odlo78 28.05.2008 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Hejka odlo78, czego brakuje mej polewaczce? . no .... hmmm... chyba niczego ... piękna polewaczka , fiu fiu !!! pozostałym odpowiedziom tez niczego nie brakuje, może za małym wyjatkiem : są nietrafne ale jestem pełna podziwu dla Waszej pomysłowości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 28.05.2008 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Tak tylko sobie dywaguję... no właśnie,widzę, a ja naiwnie myślałam że znasz odpowiedź i dlatego zagadkęTobie zadedykowałam ... mam na myśli Twój post odnośnie poprzedniej zagadki i to jest baaardzooo duuuużżżżaaaa podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 28.05.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Tak tylko sobie dywaguję... no właśnie,widzę, a ja naiwnie myślałam że znasz odpowiedź i dlatego zagadkęTobie zadedykowałam ... mam na myśli Twój post odnośnie poprzedniej zagadki i to jest baaardzooo duuuużżżżaaaa podpowiedź w deszczowe dni.... jedzie windą... wysiada na... (ale to już było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 28.05.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 w deszczowe dni.... jedzie windą... wysiada na... (ale to już było) no właśnie, wysiada na ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 28.05.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Aaaa, to jest ten sam facet??? No to wszystko jasne... W deszczowy dzień facecik ma ze sobą parasol, parasolem wciska guzik 25 - tego pięta i już jest w domu! Znaczy, zwłoki leżały między 20 a 25 piętrem! Tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 28.05.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 w deszczowe dni.... jedzie windą... wysiada na... (ale to już było) no właśnie, wysiada na ??? Wysiada na innym piętrze niż mieszka by strząsnąć wodę na schodach? Nieee - bo padać miało rano. Wysiada piętro niżej by zamknąć okno, przez które nalało się wody na klatkę (i wchodzi schodami)? Wysiada na strychu, żeby sprawdzić czy nie zalał go deszcz (i schodzi schodami)? Wysiada na ostatnim piętrze, żeby podlać kwiatki na tarasie na dachu? No chyba że akacja znowu ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 28.05.2008 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 No chyba że akacja znowu ma rację staty-niestety - ale ma gratukuję racji akacji i pomysłowości bratkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 28.05.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 No chyba że akacja znowu ma rację staty-niestety - ale ma gratukuję racji akacji i pomysłowości bratkom ja mam jeszcze dużo pomysłów, ale czy Ty masz jeszcze zagadki? bratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 30.05.2008 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 mam ich całe mnóstwo !może dziś wieczorkiem coś zapodam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 31.05.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Znalazłszy się pośrodku pola zbożowego mężczyzna z plecakiem na plecach nagle umiera. Jak to wytłumaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.05.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 miał alergię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.05.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Robił oprysk? Ten plecak to była butla z jakimś paskudztwem. Wiatr się zmienił i facet się struł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mind 31.05.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Spadochron mu sie nie otworzyl..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 02.06.2008 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Spadochron mu sie nie otworzyl..? nawet mi nie dałeś szansy napisania wskazówki ... never mind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mind 02.06.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 nawet mi nie dałeś szansy napisania wskazówki ... never mind Lubie Twoje zagadki odlo78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.06.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Miau!? Coś nowego? odlo78 obijasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 09.06.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 nie obijam się, fundamenty zalewałam ! postaram się wieczorkiem nadrobić zagadkowe zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 09.06.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Pewna kobieta kupiła sobie nowe buty. Poszła w nich do pracy i z ich powodu umarła. ciekawe czy tym razem zdążę podać podpowiedź .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Można by dywagować, w jakimż to zawodzie noszenie butów na szpilkach może być niewskazane. Obawiam się jednak, że to by było zbyt proste rozwiązanie.Poza tym ona "umarła", a nie zginęła... Hmmm... Na pewno "umarła"?Gdybym ja kupiła sobie piękne i eleganckie buty, przy odpowiednio długim noszeniu ich mogłabym wykrwawić się na śmierć lub umrzeć z powodu zakażenia, no ale nie każdy ma tak wyjątkowe stopy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 09.06.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Zobaczyła, że koleżanka ma takie same a zapłaciła połowę taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts