kaśka maciej 25.04.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 a co ty sie mnie pytasz bierz! ja zielona jestem no to biere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 25.04.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 To je bendem miszczyni od tajniaczenia się. Wszystko czytam, ale siem wstydzem ujawniać No ale - raz kozie śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Skarbnik, a jak na Śląsku godojom SKARBEK, musi być. Kaśka i Maciej są OK . Chyba, że to jest skarbnik POP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 To je bendem miszczyni od tajniaczenia się. Wszystko czytam, ale siem wstydzem ujawniać No ale - raz kozie śmierć Cześć Kopafiza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Skarbnik, a jak na Śląsku godojom SKARBEK, musi być. Kaśka i Maciej są OK . Chyba, że to jest skarbnik POP. Mogiem być i Skarbkiem Ale POP ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 POP - podstawowa organizacja partyjna.... Lepiej bądź Skarbkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 POP - podstawowa organizacja partyjna.... Lepiej bądź Skarbkiem Omatko i córko, ten POP to lepi niee ja moge za dwie robic znaczy Skarbnik i Skarbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Lepiej pozostań skarbnikiem. Ślązacy się nie pogniewają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 A ja to chętnie na KO (Kulturalno-Oświatową) się zapisze i będę czas wolny sekcie organizować!!Niniejszym więc uprzejmie prosze o przyjęcie mnie w poczet Szacownego Grona Green Sect (absolutnie nie mylić z insektem!!!!) na wyżej wymienione stanowisko służbowe.Nadmieniam, że mam ogromne doświadczenie w działaniach na powyższym polu w warunkach, powiedziałabym, nawet ekstremalnych (armia polska).Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 25.04.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ya pojęcia nie mam od czego moge być mistrzem bo jakoś nigdy się mi nie przytrafilo być jakimkolwiek. Moge być od pocieszania bo podobno umiem. A co do funkcji - widze że te blisko kasy już obsadzone więc nie ma co liczyć na zyski Ale tak sobie myślę, że może przyda się ktoś kto Was po wszystkim powyciąga z klopotów czyli prawnik. Składam swoje CV. Prawnik to taki miły gość, który obroni Twoje pieniądze przed wszystkimi wrogami - a potem sam Ci je wszystkie zabierze. (Ja tam żałuję, że to nie jest do końca prawda bo może miałbym już ten dom) Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 25.04.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 wszyskie wnioski rozpaczam pozytywnie podpisano matka dyrektorka od tytułów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Ja to bym chciała kwatermistrzem zostać. Jakieś kwatery musimy mieć. Domy i w ogóle. No to ja mogiem się zająć. Zielona, mogiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 26.04.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 co tu sie dzieji ?! Stolkami sie dziela , a Gilda odlogiem lezy... tylko o sobie mysla, egoisty jedne, tyle gildzinej roboty na nic ! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 26.04.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 : Czy dostała Pani list od Gilda? Jeśli tak, to ukrywa się pod tym nickiem inny forumowicz o dość znanym nicku. może pociagnijmy ten wątek. Ja myślę że jest to facet i chce Cię poderwać w ten jakże oryginalny sposób. Przez chwile podejrzewałem siebie ale szybko odrzuciłem tą myśl - wszak chodzi o forumowicza powszechnie znanego. Pewnie jakiegoś "Olimp - oświecona góra rankingu" Ktoś ma jakies podejrzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Ktoś ma jakies podejrzenie? niektórzy maja pewność coś czuje, że naśle wam kontrolę zus-pip-nik i straż pożarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 wszyscy wszystko mogiem ja jestem ugodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Bardzo czuję się zaszczycona, bo to moja pierwsza sekta. Dumna jestem, no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Moja sekta też pierwsza i tez jestem mocno dumna, że mogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 moja tez! jestem oszołomiona...ach bez Was bym tego nie osiagneła dziekuje ! dziekuje mamie , tacie, mojemu agentowi oraz czlonkom amerykańskiej Akademi Filmowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 eee.... sorry to nie ta kartka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts