebie i starego zazdraszczam - teraz to Ty dopiero będziesz bogaty... i kto by pomyślał...koledze know how tak podkradać...ale z drugiej strony pomyśl- nie bedziesz musiał juz więcej wakacji w motelach spędzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabryka majonezu 22.04.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Jaki kolega………a , to jest Hilton widac na naklejce umieszczanej na prasie w kazdym miejscu jest inny, ale majonez taki sam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.04.2008 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 wiecie co? Co jak co ale mi taka sceneria jak ta wokol tej gazety (czytaj :slonce, woda, palma:)) dobrze by zrobila jakis fundusz zaloze moze cos w stylu " na zszargane nerwy" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.04.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 wiecie co? Co jak co ale mi taka sceneria jak ta wokol tej gazety (czytaj :slonce, woda, palma:)) dobrze by zrobila jakis fundusz zaloze moze cos w stylu " na zszargane nerwy" ? To juz lepiej zalozmy fundusz - "na wystrzelenie Gildy na ksiezyc". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 22.04.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 wiecie co? Co jak co ale mi taka sceneria jak ta wokol tej gazety (czytaj :slonce, woda, palma:)) dobrze by zrobila jakis fundusz zaloze moze cos w stylu " na zszargane nerwy" ? A nie lepiej poszukać indywidualnego sponsora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 22.04.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 ......... " na zszargane nerwy" ? Medykiem nie jestem, ale ratując nasze finanse, może na początek zielona herbata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts