salmon969 20.04.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Mam spisać umowę z projektantem na wykonanie projektu domu .Jak powinna wyglądać taka umowa i co powinno być w niej zawarte oraz co powiniem uwzględnić w projekcie dobry projektant ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 22.04.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 planowana powierzchnia domu/garazu ilosc i rodzaj budynków czas wykonania projektu i cena no i ewentualne kary za nieterminowosc i doplata za dodatkowe jakies rzeczy....wiecej nie przychodzi mi na mysl narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena Lipinska 01.05.2008 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 odnośnie powierzchni domu - tak właśnie wkopałam się w dodatkowe koszty za projekt. Określiłam w umowie powierzchnię projektowanego domu, a potem na tej powierzchni nie zmieściło się to co chciałam mieć i musiałam dopłacać do ceny projektu tyle ile chciał architekt. Nie dało się negocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts