Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

chcę spać ( i inne takie ...)

odlo78

Recommended Posts

nie przejmuje się, bo to był jego obraz :D

Chciał go tylko przewiesić, a hrabina już myślała, że cuś będzie :-? a tu nic - kazał jej spać - nie fajny, nie fajny ten hrabia :wink:

hrabia może i nie fajny ale o księciu tu mowa (który swoją drogą też nie fajny)

• Odpowiedzi 390
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hrabina nic nie powiedziała policji, bo albo nie chciała, albo nie mogła. Nie chciała, bo była w zmowie z księciem - ale wtedy nie spałaby podczas kradzieży. A ponieważ hrabiną jest się od urodzenia, to myślę, że była po prostu malutkim dzieckiem, niemowlakiem. Zgadłam?

Hrabina nic nie powiedziała policji, bo albo nie chciała, albo nie mogła. Nie chciała, bo była w zmowie z księciem - ale wtedy nie spałaby podczas kradzieży. A ponieważ hrabiną jest się od urodzenia, to myślę, że była po prostu malutkim dzieckiem, niemowlakiem. Zgadłam?

TAK, BRAVO, nigdy nie przypuszczałam że rośliny są takie dobre w zgadywaniu ;-)

Trup znajduje się w samochodzie. Mężczyzna umarł od wielu strzałów z pistoletu zadanych w głowę. Pistolet z którego oddano strzały znajduje się tuż obok samochodu. Wszystkie drzwi i szyby samochodu były zamknięte w momencie zabójstwa. Klucze od samochodu są wewnątz, w kontakcie. Nie ma żadnej dziury ani w karoserii, ani w szybach. W jaki sposób zabójca mógł osiągnąć cel ?

A ofiara była w samochodzie w momencie zabójstwa? Bo drzwi i okna mogły być sobie zamknięte, a faceta zabito gdzie indziej... Potem zwłoki zapakowano do samochodu, zatrzaśnięto drzwi z kluczykami w środku... Zabójca wysiadając zgubił pistolet... Chyba trochę naciągane :-?

A były w samochodzie ślady krwi??

Dzieje się to w dużym budynku. Mężczyzna biegnie długim korytarzem , w którym nie ma okien. Wymachuje pismem trzymanym w ręku. Nagle światła gasną na sekundę. Mężczyzna zatrzymuje się, wzdycha, wkłada pismo do kieszeni i zawraca.

Kim jest mężczyzna i w jakich okolicznościach dochodzi do powyższej sytuacji ?