Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przekonajcie mnie do takiej podłogi

kaszak

Recommended Posts

Muszę zrobić podłogę w pokoju. Po długich dyskusjach doszłam do wniosku że jestem już za stara na wymianę podłogi (panele) lub jej renowację (drewno) co kilka lat. Pozostaje mi więc PCV, linoleum, marmoleum i co tam jeszcze wymyślono. Płytki nie - za zimne. Przy tym nie musze się sugerować innymi pomieszczeniami bo tam albo są płytki, albo podłoga też czeka na zmiłowanie.

Czy ktoś z Was ma ładnie rozwiązane wnętrze np. wykładziną przemysłową, linoleum czy PCV i mógłby wrzucić zdjęcie? I jak to jest naprawdę z przyciąganiem kurzu?

Muszę zrobić podłogę w pokoju. Po długich dyskusjach doszłam do wniosku że jestem już za stara na wymianę podłogi (panele) lub jej renowację (drewno) co kilka lat. Pozostaje mi więc PCV, linoleum, marmoleum i co tam jeszcze wymyślono. Płytki nie - za zimne. Przy tym nie musze się sugerować innymi pomieszczeniami bo tam albo są płytki, albo podłoga też czeka na zmiłowanie.

Czy ktoś z Was ma ładnie rozwiązane wnętrze np. wykładziną przemysłową, linoleum czy PCV i mógłby wrzucić zdjęcie? I jak to jest naprawdę z przyciąganiem kurzu?

Proponuję ułożyć Harolith firmy Haro. Produkt nazywa się celenio. Jest twardy jak kamień, ciepły jak drewno nie wymaga zbytniej pielegnacji. Cichszy podczas chodzenia niż kafelki. Należy kleić do podłoża. Nie wymaga cyklinowania ani wymiany na nową przez 20 albo i więcej lat.

vanitas vanitatum et omnia vanitas

A ten celenio to dostępny jest gdzies w Polsce?

Należy pytać u dystrybutorów firmy Haro. Cena 1m2 wynosi około 300,00.-

Okres wyczekiwania 3 tygodnie.

Firma etDom w Katowicach tel. 32 781 85 41 i Krakowie tel. 12 655 30 66

Myslę jednak, że jak opiszesz to po czym chodzisz dzisiaj to być może da się coś długotrwałego z tego zrobić. Spróbuj!

vanitas vanitatum et omnia vanitas