mind 04.05.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Mężczyzna jedzie wąską, nieoświetloną drogą. Ma włączone radio. W bagażniku znajdują się zwłoki ludzkie. Dojeżdża do opustoszałej plaży. Nagle, słuchając programu muzycznego w radiu, zatrzymuje się i krzyczy: "Jestem zgubiony !!!!" Dlaczego ? Mezczyzna pewnie pracowal w radio, mial prowadzic audycje. Nagral ja wczesniej na magnetofonie lub cd, puscil a w miedzyczasie postanowil zalatwic osobiste porachunki. Mial alibi , bo wszyscy slyszeli, ze w tym czasie prowadzi audycje. A pewnie magnetofon lub odtwarzacz cd sie zepsul... Mam racje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 04.05.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Koleś biegnie do sklepu, kupuje kosę i cała noc zasuwa na łące.Rano więc jest tylko jeden kwiatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 05.05.2008 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Rosa? A raczej jej brak na tym kwiatku, który nocy pod chmurką nie spędził? DOBRA ODPOWIEDŹ CHOĆ BRATKI NIE POWINNY BRAĆ UDZIAŁU W KONKURSIE O KWIATKACH ... POWINOWACTWEM TU PACHNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 05.05.2008 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Mezczyzna pewnie pracowal w radio, mial prowadzic audycje. Nagral ja wczesniej na magnetofonie lub cd, puscil a w miedzyczasie postanowil zalatwic osobiste porachunki. Mial alibi , bo wszyscy slyszeli, ze w tym czasie prowadzi audycje. A pewnie magnetofon lub odtwarzacz cd sie zepsul... Mam racje??? MASZ !!! GRATULUJĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 05.05.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 dawaj dalej! może być bez kwiatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mind 05.05.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 MASZ !!! GRATULUJĘ !!! Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 05.05.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Filip ustawia w rzędzie 6 szklanek. Pierwsze trzy są z szampanem, trzy ostatnie są puste. Prosi Sonię by zmieniła szyk dotykając tylko jednej szklanki tak, by otrzymać : pełną, pustą, pełną, pustą, pełną, pustą. Jak to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.05.2008 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 szampana się nie przelewa z drugiej do piatej tylko wypija.zadanie nierozwiązywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 06.05.2008 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 zadanie nierozwiązywalne. retro a gdybym Ci powiedziała że nagrodą za prawidłowe rozwiązanie jest wypicie tych 3 szklanek, to zmieniłbyś zdanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.05.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 zadanie nierozwiązywalne. retro a gdybym Ci powiedziała że nagrodą za prawidłowe rozwiązanie jest wypicie tych 3 szklanek, to zmieniłbyś zdanie ? jakich 3 szklanek??? Przecież ta druga (piata) jest już pusta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 06.05.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 oj widzę że trudno się poświęcić dla dobra ogółu a ja myślałam że Ty mocniejsze trunki preferujesz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.05.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 oj widzę że trudno się poświęcić dla dobra ogółu a ja myślałam że Ty mocniejsze trunki preferujesz ! to było... igristoje a z braku laku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 06.05.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Nocą, w pięknym zamku książęcym, podczas gdy wszyscy śpią, ktoś zakrada się do pokoju hrabiny by ukraść drogocenny obraz wiszący nad jej łóżkiem. W momencie gdy złodziej, którym jest książę zamieszkujący zamek, wyciąga rękę by wziąć obraz, hrabina budzi się i rozpoznaje go. Ale książę karze jej usnąć. Nazajutrz zauważono kradzież i policja nakazuje zgromadzić wszystkich mieszkańców zamku. Książę wcale się tym nie przejmuje i jest pewien, że nie będzie podejrzany. Dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 07.05.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Nocą, w pięknym zamku książęcym, podczas gdy wszyscy śpią, ktoś zakrada się do pokoju hrabiny by ukraść drogocenny obraz wiszący nad jej łóżkiem. W momencie gdy złodziej, którym jest książę zamieszkujący zamek, wyciąga rękę by wziąć obraz, hrabina budzi się i rozpoznaje go. Ale książę karze jej usnąć. Nazajutrz zauważono kradzież i policja nakazuje zgromadzić wszystkich mieszkańców zamku. Książę wcale się tym nie przejmuje i jest pewien, że nie będzie podejrzany. Dlaczego ? to książę był na portrecie? czy też jako jedyny miał klucz do sypialni wiarołomnej hrabiny, której jednak dyskrecja potrzebna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 07.05.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 nie przejmuje się, bo to był jego obraz Chciał go tylko przewiesić, a hrabina już myślała, że cuś będzie a tu nic - kazał jej spać - nie fajny, nie fajny ten hrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 07.05.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Wydaje mi się, że ta hrabina to bardzo młodziutka była... Czy tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Hrabina za nic w świecie nie przyzna sie iż ktoś(tylko ona wie że to książę) jej czci nie uchybił....już wolałaby sie do gwałtu przyznać niż do zlekceważenia jej wdzięków na rzecz obrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 08.05.2008 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Wydaje mi się, że ta hrabina to bardzo młodziutka była... Czy tak ?? tak, a co masz dokładnie na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 08.05.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Hrabina za nic w świecie nie przyzna sie iż ktoś(tylko ona wie że to książę) jej czci nie uchybił....już wolałaby sie do gwałtu przyznać niż do zlekceważenia jej wdzięków na rzecz obrazu Ależ o lekceważeniu wdzięków mowy nie ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 08.05.2008 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 to książę był na portrecie? czy też jako jedyny miał klucz do sypialni wiarołomnej hrabiny, której jednak dyskrecja potrzebna? 2 X nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts