zielony_listek 23.04.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Zielony listku, dzięki, kota nie mam, ale jakby koleżanka powiedziała jak tam z ubijaniem się to byłabym wdzięczna. Rozmowa była na forum Wnetrza na GW. Próbowałam odszukać ten wątek, ale wyskakuje błąd wyszukiwania. Spróbuję później, jesli mi sie uda to dam znać. O ugniataniu nic nie pisała, ale i ja nie pytałam. Juz znalazłam, rozmowa była w tym wątku (akurat kocim, tak przy okazji wyszła kwestia dywanu): http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,37005279,72922541,4,2.html?v=2 Forumowiczka "od dywanu" to mejbi, ja to zielony_listek (też ). W wątku są zdjęcia jej dywanu (i ślicznego białego perskiego kota ), w dalszych postach troche o czyszczeniu i uzytkowaniu, podany jest nawet konkretny nr modelu dywanu w Komforcie. O wgnieceniach nic nie pisze, gdyby były problemem pewnie by wspomniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 24.04.2008 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dywan chyba nie ten o którym myslę, ale koty zabójcze Cudne po prostu, zaraz się podzielę linkiem ze znajomymi kociarami Dzięki listku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 24.04.2008 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Aha a masz może zdjęcia tego swojego jedwabnego dywanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 24.04.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Aha a masz może zdjęcia tego swojego jedwabnego dywanu? Proszę: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/bb/xe/pxfi/uqC19rB7q8vSjrvDsX.jpg On jedwabny jest tylko z nazwy chyba , bo to 100% wiskoza. sprzedwaca mówił, że wiskoza jedwabna czy jedwab wiskozowy Faktycznie, on jest taki złocisty, połyskliwy, włókna są bardzo delikatne, jest taki jedwabisty w dotyu. Jak sie go odkurzy pod włos, to się światło odbija tak, że się wydaje jesniejszy. Zdjecia z lampa, więc takie dziwne swietliste plamy widac, normalnie taki nie jest. Mnie sie on bardzo spodobał. Jest cieńszy i bardziej wiotki od typowych dywanów, ale jak podłożyłam pod niego taki lepiacy filc pod dywany z IKEA to jest OK. Od nóg stołu sie odgniata jak typowy "strzyżony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 25.04.2008 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzięki, bardzo byłam ciekawa tego jedwabiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 25.04.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzięki, bardzo byłam ciekawa tego jedwabiu:) Zdjęcie tego nie oddaje, ale tu wiskoza całkiem nieźle udaje jedwab . Ta jasnobrązowa część jest w rzeczywistości prawie złota, a włókna są takie mięciutkie i połyskujące.Tyle że przez pierwsze tygodnie bardzo "kłaczył". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts