kaszak 21.04.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 http://www.allegro.pl/item347356013_dywan_topsy_shaggy_150x240_rewelacja_.html Nie wiem czy to dobrze widać na zdjęciu, ale włókna tego dywanu są połyskliwe, jakby jedwabne. Może ktoś ma i powie mi jak się sprawdza w użytkowaniu i czy nie ma problemu z utrzymaniem w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 21.04.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 mamy w cześci TV od innego producenta - nasz niestety kosztowal dużo więcej - ma w sobie 3 róznej grubości włóknapo pewnym czasie rozdwajają się końcówki ...........generalnie ok bez rewelacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 21.04.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 niestety wyglada ok dopoki po nim nie chodzisz nadmiernie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.04.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Mam taką wykładzinę w sypialni i niestety w miejscach, gdzie częściej się chodzi (na przykład przy wejściu do pokoju) włos się ubija... W sypialni mi to nie przeszkadza, bo wchodzę tam tylko wieczorem i wykładzina długo jeszcze będzie ladnie wyglądała, ale w salonie taki dywan będzie narazony na częstsze stąpanie po nim więc szybko zrobi się "płaski". ALe śliczny jest, to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 22.04.2008 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Mam taką wykładzinę w sypialni i niestety w miejscach, gdzie częściej się chodzi (na przykład przy wejściu do pokoju) włos się ubija... W sypialni mi to nie przeszkadza, bo wchodzę tam tylko wieczorem i wykładzina długo jeszcze będzie ladnie wyglądała, ale w salonie taki dywan będzie narazony na częstsze stąpanie po nim więc szybko zrobi się "płaski". ALe śliczny jest, to prawda ja też mam taki kupiony dokładnie w tej firmie na allegro co link powyżej. Niestety powtórzę opinie przedmówców - dywan był piękny na zdjęciach - no rewela, taki puchaty, kudłaty, mięciutki. w rzeczywistości włos jest dość rzadki i w dotyku wcale nie taki milutko mięciutki jak by na to zdjęcia mogły wskazywać, pod spodem jest taka sztywna siatka i jak się krzywo udepcze włosy to widać tą siatkę. No i tak jak już wspomniano wystarczy nadepnąć a się ubija. Ale i tak go bardzo lubimy bo to nasz pierwszy w życiu dywan . Acha dość ciężko się też odkurza (ja mam długie włosy i się skręcają z tymi frędzelkami z dywanu). Mam tez taki włochaty dywanik do łazienki - zrobiony z innego materiału - włókna (frędzelki) są milutkie i mięciutki, też się ugniatają ale nie wyłazi żadna siatka spod spodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.04.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 U mnie wykładzina tez ma bardzo gruby włos i nie widać siatki, no i dobrze się odkurza. Gdyby tylko sie tak nie ubijała byłoby wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 22.04.2008 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No to mnie zmartwiliście A tak mi się podoba... Kupię mały i będziemy go obchodzić dookoła )) A tak serio to odkurzacz albo wytrzepanie nie podnosi tego włosa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.04.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No to mnie zmartwiliście A tak mi się podoba... Kupię mały i będziemy go obchodzić dookoła )) A tak serio to odkurzacz albo wytrzepanie nie podnosi tego włosa? U mnie ostatnio dziecko się na wykładzinie bawiło... grabkami do piasku i dywan "czesało". Przez przypadek więc znalazłam metodę Włosy się podniosły, ale na krótko. Dwa razy na nie nadepnęłam i znowu to samo... Moja brzydsza połowa jeszcze śpi, ale jak wstanie, to moge pstryknąć zdjecie kawalka dywanu ładnego i ugniecionego - nie wiem, czy a zdjęciach będzie to widać, ale mozna spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 22.04.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 To ja bardzo bardzo ładnie prosie o te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.04.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 To ja bardzo bardzo ładnie prosie o te zdjęcia Nie wiem, czy zdjecia są zadowolające, ale moze co nieco wyjaśnią Tutaj dywan "uklepany" na wejściu do pokoju. http://img134.imageshack.us/img134/4108/hpim5310uc7.jpg http://img134.imageshack.us/img134/1209/hpim5311yu0.jpg A tutaj ładny, w miejscu, gdzie mniej się chodzi (pod łóżkiem ) http://img153.imageshack.us/img153/4617/hpim5312xp3.jpg Warto też dodać, ze wykąłdzina leży jakieś 4 miesiace, a użytkowana jest niecałe 3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 22.04.2008 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Hej, ale to nie jest ta sama. Ja mam na myśli takie grube błyszczące makarony, jak w linku który wcześniej umieściłam. To mnie trochę pociesza, bo może jednak nie będą sie tak uklepywać. W każdym razie dzięki za zdjęcia, mam nadzieję że nie zgoniłas męża zbyt wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.04.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Hej, ale to nie jest ta sama. Ja mam na myśli takie grube błyszczące makarony, jak w linku który wcześniej umieściłam. To mnie trochę pociesza, bo może jednak nie będą sie tak uklepywać. W każdym razie dzięki za zdjęcia, mam nadzieję że nie zgoniłas męża zbyt wcześnie Ta sama nie, ale opinie były takie same więc podejrzewam, że sposób ubijania też Chodzi po prostu o to, ze włos jest długi (wysoki) - dodatkowo u mnie nie pojawia sie wspominana siatka, a w tym dywanie nitkowym podobno tak... No nic - sama musisz zdecydować Ja w każdym razie kupiłabym tę wykładzinę raz jeszcze, bo bajecznie się po niej chodzi gołymi stopami i przyjemnie rano wstaje (nie trzeba w pospiechu szukac kapci jak w przypadku paneli, które też bardzo lubię, ale nie w sypialni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 22.04.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Na żywo taki typ widziałam w Castoramie. Też byłam ciekawa jak się czyści, ale obługa nie miała pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 22.04.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Anna-maria to zupełnie inny typ włókna, ten Twój jest taki "mięciutki", a ten z allegro jest sztywny - jak go widziałam w Castoramie to bardzo sztuczny mi się wydawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.04.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Anna-maria to zupełnie inny typ włókna, ten Twój jest taki "mięciutki", a ten z allegro jest sztywny - jak go widziałam w Castoramie to bardzo sztuczny mi się wydawał. No, chyba że tak... Mój rzeczywiscie jest miekki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 22.04.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 My mamy podobny kupiony w Komforcie. Byl drogi ale trzyma sie dobrze. Jest mieciutki. Dobrze sie odkurza, a raz na 2 miesiace pierzemy go specjalnie wypozyczonym odkurzaczem. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 23.04.2008 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 No właśnie, ja w Komforcie go oglądałam i też był miękki. Renato, a jak z ubijaniem się? A jakbym prała ten dywan co pół roku to myślisz że starczyłoby? Nie chce mi sie szarpać z tym praniem co chwilę.A tak z ciekawości, to który kolor masz? Mnie się podoba brąz - z bliska to jest taki melanż włosów czekoladowych i jasnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 23.04.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 No właśnie, ja w Komforcie go oglądałam i też był miękki. Ja prawie kupiłam taki dywan z Komfortu (prawie, bo w ostatniej chwili inny mi sie spodobał, jedwabny, hehe). Więc osobistych doświadczen z uzytkowania nie mam, ale opierałam się na opinii pewnej forumowiczki (ale nie z Muratora) - posiadaczki kota długowłosego. Więc podobno z kociej sierści sie bez problemu taki dywan odkurza, jesli ta kwestia Cie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 23.04.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Zielony listku, dzięki, kota nie mam, ale jakby koleżanka powiedziała jak tam z ubijaniem się to byłabym wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 23.04.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Zielony listku, dzięki, kota nie mam, ale jakby koleżanka powiedziała jak tam z ubijaniem się to byłabym wdzięczna. Rozmowa była na forum Wnetrza na GW. Próbowałam odszukać ten wątek, ale wyskakuje błąd wyszukiwania. Spróbuję później, jesli mi sie uda to dam znać. O ugniataniu nic nie pisała, ale i ja nie pytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts