Killer_su 21.04.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Złożyłem w elektrowni wniosek o zawarcie umowy i określenie warunków zasilania, czy jak to się tam nazywa i czekam.... Już ponad miesiąc czekam...Ile elwktrownia ma czasu na odpowiedx na taki wniosek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xywameg 21.04.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Ja składałem w Żyrardowie i tam jest tak oczekiwanie na decyzje o możliwości wykonania przyłącza czas dwa tygodnie i ja dowiadywałem się sam nie czekając na urzędników i po tym czasie decyzja była gotowa, ponieważ była pozytywna to są dwie drogi krótsza czyli szybsza , czyli droższa , i dłuższa . Aby przyspieszyć należy we własnym zakresie wykonać projekt i uzyskać zezwolenia w moim przypadku na zajęcie i prace w pasie drogi , a włściwie na możliwość bo o pozwolenie trzeba jeszcze raz wystąpić osobno. Na zezwolenie czekałem ok dwóch tygodni i teraz czekam na samą realizację przyłącza ok miesiąca . A dłuższa to w skrócie ok pół roku do 9 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 28.04.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 No to sam sobie odpowiem 14 dni Jest rozporządzenie 93.623.2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts