gacek78 19.12.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Najgorzej ze problem z tymi 2h przynajmniej w mojej wersji. A mając dwie ręce to napewno nie 2h a i tak się to skończy poprawianiem przez jakiegoś speca, już nie za śmieszne pieniądze ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Najgorzej ze problem z tymi 2h przynajmniej w mojej wersji. A mając dwie ręce to napewno nie 2h a i tak się to skończy poprawianiem przez jakiegoś speca, już nie za śmieszne pieniądze ( no fakt, fachowcy za co jak za co, ale za poprawki to sobie śpiewają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2008 01:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłysnie niech Cie aniołek ode mnie uścisnie i przekaże serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. http://www.londonphotos.org/archives/xmastree-thumb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kukis 16.01.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 WitamA ja mam pytanie odnosnie ogrodzenia ile kosztowal cie metra takiej przyjemnosci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokoz 26.02.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Czy byłaby możliwość obejrzenia waszego domku?pozdrawiamKokoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek78 03.03.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam, przepraszam że nie odpisywałem ale niestety brak czasu związany z wykańczaniem domu nie pozwala nam na dodatkowe uciechy jak np internet. Ogrodzenie jest jak na razie dziełem sąsiada (rodzinne stawianie płotu).Nasz koszt to kilkanaście worków cementu i kilkanaście metalowych słupków i poprzeczek. Drewniane sztachety są po stronie sąsiada, my swoje nakręcimy w dalszym terminie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kukis 16.04.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Domek prezentuje sie znakomicie prosimy o wiecej zdjec z dalszych etapow wykonczenia, szczegolnie kuchni i poddasza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 NO właśnie. Ja też chcę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek1719506091 14.12.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Poprosimy o dalsza czesc fotorelacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts