malgos2 22.04.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 ......... " na zszargane nerwy" ? Medykiem nie jestem, ale ratując nasze finanse, może na początek zielona herbata To juz raczej melisa, zielona dziala pobudzajaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 22.04.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 ......... " na zszargane nerwy" ? Medykiem nie jestem, ale ratując nasze finanse, może na początek zielona herbata To juz raczej melisa, zielona dziala pobudzajaco. Dawno nie widziałem Tu nikogo pobudzonego. Nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.04.2008 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 wiecie co? Co jak co ale mi taka sceneria jak ta wokol tej gazety (czytaj :slonce, woda, palma:)) dobrze by zrobila jakis fundusz zaloze moze cos w stylu " na zszargane nerwy" ? A nie lepiej poszukać indywidualnego sponsora ? no co ty ?! i ma taki sam jeden cierpiec za miliony ? to niehumanitarne :0 Krzysztofik - dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabryka majonezu 22.04.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 ......... " na zszargane nerwy" ? Medykiem nie jestem, ale ratując nasze finanse, może na początek zielona herbata To juz raczej melisa, zielona dziala pobudzajaco. Dawno nie widziałem Tu nikogo pobudzonego. Nie zaszkodzi. A dla kolegi Barrbosa herbata z malwy (Malva verticellata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 22.04.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 wiecie co? Co jak co ale mi taka sceneria jak ta wokol tej gazety (czytaj :slonce, woda, palma:)) dobrze by zrobila jakis fundusz zaloze moze cos w stylu " na zszargane nerwy" ? A nie lepiej poszukać indywidualnego sponsora ? no co ty ?! i ma taki sam jeden cierpiec za miliony ? to niehumanitarne :0 Jak zaradny i odpowiednio elokwentny, to jakoś sobie to cierpienie za miliony zrekompensuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 22.04.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A dla kolegi Barrbosa herbata z malwy (Malva verticellata) Lepiej nie, , bo mu się "zlewa w jedno". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabryka majonezu 22.04.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A dla kolegi Barrbosa herbata z malwy (Malva verticellata) Lepiej nie, , bo mu się "zlewa w jedno". Z mala domieszka gipsu, bedzie wiecej cierpliwy, a zwali rowno……sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 22.04.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A dla kolegi Barrbosa herbata z malwy (Malva verticellata) Lepiej nie, , bo mu się "zlewa w jedno". Z mala domieszka gipsu, bedzie wiecej cierpliwy, a zwali rowno……sie Mam tylko wątpliwość , kto to zwalenie... się wytrzyma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 22.04.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Jaki kolega………a , to jest Hilton widac na naklejce umieszczanej na prasie w kazdym miejscu jest inny, ale majonez taki sam..... a to przepraszam... widać za duzo sie filmów amerykańskich naoglądalam... aha- tego kolegi to juz Ty się nie wyprzesz - to Jak Sprite i Pragnienie - nie pamiętasz? gdzie Ty - tam ci i ON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wesolyromek 24.04.2008 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 no czesc pieszczoszki wy moje "przelecialem"sobie ten watek szybciutko i nasunela mi sie taka oto refleksja ... qrwa, ale ludzie maja problemy, chcial bym miec takie !!! PS. Nie peniaj nic lalunia jak nie masz nic na sumieniu/ a wierze ze nie masz / to o co chodzi ??? To jest POlska wlasnie!!!!!! Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.04.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Paty - dobre dobre...że kto? Zielona? ps właśnie wkleiłam zdjęcie swojej facjaty...zupełnie świadomie...świadoma ryzyka... nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi w tym poście ale jest taka forumowiczka ZIELONA ,poczytaj jej dziennik........ http://forum.muratordom.pl/dziennik-zielonej,t2424.htm o to fragment jejdnego z ostatnich wpisów....... Kochani ... Wszystkich, którzy kibicowali mi podczas budowy domu i jego urządzania od razu przepraszam za zlikwidowanie albumu ze zdjęciami, oraz za usunięcie zdjęć z dziennika. Podjęłam taką decyzję, niejako przez sytuację, która zaskoczyła naszą rodzinkę w ubiegłym tygodniu. Mianowicie: Wyjechałam w godzinach wieczornych po odbiór dziecka z angielskiego i w czasie kiedy nie było nikogo w domu (35 minut) dokonano włamania. Antywłamaniowe okna tylko utrudniły włamanie (okno do wymiany), świecące się lampki ogrodowe nie były żadną przeszkodą, alarmu nie załączałam (nie było mnie tylko mooment), więc złodzieje zdążyli okraść nas ze wszystkich wartościowych rzeczy, które można było wynieść przez okno. i własnie pod wpływem tego zlikwidowałam swoje zdjęcia wnetrza domu i swojej gęby również.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.04.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 no cóż....dla pewnej grupy osób Zielona to TA Zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.04.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Wszystko zależy od stażu na Forum.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.04.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Wszystko zależy od stażu na Forum.............. dobrze że są jeszcze tacy którzy pamiętają Zieloną, bardzo miła i fajna osobą to były czasy jeszcze przed Zielonookie :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.04.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Wszystko zależy od stażu na Forum.............. dobrze że są jeszcze tacy którzy pamiętają Zieloną, bardzo miła i fajna osobą to były czasy jeszcze przed Zielonookie :D pozdrawiam m. no pewno, że są tacy co pamiętają Zieloną A swoją drogą to dziwię się ludziom, że się im chce takie rzeczy robić tzn. grzebać w czyimś życiu. Chyba nie mają nic innego do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 24.04.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 wydaje mi się, że to tylko chęć umacniania się w przekonaniu że są tacy idealni... szukają i węszą, gdzie by tu można wytknąć komuś błąd, albo znaleźć coś na kogoś co by zdyskredytowało go w oczach innych... i tyle... próbować zgnoić kogoś, umazać błotem... napisać patrzcie ona/on oszukuje, fcale nie jest piękna... fcale nie jest bogata nie zna się na samochodach, mówi tak, a inaczej jest naprawdę ja Wam to wszystko uświadomię małe robaczki ) syndrom maluczkości się odzywa w takich osobach... i baardzo wysokie mniemanie o swojej marnej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.04.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 no cóż....dla pewnej grupy osób Zielona to TA Zielona ja tam zielona jestem w tych tamatach... do tego staż słaby, a ilość postów już w oóle mnie kompromituje w pewnych towarzyskiech grupach tzw. wzajemnej adoracji... Paty -sama widzisz - nie można ode mnie wymagac zbyt wiele... popiołem głowa posypana... z tym brakiem czegoś ważnego do roboty to tyż prowda... ale nie tez nie do końca ... ja bym raczej obstawała przy zaburzeniach osobowościowych...parenaście procent ludzkości ma z tym pewien problem... tu na forum taka prawidłowość też wyjdzie - prędzej czy później... mi takich osób żal... mimo wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.04.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Joan, ale to nie było złośliwe Ja też z tej "pewnej grupy", bo innej Zielonej kompletnie nie kojarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.04.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 a ja kojarzę jak najbardziej Zieloną! bo jak zaczynłam na forum to byla. Potem umilkla a ktos w pewnym momencie zaczal na mnie mowic "zielona" (co nie ukrywam bardzo mi sie podoba) Ale jak najbardziej Zielona jest (byla?) na forum (i ma o ile pamietam duzo powazniejszy staż niż ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.04.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Joan, ale to nie było złośliwe Ja też z tej "pewnej grupy", bo innej Zielonej kompletnie nie kojarzyłam no i widzisz... mamy swoją grupę wzajemnej adoracji- nieznających innej zielonej poza nasza zieloną zielonooką...zapisy trwają... dla pierwszych dziesięciu prezent członowski w postaci uścisku dłoni prezeski na na najbliższym zjeżdzie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts