kris_saint 20.04.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Ile muszę zapłacić ekipie (mniej więcej) z wykonanie stanu zerowego pod dom 114 m2.Inwestycja koło Krakowa.Szukam ekipy !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.04.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 kris_saint WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi :) pod Twoim nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 22.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witaj, kris_saint Mam nadzieję, że dostałeś na priva, od mojego męża wyczerpujace informacje. Dzięki za miłe słowa o naszym dzienniku. Trzymamy kciuki za Twoje budowanie Podsyłam linka do interesującego Cię tematu: http://forum.muratordom.pl/fundamenty-za-ile-w-sezonie-2008,t129301.htm B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts