skrzypp 21.04.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 WITAM MAM TEMAT. MAM GANEK PRZED DOMEM , DACH JEST KOPERTOWY I GANEK TEŻ , ALE NA GANKU DRZWI MI NIE WYCHODZĄ NA ŚRODKU , CZY KTOŚ TAK MA , CZY LEPIEJ PRZESUNĄĆ O 50 CM GANEK , ALE W TEDY NIE BEDZIE ON SYMETRYCZNY DO DACHU (W LINI) , JAK JEST LEPIEJ. CZY W CAŁOŚĆI TO TO NIE BEDZIE WIDAĆ , MOZE KTOS MA JAKIEŚ ZDJECIA ITP; DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 21.04.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Skoro tak lubisz "ład przestrzenny" nie jest prościej przesunąc drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzypp 21.04.2008 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 NIE , BO JUŻ JEST DOM WYMUROWANY I NIE JEST TAK ŁATWO PRZESUNAĆ DRZWI, JEDYNIE TYLKO GANKIEM MOZNA MANEWROWAC , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uranos 21.04.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 witam kolege z Piotrkowa pierwszy raz widzę kogoś z Piotrkowa gdzie kolega się buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 NIE , BO JUŻ JEST DOM WYMUROWANY I NIE JEST TAK ŁATWO PRZESUNAĆ DRZWI, JEDYNIE TYLKO GANKIEM MOZNA MANEWROWAC , Wyłącz CAPSa proszę. Chyba lepiej mieć drzwi nieco z boku niż dysonans w bryle - pomiędzy dachem a daszkiem ganku... no ale to moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osek 21.04.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 NIE , BO JUŻ JEST DOM WYMUROWANY I NIE JEST TAK ŁATWO PRZESUNAĆ DRZWI, JEDYNIE TYLKO GANKIEM MOZNA MANEWROWAC , łatwe to jest patrzenie jak ktoś wbija gwoździe wiadomo że nie łatwo ale to nie znaczy ze sie nie da ganku bym nie przesuwał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts