Sray 01.12.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Witam, Czy jest mozliwosc zobaczenia Panstwa domu w srodku? Tez zakupilismy ten projekt, startujemy dopiero na wiosne i bardzo chcielibysmy go zobaczyć. Pozdrawiam, Ewa Oczywiście, najlepszy termin to weekend w godzinach 12-14. Zapraszamy Bardzo dziekuje, bedziemy w najbliższa sobote, mam nadzieje ze trafimy. Pozdrawiam, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 dzień dobry.... zajrzałam z ciekawości.... piękny domek sobie wybudowaliście.... o tarasie czytałam i cieszę się, że już po bólu.... w sprawie tynków powiem tyle, że moi tynkarze do do tej pory nie posprzątali nawet jak się im mówiło , że dobra ekipa to powinna zrobić... ale u mnie developerka - więc paru rzeczom nie ma się co dziwić o schodach wewnętrznych już nie wspomnę.... bo u mnie to koszmar jakiś jak patrze na te Twoje ... ale damy radę.... jakoś trzymam kciukasy by dalej szło pięknie i szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 noooooooo widzę głaskanko mam pytanie ile bierze ta ekipa za m2 tych gładzi, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek78 14.12.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No nareszcie A poproszę zdjęcia płytek koniecznie Zdjęcia płytek właśnie przyjechały na stronę z dziennikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek78 14.12.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 dzień dobry.... zajrzałam z ciekawości.... piękny domek sobie wybudowaliście.... o tarasie czytałam i cieszę się, że już po bólu.... w sprawie tynków powiem tyle, że moi tynkarze do do tej pory nie posprzątali nawet jak się im mówiło , że dobra ekipa to powinna zrobić... ale u mnie developerka - więc paru rzeczom nie ma się co dziwić o schodach wewnętrznych już nie wspomnę.... bo u mnie to koszmar jakiś jak patrze na te Twoje ... ale damy radę.... jakoś trzymam kciukasy by dalej szło pięknie i szybko... Dzięki za miłe słowo, taras już doprowadzony do porządku, tynki się właśnie prostują, także wychodzimy z dołka, ale wpadamy w drugi ten finansowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No nareszcie A poproszę zdjęcia płytek koniecznie Zdjęcia płytek właśnie przyjechały na stronę z dziennikiem Ładne, ładne widziałam Mozaika - to chyba pierwsza jaka i się spodobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek78 14.12.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 noooooooo widzę głaskanko mam pytanie ile bierze ta ekipa za m2 tych gładzi, co? Około 10zł z gruntowaniem i jednokrotnym malowaniem po przetarciu. Z tymże jest mega problem z dostępnością, robią dwie budowy naraz sąsiada i naszą, także pierwszy wolny termin to pewnie wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 19.12.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 czołem. Gratuluję tempa budowy, mimo kilku wpadek ekip.Mam pytanko o podbitkę - czy jest drewniana czy pcv? Możesz podzielić się informacją o cenie i miejscu zakupu oraz kosztach robocizny? Szukamy czegoś dokładnie w tym kolorze... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek78 19.12.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 czołem. Gratuluję tempa budowy, mimo kilku wpadek ekip. Mam pytanko o podbitkę - czy jest drewniana czy pcv? Możesz podzielić się informacją o cenie i miejscu zakupu oraz kosztach robocizny? Szukamy czegoś dokładnie w tym kolorze... Dzięki. Witam, dzięki za miłe słowa Jeśli chodzi o robociznę podbitki to około 30-35zł za m2. A jeśli chodzi o koszt materiału to szczerze powiem, że nie wiem, dostałem fakturę zbiorczą za cały materiał na elewację. Materiały zamawia Pan Mariusz, który się tym zajmuje u nas na budowie, on również koordynuje wszystkie ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 noooooooo widzę głaskanko mam pytanie ile bierze ta ekipa za m2 tych gładzi, co? Około 10zł z gruntowaniem i jednokrotnym malowaniem po przetarciu. Z tymże jest mega problem z dostępnością, robią dwie budowy naraz sąsiada i naszą, także pierwszy wolny termin to pewnie wakacje fiuuu.... no aż tyle to nie mogę czekać... ale dzięki za info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek78 19.12.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 fiuuu.... no aż tyle to nie mogę czekać... ale dzięki za info... No właśnie, ja też że tak powiem, trochę ich "podkradłem" na szczęście bez konsekwencji Daleko w sumie nie mieli - jakieś 25m Po Nowym Roku mają skończyć u mnie głaskanie, ale na inne robótki wykończeniowe musiałem sobie innego fachowca znaleźć, albo czekać do wakacji, a to nie wchodzi w grę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 ale powiem szczerze że 10 zł za m2 to dobra cena.... ci których pytałam chcieli 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 aaaaaaaaa powiedz mi jeszcze - czym oni to robili? może sama coś zadziałam... zacznę jak zwykle od kątów.... czyli strych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek78 19.12.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 17zł to i tak tanio, ja miałem w rezerwie takich za 20zł bez malowania Na szczęście się udało uniknąć tych chorych cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek78 19.12.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 aaaaaaaaa powiedz mi jeszcze - czym oni to robili? może sama coś zadziałam... zacznę jak zwykle od kątów.... czyli strych... hehehe, ja się kiedyś tym bawiłem na ścianach z GK więc super prosta powierzchnia i niestety wyszło do d..., ale ja mam dwie lewe ręce do prac budowlanych, więc nie ma się co dziwić. A Panowie biorą CEKOL C45 szpachle w dłoń i zacieramy, potem schnie i papierem ściernym trzemy, mocno trąc ewentualne nierówności. U mnie widać tam gdzie są te jaśniejsze "placki" w wszedł Cekol, a tam gdzie ciemniej to stary tynk gipsowy, wygląda to jak dalmatyńczyk i świadczy o tym, że poprzednie tynki to była porażka i to jaka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 nooooooooo widzisz to bardzo, ale to bardzo dobra wiadomość jest.... fiuuuu tak się składa, ze ja mam u siebie w domciu ten cekol... szpachle też.... więc skoro już zaliczyłam psucie prostej ściany strukturami http://images34.fotosik.pl/420/0e3b65e0c82ebb0dmed.jpg tu podczas malowania to może teraz dla odmiany zrobię w drugą mańkę - co krzywe wyprostuję... ja gładzie chce tylko na parterze by było piknie.... i do tego potrzebuje fachowców... resztę postaram się opanować sama... Wy wolicie proste ściany czy modzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek78 19.12.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Proste i jak najbardziej proste, chociaż w dużym pokoju (czyt saloonie) na ścianie z TV i kominkiem będzie łupek, nawet już zakupiłem. Ale fajna ta ściana co wkleiłaś, na pewno chce Ci się głaskać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 ta ściana jest w mojej KOTŁOWNI bo mój Szanowny miał mocne obawy by wpuścić mnie od razu na salony ze szpachelką w ręce... czy mi się chce? raczej tak... po pierwsze lubię takie rzeczy robić, po drugie mam na to czas, po trzecie daje mi to straszną frajdę... pytanie zostaje jedynie o efekty dlatego zawsze zaczynam od miejsc typu kotłownia czy strych.... tu zblizenie na moje cudo, jeszcze przed szlifowniem http://images32.fotosik.pl/419/0243bcd0af834ac3med.jpg ale się chwalę , co? podobają mi się jeszcze takie rzeczy sufit w jadalni - może tak? http://www.nowywymiarwnetrz.pl/images/foto/roz_03.jpg i 1 lub 2 ściany na poddaszu http://daycreek.com/dc/images/062500b.jpg piękne, nie? chciałabym by każde pietro miało w sobie coś co przybyszów zaciekawi... co sprawi, że się zatrzymają i będą chcieli tego dotknąć... pomacać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek78 19.12.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 E no pełen szacun!!! Ściana w kotłowni moim zdaniem wyszła super, ale jak chce Ci się gładzić no to gładź . Sufit też nieźle wygląda, fajne śwatełko do tego i będzie super. A ta ściana z "pociętym" drzewem też taka klimatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 a wiesz co jest najzabawniejsze - że oprócz sufitu w jadalni, to są rzeczy banalnie proste i zrobione za śmieszne pieniądze, trzeba mieć tylko ze 2 godzinki dziennie, codziennie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts