bratki 25.04.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 czy radiowa piosenka nasunęła mu jakieś wspomnienie? skojarzenie? NIE, ALE PODPOWIEM ŻE TO CO USŁYSZAŁ MA WPŁYW NA ROZWÓJ SYTUACJI Marsz pogrzebowy??? Nieeee.... Może: "A teraz zagramy coś, co obudzi nawet umarłego!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 25.04.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Albo a teraz wystąpi "Dead can dance"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 25.04.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Albo a teraz wystąpi "Dead can dance"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 28.04.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 widzę że słoneczny weekend nie wpływa dobrze na owocne myślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.04.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Zadzwonił do żony, żeby mu powiedziała "dobranoc" a może do mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 29.04.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 to chyba inna zagadka już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.04.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 to chyba inna zagadka już never mind może być inna mnie to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 02.05.2008 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 podpowiedź : zastanówmy się nad zawodem bohatera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 02.05.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 grabarz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 02.05.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 grabarz ?? ZA PROSTE BY BYŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 02.05.2008 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 na zachętę coś łatwiejszego : Patryk prosi swojego stróża nocnego: "obudź mnie jutro rano o 6tej, będę leciał samolotem do Pragi ." Rano stróż budzi swego pana i mówi : ''śniło mi się, że twój samolot rozbije się, nie leć nim". Patryk posłuchał jego rady i nie poleciał. Jak tylko usłyszał informację o rozbitym samolocie, poszedł do stróża i mówi: "dziękuję, ocaliłeś mi życie, ale niestety, muszę Cię zwolnić". DLACZEGO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 02.05.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 A ja już wiem, ale nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 03.05.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 na zachętę coś łatwiejszego : Patryk prosi swojego stróża nocnego: "obudź mnie jutro rano o 6tej, będę leciał samolotem do Pragi ." Rano stróż budzi swego pana i mówi : ''śniło mi się, że twój samolot rozbije się, nie leć nim". Patryk posłuchał jego rady i nie poleciał. Jak tylko usłyszał informację o rozbitym samolocie, poszedł do stróża i mówi: "dziękuję, ocaliłeś mi życie, ale niestety, muszę Cię zwolnić". DLACZEGO ? Spanie na służbie? A fe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 03.05.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 podpowiedź : zastanówmy się nad zawodem bohatera Masz na myśli "bohatera czynnego" (kierowca), czy "biernego" (trup)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 03.05.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Spanie na służbie? A fe! A MOWIŁAM ŻE BĘDZIE PROSTE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 03.05.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Masz na myśli "bohatera czynnego" (kierowca), czy "biernego" (trup)? MAM NA MYŚLI BOHATERA ŻYWEGO WIĘC KIEROWCĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.05.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 04.05.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 podpowiedź : zastanówmy się nad zawodem bohatera kolejna podpowiedź : jest związany z radiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 04.05.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Zła czarownica zaczarowała Sonię. Co rano, o świcie, zamienia się ona w kwiat, a wieczorem, o zachodzie słońca, wraca do swego ludzkiego ciała. Pewnej nocy, zapoznaje się z Filipem. Po kilku miesiącach spotkań, Sonia wyjawia mu swój sekret i mówi : "Jeśli jutro, o świcie, uda Ci się mnie wskazać spośród wszystkich kwiatów na polu, czar zniknie i już na zawsze będę Twoja. Ale jeśli się pomylisz, zniknę na zawsze". Filip zastanawia się przez kilka sekund i akceptuje wyzwanie. Wydaje mu się, że znalazł niezwodny sposób rozpoznania właściwego kwiatu. JAKI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 04.05.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Zła czarownica zaczarowała Sonię. Co rano, o świcie, zamienia się ona w kwiat, a wieczorem, o zachodzie słońca, wraca do swego ludzkiego ciała. Pewnej nocy, zapoznaje się z Filipem. Po kilku miesiącach spotkań, Sonia wyjawia mu swój sekret i mówi : "Jeśli jutro, o świcie, uda Ci się mnie wskazać spośród wszystkich kwiatów na polu, czar zniknie i już na zawsze będę Twoja. Ale jeśli się pomylisz, zniknę na zawsze". Filip zastanawia się przez kilka sekund i akceptuje wyzwanie. Wydaje mu się, że znalazł niezwodny sposób rozpoznania właściwego kwiatu. JAKI ? Rosa? A raczej jej brak na tym kwiatku, który nocy pod chmurką nie spędził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts