Krystyna001 20.04.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam jestem na Forum od niedawna ale czytelniczka od lat .Z Muratorem budowalismy cale nasze zacisze do konica mamy do zrobienia tylko elewacjezaczynamy jak Bog pozwoli w maju .Mieszkamy ale mamy pewne problemy typu tego czy tamtego ale nie o tym ten temat .80% czasu jestesmy za granica a nasze zacisze jest oczywiscie w Kraju tam gdzie ptaki budza i zielen piekna sa to okolice Trojmiasta w kierunku Wejherowa.Pisze bo klub 40latkow jest super ze w tym najpiekniejszym okrese zycia kiedy wie sie co sie chce od zycia wychodzimy na przeciw i podejmujemy decyzje budowy .Ja sama jestem w wieku powyzej 40 o dobrze powyzej i z praktyki codziennej wiem ze jest to wiek Ludzi ,Czlowieka najbardziej napelniony ,naladowany energia zyciowa to wspniale ze mamy domy ,budujemy bo te wszystkie sprawy wiarza na Amen oby tak dalej.Powiem wszystkim ze znam duzo Ludzi powyzej 80 lat i to wlasnie Ci Ludzie maja jeszcze tyle planow wspaniale znaja wszystkie nowosci ,komputery w jednym paluszku -naprawde wiek nie jest istotny w podejmowaniu decyzjiio budowie itd.tylko wystarczy chciec i czuc ze ma sie sily.To tyle narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.04.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Krysiu, pięknie napisałaś. Nie jest ważny wiek metrykalny. Znam 30-letnich staruszków. Pozdrawiamtomek1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystyna001 20.04.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Krysiu, pięknie napisałaś. Nie jest ważny wiek metrykalny. Znam 30-letnich staruszków. Pozdrawiam tomek1950 Czlowiek musi albo powinien miec zawsze cel wyzwanie przed soba i malymi kroczkamii isc do przadu obojetne jaki cel i obojetne co jest teraz jak na torze zawsze do przadu az do zrealizowania marzenia czy celu wybranego .Nie mow jaki stary,stara ale co moge jeszcze zrobic ciagly ruch jest motorem a nasze budowy sa tym co ciagle na nowo mobilizuje.Obserwuje Ludzi i tak malo jest takich co maja ogromna sile walki z przeciwnosciami .Nie ma Ludzi Starych,tylko troche zmeczeni. Pozdrowienia i dobrego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.04.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 witam serdecznie i gratuluję optymizmu i pogody ducha - tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts