Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Anonimowosc na forum i pewna "zyczliwa" Gilda

zielonooka

Recommended Posts

zlewać gnidy różne (ważne chcom być a nie umiom :-? )

taka sekta (groźniej brzmi niż drużyna )powinna mieć swojego przy wódce no miszcza takiego :wink:

żeby nikt nie czuł się pominęty proponuję żeby np selimm został "mistrzem celnej riposty" tomek mistrzem od zaopatrzenia sekty w alkochol , joan mistrzem od voo-doo , majka mistrzem opozycji , itd itd

i wtedy wszyscy będą strasznie ważni więc i sekta będzie strasznie ważna :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To co mam przytargać na pierwsze spotkanie?

A mogę prosić o tytuł "Komtur od zaopatrzenia"? :wink: :D

• Odpowiedzi 375
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

możesz :D pod warunkiem że ja będę matka dyrektorka od tytułów :wink:

"Matka dyrektorka od tytułów" to lepiej brzmi niż "Matka Joanna od aniołów" :D

jako profesjonalistka zrobiłam juz malutki research w swojej "działce"...

niucham w tym mozliwośc zrobienia duuużej kasy - każdy szanujący sie tę potrzebę zrozumie...

1. proponuję zastrzec sobie prawo do własnej marki i wyprodukowac duża ilośc gadzętow reklamowych - by dotrzeć z nasza misją do jak najszerszego segmentu społeczenstwa...

(inni troche nas wyprzedzili...

http://blog.telforceone.pl/lalki-voodoo-breloki-do-telefonow-komorkowych-ktore-przebojowo-podbijaja-swiat-mody/ ale to tylko troche...i z tym sobie poradzimy...

2. aby zmiażdżyc konkurencję i zapanowac nad masami należy bowiem dotrzeć do źródeł - światowego establishmentu...

i tu też mam pewien pomysł... 8) http://www.funportal.pl/Zakazana_reklama_Bill_Clinton_jako_lalka_voodoo/2570ff43/podglad.html :wink:

aha - podobno voodoo jak i hoodoo pisze sie razem...teraz już wiem...człowiek uczy się całe życie...

trzeba zielonookiej jakiegoś wyjątkowego miszcza przyznać

no i agnieszce i anbudowej gosi i ya (nie umiem odmienić) i wszystkim

propozycje tytułów przyjmuję do jutra do dwudziestej czwartej

wszelkich samozwańców serdecznie zapraszam i jako matka dyrektorka od tytułów uprzejmie proszę proszę o zatytułowanie się samemu :D

prośbę mą motywuję wyjazdem na ognicho z kociołkiem i innym zaopatrzeniem :D :D

(tam psychiatra będzie :-? więc mam cichutką nadzieję że mnie nie zamkną i jutro będę miała okazję zatwierdzić tytuły :oops: :wink: )

Łoooooooooooo matko dyrektorko, jak ja Tobie zazdraszczam tego kociołka z dodatkami. :D

wiedziałam :lol:

i z czystej wrodzonej wredoty to napisałam :oops:

To wredny nie będę. Zapraszam Cię na grilla, bo kociołka nie mam. Zielonooką jako WIELKĄ MISTRZYNIĘ SEKTY również. :D

Przykro mi ale miejsce prezesa juz zajete :lol:

Bedzie nim ten pan (ten z drugiego planu oczywiscie :))

http://www.youtube.com/watch?v=yhuNKKO4OTE

(pewnie znacie ten filmik ale ja natknelam sie na niego dzis i ... dobrze mi zrobil na humor :D )

Przecież nie zapraszam prezesa, tylko... a własciwie AŻ WIEKĄ MISTRZYNIĘ SEKTY. :D

To wielka róznica.

Za resztę możesz zapłacić kartą. :wink: :D

Majka jest OK, musimy mieć kogoś kto nas krytykuje (na niby oczywiście) Ciiiii!!!!!!!

Bo inaczej to niektórzy będą sądzili, że my wysłannicy z Torunia (agnieszkokusi wybacz) albo jeszcze co innego. :o :evil: