Nefer 20.04.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Założyłam. Zaraz będę komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.04.2008 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Ładna działka, ładny projekt , proszę o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 20.04.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 bardzo fajne miejsce każdy domek w takim miejscu będzie ładnie wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek78 20.04.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Dzięki kochani za miłe słowa na starcie, oczywiście za chwile ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Dziś barak "mojej" ekipy, która jest już ekipą Gacka odjechał NIe ma baraku Nie ma ekipy Będę tęsknić Obiecałam ich odwiedzić u Gacka :) Gacek - trzymaj się ..................powietrza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek78 29.04.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Uzupełniłem dziennik uff, troche sie zaległości narobiło. Są też fotki. Nefer oczywiście Cię zapraszamy kiedy tylko chcesz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ale pięknie sie u Ciebie zrobiło :) Ławy będą jak ta lala :) I sosenek trochę się ostało - pięknie - bardzo mi się podoba. I działo się jak widzę, działo :) U mnie juz dach foliują. Z ekipa gadałam jak ode mnie odjeżdżali, że do domu jadą w połowie maja . To spytałam : - znaczy się jak skończycie u Gacka stan surowy otwarty ? :) się pośmialiśmy Będę dopingowac P.S. no co Ty - żartowałam z tym przyjazdem. Ja to czasem potrafie stodoły soebi narobić Najpierw to Ty miałeś wpaść do mnie na budowę - uprzejmnię przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek78 30.04.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 hehehehe Jadą do domu koło 14 maja, Robert - szef ekipy - mówił, że do tego czasu to ściany parteru będą - normalnie aż w to nie wierzę, że tak szybko można budować Nefer fakt miałem wpaść, ale jak zwykle czasu brak i zawsze coś wypadnie kurcze, ale Ciebie serdecznie zapraszam do nas jak tylko będziesz miała ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR I NATALIA 04.05.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Przecierajcie szlaki bo na wiosne 2009 też będziemy się budować Wybralismy juz projekt troche podobny do waszego tylko że troche większy http://www.archipelag.pl/projekty-domow/inez/. Mam nadzieje że budowa minie wam bez żadnych ekscesów. Ooo i nie kopcie za głęboko z wiadomych względów. Pozdrawiamy, sąsiedzi z 44\5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek78 07.05.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Przecierajcie szlaki bo na wiosne 2009 też będziemy się budować Wybralismy juz projekt troche podobny do waszego tylko że troche większy http://www.archipelag.pl/projekty-domow/inez/. Mam nadzieje że budowa minie wam bez żadnych ekscesów. Ooo i nie kopcie za głęboko z wiadomych względów. Pozdrawiamy, sąsiedzi z 44\5 Witam sąsiadów. Fajny domek. W takim razie czekamy na Waszą budowę. W kupie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2008 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 No, widzę , że Robert założył okulary pesłoneczne - to dobry znak :)Zabójczo w nich wygląda, nie ? Dobrze jadą - tak ma być Jak Robert coś mówi to tak będzie :) Luzik A ja zakochałam się w moim dachu Jest BOOOOSKI Także, może jednak wykroisz chwilkę, żeby wpaść ? Jakbyś się gdzieś kręcił w okolicy Radzymińskiej to daj cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Super prace postępują. Zaczęliście dużo później a już nas przegoniliście. U nas dopiero drewno na strop przyjechało. Nefer, dawno u Ciebie nie byłam. Idę oblookać co ciekawego bo utknęłam na walce z głupim rzeczoznawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2008 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Super prace postępują. Zaczęliście dużo później a już nas przegoniliście. U nas dopiero drewno na strop przyjechało. Nefer, dawno u Ciebie nie byłam. Idę oblookać co ciekawego bo utknęłam na walce z głupim rzeczoznawcą. Zapraszam , zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2008 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Gacek, to sobie u Ciebie obejrzę jak się schody robi, bo u siebie nie zdązyłam Ale ostatnoi pomierzyłam stopnie ( tak mie nastraszyli tu na forum ) i róznice mam 1-2 mm :) Nieźle A teść sie z ekipą nie polubił bo Szef jest z tych twardszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek78 25.05.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Super prace postępują. Zaczęliście dużo później a już nas przegoniliście. U nas dopiero drewno na strop przyjechało. Hehe, to zasługa ekipy Nefer, Panowie idą jak ogień!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek78 25.05.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Gacek, to sobie u Ciebie obejrzę jak się schody robi, bo u siebie nie zdązyłam Ale ostatnoi pomierzyłam stopnie ( tak mie nastraszyli tu na forum ) i róznice mam 1-2 mm :) Nieźle No schody już są wylane, nie będę mierzył bo wyglądają super, a i Robert raczej by nie dał spie.przyć A teść sie z ekipą nie polubił bo Szef jest z tych twardszych Ta teść też z tych twardszych i od razu kłótnia gotowa, a Robert powiedział, że kierbud na początku powinien przyjść i powiedzieć czego wymaga, ale że się kierbudowi nie chciało to cóż... najlepiej potem mieć pretensje i pokazywać kto tu rządzi, a Robert nie da sobie w kaszę dmuchać, dobrze, że mam żonkę, która wszystko załagodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.05.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 My nie z kłótliwych. Gdyby nie to podejrzewam że nasza budowa skończyłaby się zanim zaczęła. Nasz wykonawca niestety pod tym względem w gorącej wodzie kąpany. Na szczęście generalnie nie mamy uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2008 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 To prawda, że szef tej ekipy się szanuje. Można z nim dojść do ładu, a szanuje też wiedzę, jesli ktoś ją posiada :) MOżna się dogadać... ale rzeczywiście Robert to silna osobowość - na szczęscie idze za tym równiez praktyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.05.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wypisz wymaluj nasz szef Jednym słowem właściwie to nie ma na co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.05.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 (...) Do wypłaty pierwszej transzy bank zażyczył sobie jeszcze wpis do hipoteki, co tego samego dnia załatwiliśmy i od razu złożyliśmy prośbę o wypłatę pierwszych pieniążków. Tak więc cała procedura od złożenia wniosku kredytowego do wypłaty kaski trwała niewiele ponad 14 dni wliczając długi weekend. Ogromnie polecam doradców z OF i bank millenium (szczególnie oddział na KEN 49 w Wa-wie), i od razu uprzedzam nie mam z tego żadnej „działy” Ja też jestem zadowolona z kredytu w Millenium. Marża wcale nie taka zła a podpowiem że można ją po jakimś czasie bycia 'dobrym klientem' negocjować. Małe sprostowanie - do wypłaty wystarczył wniosek o wpis a nie wpis. Wtedy tak szybko by Wam nie poszło P.S. Co do grzejników w podłodze. Nie jestem ekspertem ale się zastanówcie jak będziecie stamtąd kurz wyciągać... no i śmieci które tam będą wpadać. Pół bidy jak będą sypkie - można wyciągnąć dobrym odkurzaczem. Ale jak się wleje sos ze spaghetti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts