kaszak 21.04.2008 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Muszę zrobić podłogę w pokoju. Po długich dyskusjach doszłam do wniosku że jestem już za stara na wymianę podłogi (panele) lub jej renowację (drewno) co kilka lat. Pozostaje mi więc PCV, linoleum, marmoleum i co tam jeszcze wymyślono. Płytki nie - za zimne. Przy tym nie musze się sugerować innymi pomieszczeniami bo tam albo są płytki, albo podłoga też czeka na zmiłowanie. Czy ktoś z Was ma ładnie rozwiązane wnętrze np. wykładziną przemysłową, linoleum czy PCV i mógłby wrzucić zdjęcie? I jak to jest naprawdę z przyciąganiem kurzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 21.04.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Chyba najlepszy jest jednak parkiet. Dobrze i fachowo położony, a następnie pielęgnowany wytrzyma bez potrzeby renowacji znacznie więcej niż kilka lat. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 21.04.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Muszę zrobić podłogę w pokoju. Po długich dyskusjach doszłam do wniosku że jestem już za stara na wymianę podłogi (panele) lub jej renowację (drewno) co kilka lat. Pozostaje mi więc PCV, linoleum, marmoleum i co tam jeszcze wymyślono. Płytki nie - za zimne. Przy tym nie musze się sugerować innymi pomieszczeniami bo tam albo są płytki, albo podłoga też czeka na zmiłowanie. Czy ktoś z Was ma ładnie rozwiązane wnętrze np. wykładziną przemysłową, linoleum czy PCV i mógłby wrzucić zdjęcie? I jak to jest naprawdę z przyciąganiem kurzu? Proponuję ułożyć Harolith firmy Haro. Produkt nazywa się celenio. Jest twardy jak kamień, ciepły jak drewno nie wymaga zbytniej pielegnacji. Cichszy podczas chodzenia niż kafelki. Należy kleić do podłoża. Nie wymaga cyklinowania ani wymiany na nową przez 20 albo i więcej lat. ________________________________________ vanitas vanitatum et omnia vanitas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 22.04.2008 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A ten celenio to dostępny jest gdzies w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 22.04.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A ten celenio to dostępny jest gdzies w Polsce? Należy pytać u dystrybutorów firmy Haro. Cena 1m2 wynosi około 300,00.- Okres wyczekiwania 3 tygodnie. Firma etDom w Katowicach tel. 32 781 85 41 i Krakowie tel. 12 655 30 66 Myslę jednak, że jak opiszesz to po czym chodzisz dzisiaj to być może da się coś długotrwałego z tego zrobić. Spróbuj! ________________________________________________ vanitas vanitatum et omnia vanitas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 22.04.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dzięki, zwłaszcza Katowice mi pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts