tomek1950 25.04.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 zlewać gnidy różne (ważne chcom być a nie umiom ) taka sekta (groźniej brzmi niż drużyna )powinna mieć swojego przy wódce no miszcza takiego żeby nikt nie czuł się pominęty proponuję żeby np selimm został "mistrzem celnej riposty" tomek mistrzem od zaopatrzenia sekty w alkochol , joan mistrzem od voo-doo , majka mistrzem opozycji , itd itd i wtedy wszyscy będą strasznie ważni więc i sekta będzie strasznie ważna To co mam przytargać na pierwsze spotkanie? A mogę prosić o tytuł "Komtur od zaopatrzenia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 25.04.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 możesz pod warunkiem że ja będę matka dyrektorka od tytułów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 możesz pod warunkiem że ja będę matka dyrektorka od tytułów "Matka dyrektorka od tytułów" to lepiej brzmi niż "Matka Joanna od aniołów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 25.04.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 jako profesjonalistka zrobiłam juz malutki research w swojej "działce"... niucham w tym mozliwośc zrobienia duuużej kasy - każdy szanujący sie tę potrzebę zrozumie... 1. proponuję zastrzec sobie prawo do własnej marki i wyprodukowac duża ilośc gadzętow reklamowych - by dotrzeć z nasza misją do jak najszerszego segmentu społeczenstwa... (inni troche nas wyprzedzili... http://blog.telforceone.pl/lalki-voodoo-breloki-do-telefonow-komorkowych-ktore-przebojowo-podbijaja-swiat-mody/ ale to tylko troche...i z tym sobie poradzimy... 2. aby zmiażdżyc konkurencję i zapanowac nad masami należy bowiem dotrzeć do źródeł - światowego establishmentu... i tu też mam pewien pomysł... http://www.funportal.pl/Zakazana_reklama_Bill_Clinton_jako_lalka_voodoo/2570ff43/podglad.html aha - podobno voodoo jak i hoodoo pisze sie razem...teraz już wiem...człowiek uczy się całe życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 25.04.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 trzeba zielonookiej jakiegoś wyjątkowego miszcza przyznać no i agnieszce i anbudowej gosi i ya (nie umiem odmienić) i wszystkim propozycje tytułów przyjmuję do jutra do dwudziestej czwartej wszelkich samozwańców serdecznie zapraszam i jako matka dyrektorka od tytułów uprzejmie proszę proszę o zatytułowanie się samemu prośbę mą motywuję wyjazdem na ognicho z kociołkiem i innym zaopatrzeniem (tam psychiatra będzie więc mam cichutką nadzieję że mnie nie zamkną i jutro będę miała okazję zatwierdzić tytuły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 25.04.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 może być voodoo byle działało laleczki są pięknę chcem taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Łoooooooooooo matko dyrektorko, jak ja Tobie zazdraszczam tego kociołka z dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 25.04.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 wiedziałam i z czystej wrodzonej wredoty to napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 wiedziałam i z czystej wrodzonej wredoty to napisałam To wredny nie będę. Zapraszam Cię na grilla, bo kociołka nie mam. Zielonooką jako WIELKĄ MISTRZYNIĘ SEKTY również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Przykro mi ale miejsce prezesa juz zajete Bedzie nim ten pan (ten z drugiego planu oczywiscie ) http://www.youtube.com/watch?v=yhuNKKO4OTE (pewnie znacie ten filmik ale ja natknelam sie na niego dzis i ... dobrze mi zrobil na humor ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Nie wiem czy to dobry pomysł ,to jest jakiś czarny charakter -może le piej rzecznik prasowy -widać ,że ma talent do mediów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Przykro mi ale miejsce prezesa juz zajete Bedzie nim ten pan (ten z drugiego planu oczywiscie ) http://www.youtube.com/watch?v=yhuNKKO4OTE (pewnie znacie ten filmik ale ja natknelam sie na niego dzis i ... dobrze mi zrobil na humor ) Przecież nie zapraszam prezesa, tylko... a własciwie AŻ WIEKĄ MISTRZYNIĘ SEKTY. To wielka róznica. Za resztę możesz zapłacić kartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Nie wiem czy to dobry pomysł ,to jest jakiś czarny charakter -może le piej rzecznik prasowy -widać ,że ma talent do mediów O! ale mam nadzieje ze to nie Majka w przebraniu?! (jesli tak to kamuflaż - mistrzowski!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Majka jest OK, musimy mieć kogoś kto nas krytykuje (na niby oczywiście) Ciiiii!!!!!!! Bo inaczej to niektórzy będą sądzili, że my wysłannicy z Torunia (agnieszkokusi wybacz) albo jeszcze co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 a jakiś skarbnik jest??? bo jak niee to ja się zgłaszam wszak nie mozna działać bez piniendzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 miejsce skarbnika by sie znalazlo ale skad piniądze to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 miejsce skarbnika by sie znalazlo ale skad piniądze to nie wiem od tego jest skarbink, żeby kombinował Ty się nie bój Będzie skarbnik, będzie i kasa To jak, mam ta posadę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 I główna księgowa by się przydała-bilans musi wyjść na zero(tak jak sprawca tej zadymy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 I główna księgowa by się przydała-bilans musi wyjść na zero(tak jak sprawca tej zadymy) porządny skarbnk da se rade no i jak zielona, bo nie wiem czy mam gdzie indziej skałdac CV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 a co ty sie mnie pytasz bierz! ja zielona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts