osek 24.04.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 czekamy z niecierpliwością ktoś wyżej napisał zę zachlapanie tego byłoby nawet trwalsze niż beton z gruchy (i jeszcze chciał sie założyć ;] ) lubie sie śmiać dla tamtego kogoś- beton- a raczej 'mieszanka betonowa' robiona w betoniarce mamaksymalną wytrzymałość 15MPa a od 20 mamy 'miesznake betonowa' konstrukcyjną zamiawiając np B20- to w gruszce MASZ PEWNOŚĆ że 20 to minimum- zawyżają wytzymałość tego betonu aby w razie katastrofy- to nie beton o wytrzymałości 19MPa był przyczyną ów katastrofy... to o ile sie zakłądamy? : D pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 25.04.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 zamiawiając np B20- to w gruszce MASZ PEWNOŚĆ że 20 to minimum- zawyżają wytzymałość tego betonu aby w razie katastrofy- to nie beton o wytrzymałości 19MPa był przyczyną ów katastrofy... Wiara jest rzeczą dobrą, ale w kościele... Ja bym tero MASZ PEWNOŚĆ taki pewny nie był... To Polska tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osek 25.04.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 zamiawiając np B20- to w gruszce MASZ PEWNOŚĆ że 20 to minimum- zawyżają wytzymałość tego betonu aby w razie katastrofy- to nie beton o wytrzymałości 19MPa był przyczyną ów katastrofy... Wiara jest rzeczą dobrą, ale w kościele... Ja bym tero MASZ PEWNOŚĆ taki pewny nie był... To Polska tylko a ja jestem pewny : P pomyśl- takie ogromne firmy nie ryzykowałyby ; ) a beton i tak maja drogi- w okolicach 150 za metr +godizna gruszki kolejne 150 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 25.04.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 150 to bdb cena.Nie myślę o tym, że firmy mogłyby stosować takie rozwiązania "systemowe".Bałbym się raczej tego co pan Mietek wożący beton może z nim zrobić, albo pan Zenek z panem Ziutkiem kręcący ten beton w betoniarni lub ładujący go do gruchy...Słyszałem nawet chyba tu o kierowcach, którzy nie jedno sobie wybetonowali wożąc beton do klientów. Albo o dolewaniu wody, żeby mieszanka lepiej się lała. Nie mówię, że to są nagminne rzeczy, ale na pewno się zdarzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 26.04.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Większość "miejscowych - chłopskich" domów jest wylana z takiego betonu. Wystarczy zadzwonić i masz beton za 100 zł. A gdy p. "Zituka" złapią to mówi, że mu się budowy pomyliły. Ja tak kupiłem 'maksy', nie wiem od kogo, wiem tylko za ile Betonu się bałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec1 26.04.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Ja tak kupiłem 'maksy', nie wiem od kogo, wiem tylko za ile . I rozumiem, że jesteś z tego dumny? A w rzeczywistości jesteś paserem. Dla mnie porażka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 15.05.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 A jak w przedmiotowej sprawie podciągu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 27.05.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 A jak w przedmiotowej sprawie podciągu? No i co Iwka? Dowiemy sie jak poszło z podciągiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.05.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 może spadło... na Autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts