Marta_ 26.08.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Dzięki, mam nadzieje ze bede odpowiednio ogłupiona, żeby nie widzieć i nie czuć zabiegu . :/ Odezwe się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 26.08.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Dasz radę Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu1975 27.08.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ja miałem usuwane migdałki i musze powiedzieć że ta operacja naprawde mi pomogła. Wcześniej prześladowały mnie anginy - w ciągu roku miałem je kilka razy - były już momenty że brakowało antybiotyków takich których jeszcze nie brałem i skierowano mnie na zabieg wycięcia migdałków. Po usunięciu migdałków nie odczuwam żadnych skutków ubocznych a anginy jak ręką odjął - zapomniałem co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 27.08.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Jeszcze 2 tygodnie temu budziłem się z takim dziwnym szlamem w buzi i pierwsze co to musiałem iść do łazienki i zrobić szorowanie oraz płukanie. Były okresy że miewałem nawet zastygłą krew w buzi, na zębach oraz ustach. Co gorsza to budziłem się wcześnie rano bo kac mnie męczył od tego szlamu w ustach. Dzisiaj - równie 2 tygodnie po zabiegu jestem jeszcze na L4 i nie odczuwam już tych dolegliwości, a spać to mógłbym fiu fiu Odpukać w niemalowane - czuję się zupełnie innym i co ważne zdrowszym człowiekiem. A i jeszcze jedno dziś w nocy mi się śniło że mnie migdał boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta_ 29.08.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Na pewno nic nie będę czuła ? Booooje się najchętniej nie chce nic czuć, widzieć ani nic.. ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 29.08.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Ja myślałem, że ty już po ) Pewnie, że nic nie będziesz czuła. Jeśli jednak cokolwiek zacznie to jęcz. Mi to pomagało. Automatycznie dostawałem strzykaweczkę jakiegoś tam środka w migdałek. Prawdopodobnie była to adrenalina. Ma ona to do siebie, że uśmierza ból a co najważniejsze zmniejsza krwawienie. Dziś rozmawiałem z kuzynką to mi powiedziała, że była tak spanikowana, iż siedząc już na krzesełku z otwartą buzią dostała jeszcze coś ekstra. Małym dzieciom dają taki środek, który powoduje, że mają lukę w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu1975 30.08.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 podczas samego zabiegu to bedziesz pod narkoza i nic nie poczujesz ale pare dni pozniej jest problem z przelykaniem i troche boli ale dostaniesz srodki przeciwbolowe - ja dostawalem ketonal i wszystko bylo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 30.08.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Taki problem to żaden problem.Problem to ja miałem gdy jeszcze miałem migdałki. Jak zaczęły mnie naparzać to śliny połknąć nie mogłem.Po usunięci migdałków jedynce co łykałem to zupę oraz napoje. Ślę natomiast wypluwałem do kubka.Co by mnie uszy nie bolały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta_ 02.09.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ja już po zabieg pod narkoza cale szczęście najgorsze krew z nosa, ale dało się przeżyć już jestem w domu i czuje się jakbym miała anginę ale mam ketonal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 02.09.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 tak szybko w domu jesteś??Ja poszedłem do szpitala 12 a w domu byłem 17.powodzonka i smakowitych papek życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 11.09.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Ja poszedłem do szpitala 12 a w domu byłem 17. Dwa lata temu moja córcia miała zabieg usunięcia migdałka i założenia drenów w uszka. Przyjechaliśmy do kliniki o 9:00, wyszliśmy o 15:00. Żadnych efektów ubocznych, chociaż miałem taką nerwówkę zanim do nas wróciła, że zyskałem w godzinę parę siwych włosów. Córcia przeszła wszystko bez żadnego bólu i efekty są znakomite. Skończyły się ciągłe przeziębienia, słuch wrócił do normy. Dziś praktycznie już nie pamięta zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 15.09.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Propaganda wycinania migdałkow piękna . Ja nie mam, to tyz sobie wytnij.biznes sie kręci i klieci na zas jusz so. Do czego służą migdałki ?Matka natura dała je nam ,żeby nas chroniły .Pierwsza tarcza obronna organizmu. to samo co z wyrostkiem robaczkowym.troche lektury ludzie .Jest ogólnie dostępna lekarz składa przysięgę , a czy ja dotrzymuje? .Politycy tez obiecuja przed wyborami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 15.09.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Propaganda wycinania migdałkow piękna . Napisz proszę, do czego potrzebny jest trzeci przerośnięty migdałek, który dodatkowo załatwił dziecku uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 15.09.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Do ochrony naszego organizmu .to tak jak ze slepą kiszką po co ona jest?Matka Natura wie co robi. jesli cos nie tak dała nam zioła . Tylko nie wszyskie mogą rosna bo prawo zabrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 15.09.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Nie odpowiedziałeś na pytanie - po co jest trzeci migdał i co z nim zrobić jak przerośnie? Pić ziółka i zniknie? Doprowadził do przytkania trąbek słuchowych i zaleganiu płynu w uszach - znasz "naturalną" metodę leczenia? Pytam poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 15.09.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Przykro mi ,ale jeszcze nie znam odpowiedzi .Znam te które dotyczyły mnie i moich znajomych bardzo dokładnie studiowałem przypadki.Może to być grzyb ? lub robaki ktore rozmnozyły się w migdale. .(tak jak przypadku prostaty.)trzeba poszukac odpowiedzi. Wyciąć jest najłatwiej tylko co potem?http://www.igya.pl/schorzenia-choroby/35-rak/310-film-o-leczeniu-raka-metodp-gersona.htmlhttp://www.bochenia.pl/nasze-zdrowie/2009/kwiecien/tytul-piatego-artykulu.htmlhttp://www.bioter.home.pl/prasa/index.htmTo strony gdzie powinna byc odpowiedz, lub zaprowadzą Cię do niejPozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 15.09.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 i jeszcze to warto posluchachttp://www.youtube.com/watch?v=qcK_0roREPY&feature=relateddecyzje sami podejmujemy.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 15.09.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Propaganda wycinania migdałkow piękna . Teraz pora na mnie i moje pytanie. Już ponad miesiąc jestem pozbawiony migdałków. - Jest to pierwszy miesiąc w moim życiu gdy nie brałem jakiejkolwiek tabletki na gardełko - Jest to również pierwszy miesiąc w moim życiu gdy to przestało walić mi z buzi - jest to również pierwszy miesiąc w życiu gdy to nie budzę się z zaschniętą krwią w ustach - jest to również pierwszy miesiąc w moim życiu, gdy na dożynkach jadłem swobodnie loda w wersji 3xXL ponadto śpię całą noc, nic mnie nie boli, znikło zapalenie skóry. Moje migdałki to był jeden Wielki WRAK Jeżeli będzie taka potrzeba to wstawię ich zdjęcie. Propagandą jest natomiast leczenie takich wraków, które nie stanowią dla organizmu ochrony. Są natomiast źródłem ciągłego zapalenia i ogniskiem chorobowym. Na takich migdałkach krocie zarabiają firmy farmaceutyczne. Lipcowe leczenie Migdałków kosztowało mnie ponad 100 zł - 3 różne antybiotyki i żaden nie za skutkował. Dodatkowo 1 wizyta na pogotowiu oraz 3 u rodzinnego i wizyty w aptece. Tak więc jak z tą propagandą???? Kto ją sieje?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 15.09.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Kit aby dać dowody na obalenie owej propagandy ochrony migdałków dodam swoje zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 15.09.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 No i moje pytanie - czy te oto zaropiałe spękane Migdałki są ochroną mojego organizmu??Przepraszam!Czy one były ochroną mojego organizmu i służyły mu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts