Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

chcę spać ( i inne takie ...)

odlo78

Recommended Posts

Mężczyzna jedzie wąską, nieoświetloną drogą. Ma włączone radio. W bagażniku znajdują się zwłoki ludzkie. Dojeżdża do opustoszałej plaży. Nagle, słuchając programu muzycznego w radiu, zatrzymuje się i krzyczy: "Jestem zgubiony !!!!"

Dlaczego ?

Mezczyzna pewnie pracowal w radio, mial prowadzic audycje. Nagral ja wczesniej na magnetofonie lub cd, puscil a w miedzyczasie postanowil zalatwic osobiste porachunki. Mial alibi , bo wszyscy slyszeli, ze w tym czasie prowadzi audycje. A pewnie magnetofon lub odtwarzacz cd sie zepsul...

Mam racje??? 8)

• Odpowiedzi 390
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mezczyzna pewnie pracowal w radio, mial prowadzic audycje. Nagral ja wczesniej na magnetofonie lub cd, puscil a w miedzyczasie postanowil zalatwic osobiste porachunki. Mial alibi , bo wszyscy slyszeli, ze w tym czasie prowadzi audycje. A pewnie magnetofon lub odtwarzacz cd sie zepsul...

Mam racje??? 8)

MASZ !!! GRATULUJĘ !!!

Filip ustawia w rzędzie 6 szklanek. Pierwsze trzy są z szampanem, trzy ostatnie są puste. Prosi Sonię by zmieniła szyk dotykając tylko jednej szklanki tak, by otrzymać : pełną, pustą, pełną, pustą, pełną, pustą. Jak to zrobić ?

Nocą, w pięknym zamku książęcym, podczas gdy wszyscy śpią, ktoś zakrada się do pokoju hrabiny by ukraść drogocenny obraz wiszący nad jej łóżkiem. W momencie gdy złodziej, którym jest książę zamieszkujący zamek, wyciąga rękę by wziąć obraz, hrabina budzi się i rozpoznaje go. Ale książę karze jej usnąć. Nazajutrz zauważono kradzież i policja nakazuje zgromadzić wszystkich mieszkańców zamku. Książę wcale się tym nie przejmuje i jest pewien, że nie będzie podejrzany. Dlaczego ?

Nocą, w pięknym zamku książęcym, podczas gdy wszyscy śpią, ktoś zakrada się do pokoju hrabiny by ukraść drogocenny obraz wiszący nad jej łóżkiem. W momencie gdy złodziej, którym jest książę zamieszkujący zamek, wyciąga rękę by wziąć obraz, hrabina budzi się i rozpoznaje go. Ale książę karze jej usnąć. Nazajutrz zauważono kradzież i policja nakazuje zgromadzić wszystkich mieszkańców zamku. Książę wcale się tym nie przejmuje i jest pewien, że nie będzie podejrzany. Dlaczego ?

to książę był na portrecie?

czy też jako jedyny miał klucz do sypialni wiarołomnej hrabiny, której jednak dyskrecja potrzebna? :p

Hrabina za nic w świecie nie przyzna sie iż ktoś(tylko ona wie że to książę) jej czci nie uchybił....już wolałaby sie do gwałtu przyznać niż do zlekceważenia jej wdzięków na rzecz obrazu

Ależ o lekceważeniu wdzięków mowy nie ma !