zielonooka 24.04.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 taaa... mi pewien "ktos" proponowal kiedys załozenie sekty albo nawet sugerowal ze juz zalozylam (dawno to bylo - nie pamietam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.04.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 eee.....sektę "zielonookich"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 24.04.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam, Mieliśmy kiedyś podobny problem na forum gazeta.pl. Na szczęście dość szybkie (choć mogłyby być szybsze) i bardzo stanowcze kroki redakcji oraz moderatorów załatwiły sprawę. Niestety, tak jak było to napisane wyżej na kilkadziesiąt tysięcy ludzi zawsze może się trafić jakiś psychol. Forum jest miejscem publiczynym i mimo, że czujemy się na forum dobrze i poznajemy miłych ludzi (to znaczy ja dopiero poznaję a Wy już znacie ) to zawsze pozostaje to miejsce publiczne. Radzę więc wytarganie za uszy admina Acha. Jeśli chodzi o policję/prokuraturę to na 99% będzie z takiego zawiadomienia...wielkie nic. nie dlatego, że się nie da wykryć sprawcy, bo to jest banalnie proste (przynajmniej tak twierdzą spece od komputerów) ale o to, że po pierwsze nie doszło do popełnienia przestępstwa po drugie nawet jeśli to szkodliwość społeczna jest znikoma. Proszę na mnie nie krzyczeć ! - to nie moje zdanie - tak stwierdziłaby prokuratura/policja. Pozdrawiam i jestem z Tobą Zielonooka. Ya PS. Jeśli można to zapisuję się do sekty - lubię zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.04.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Radzę więc wytarganie za uszy admina Acha. Jeśli chodzi o policję/prokuraturę to na 99% będzie z takiego zawiadomienia...wielkie nic. nie dlatego, że się nie da wykryć sprawcy, bo to jest banalnie proste (przynajmniej tak twierdzą spece od komputerów) ale o to, że po pierwsze nie doszło do popełnienia przestępstwa po drugie nawet jeśli to szkodliwość społeczna jest znikoma. Proszę na mnie nie krzyczeć ! - to nie moje zdanie - tak stwierdziłaby prokuratura/policja. Moze tak, a moze ta osoba juz ma cos na sumieniu i jakies postepowanie w stosunku do niej sie toczy? Moim zdaniem nie mozna tak chowac glowy w piasek. Tylko zielooka wie, co tam jeszcze do niej ta gnida pisala i byc moze akurat znajdzie sie cos pod odpowiedni paragraf podpadajace. Nie chodzi o to, zeby takiego osobnika wtracic na dlugie lata do wiezienia, ale zeby sobie pochodzil na komende, stracil troche czasu i nerwow... To wystarczy (przy odpowiednim naglosnieniu), zeby i innym odechcialo sie robic takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.04.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 musialabym ja (te sekte) najpierw zalozyc ale... dziekuje za cieple slowa co do ew. sprawy - daleka jestem od pieniactwa sadowego, mam fajniejsze rzeczy do roboty niz sadzenie sie z kims i ganianie po prokuraturach ale przysiegam ze bym nie popuscila. po prostu. wlasnie po to zeby dupek przestal czuc komfortowo w anonimowosci i bezkarnosci w necie. mimo wszystko mam nadzieje ze nie bede musiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.04.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 ZIELONOOKA jesteśmy z Tobą mam nadzieję, że delikwent długo będzie bał się odezwać bo chyba czyta z "ciężkiej ciekawości " ten wątek i poznał opinię na swój temat innych forumowiczów. no chyba, że to przypadek beznadziejny ......i niczego nie "kuma" pozdrawiam i zapisuję się - lubię zielony Gosia (żona an-buda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 24.04.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 musialabym ja (te sekte) najpierw zalozyc ale... dziekuje za cieple slowa co do ew. sprawy - daleka jestem od pieniactwa sadowego, mam fajniejsze rzeczy do roboty niz sadzenie sie z kims i ganianie po prokuraturach ale przysiegam ze bym nie popuscila. po prostu. wlasnie po to zeby dupek przestal czuc komfortowo w anonimowosci i bezkarnosci w necie. mimo wszystko mam nadzieje ze nie bede musiala Ja też mam taką nadzieję. Pozdrawiam i jestem z Tobą. Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.04.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 tomek1950 "komturia" 24 kwietnia 2008 r. Forum Muratora Sekta Zielonookiej PODANIE Uprzejmie proszę o przyjęcie mnie do sekty Zielonookiej. Prośbę moją motywuję tym, że lubię Zielonooką. Z wyrazami szacunku tomek1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.04.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 tomek1950 "komturia" 24 kwietnia 2008 r. Forum Muratora Sekta Zielonookiej PODANIE Uprzejmie proszę o przyjęcie mnie do sekty Zielonookiej. Prośbę moją motywuję tym, że lubię Zielonooką. Z wyrazami szacunku tomek1950 zapomniałeś dopisac "proszę o pozytywne pozpatrzenie mojego podania" ja też się do zielonookiej sekty zapisuję , o ile są jeszcze przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.04.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Masz rację Matko Dyrektorko. To dlatego, że dawno podań nie pisałem. Tak więc proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku i przyjęcie mnie w szeregi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.04.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 też proszę o przyjęcie do sekty Zielonej. Prośbę motywuję tym, że....też mam zielone oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 25.04.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Mając na względzie powyższe należy przyjąć że sekta ma duże szanse na instytucjonalizację - bo oprócz dobrych chęci członkowie potrafią także ładne podania pisać - od razu widać że daleko sekta zajdzie.... Reasumując powyższe niniejszym pragnę podkreslic że zielone oczy mam także i nie to że pcham się do władzy... ale może chociaż członkiem jakimś w tej sekcie mam szansę zostać, Zarządu np...? w zamian za taką rolę posiadam do dyspozycji laleczki voo-doo - które pomogą nam w realizacji celów statutowych naszej - mam nadzieję i wręcz przekonanie - prężnie rozwijającej się organizacji non profit... łącze wyrazy szacunku, Wiadomokto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.04.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Mam pytanie -czy w sekcie - kobieta jest całkowicie posłuszna mężczyźnie ? bo jeśli tak ....i skoro nalegacie ....to bym się pisał ps.wystarczy najmniejsze przewinienie, żeby popaść w niełaskę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2008 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 selimmku - alez naturalnie ze tak! bedziesz na specjalnych prawach jako maskotka druzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.04.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 żeby nie było za dobrze, to ja będę zwalczać sektę, wszelkimi metodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2008 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 żeby nie było za dobrze, to ja będę zwalczać sektę, wszelkimi metodami ja mysle ze zamiast slowa sekta moze byc "druzyna" (tak mi sie z takim serialem strasznie dawno ogladanym skojarzylo -" druzyna A" ) To tu moze byc druzyna Z (łaczymy dwa serialne - bo jeszcze Z jak zorro ale tez mozna zwalczac - bedziesz czarnym charakterem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.04.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 żeby nie było za dobrze, to ja będę zwalczać sektę, wszelkimi metodami ja mysle ze zamiast slowa sekta moze byc "druzyna" (tak mi sie z takim serialem strasznie dawno ogladanym skojarzylo -" druzyna A" ) To tu moze byc druzyna Z (łaczymy dwa serialne - bo jeszcze Z jak zorro ale tez mozna zwalczac - bedziesz czarnym charakterem :) zawsze chciałam być czarnym charakterem, ale nikt mnie na poważnie nie brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 żeby nie było za dobrze, to ja będę zwalczać sektę, wszelkimi metodami Akceptujemy zwalczanie, ale tylko pozytywne, które zapewni wzrost i siłę sekty, tak by jej członkowie żyli dostatniej i mieszkali wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.04.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Zielonooka, pikuś przy tym co mnie się przydarzyło Pamiętasz awanturę jaką wywołał kiedyś opis stylu bycia na FM, na forum Gazety? Doszło wtedy do różnych słownych przepychanek, a ktoś wywalił na tamtym forum moje nazwisko (prawdziwe), mój nr domu, miejscowość w której mieszkam (prawdziwe) oraz że wyglądam jak szkolna woźna (prawdziwe? ). Interweniował wtedy moderator, kasując te wpisy, ale nie umiał sprawdzić kto moje dane upublicznił. Machnęłam ręką i... mam się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 25.04.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 zlewać gnidy różne (ważne chcom być a nie umiom ) taka sekta (groźniej brzmi niż drużyna )powinna mieć swojego przy wódce no miszcza takiego żeby nikt nie czuł się pominęty proponuję żeby np selimm został "mistrzem celnej riposty" tomek mistrzem od zaopatrzenia sekty w alkochol , joan mistrzem od voo-doo , majka mistrzem opozycji , itd itd i wtedy wszyscy będą strasznie ważni więc i sekta będzie strasznie ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts