Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wycinanie migdałków - jak to sie odbywa?

Majka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 114
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Póki co odpukać w niemalowane czuję się OK.

Przeżyłem 30 lat i myślę że jeszcze tyle przede mną bez potrzeby łykania niby uleczaczy migdałków.

Po usunięciu migdałków bolały mnie tylko uszy. Zresztą bolały to mało powiedziane- pyralgina i ketonal załatwiły ten problem.

Sama blizna i miejsce po migdałkach nie było bolesne.

Za kilka dni mam ponowną kontrolę u laryngologa więc .... :)

Póki co odpukać w niemalowane czuję się OK.

Przeżyłem 30 lat i myślę że jeszcze tyle przede mną bez potrzeby łykania niby uleczaczy migdałków.

Wiem o tym. Przed zabiegiem córki odwiedziliśmy paru mniej lub bardziej dobrych otolaryngologów i każdy z nich zalecał zabieg. Sama operacja była pod nadzorem prof L. Pośpiech - wszystko skończyło się dobrze. Dla nich taki zabieg, to pikuś :)

Zycie pokaże czy to był dobry ruch w twoim życiu.

Pytanie dlaczego miałeś stany zapalne . (grzyby,robaki0?

Teraz to tylko badania z kropli krwi lub z włosa. I wszystko jasne.

Co brakuje w organizmie .

Grzyb siedzi cicho jak bedzie okazja zaraz zatakuje Rak pewny.

Nie bedzie grzyba nie bedzie raka.

http://www.igya.pl/schorzenia-choroby/35-rak/368-czy-pospolity-grzyb-moze-byc-przyczyna-raka.html

warto poczytać.

Pozdr.

• 6 months później...

Tak więc:

Migdałki miałem usuwane w sierpniu 2010. W grudniu 2010 miałem usuwane lewe pasmo po przerośniętym migdałku.

Póki co odpukać w niemalowane moje zdrowie zmieniło się na lepsze. Po obudzeniu nie mam krwi na zębach, nie mam capiącego oddechu. Nie biorę również tabletek a tym bardziej antybiotyków.

Takie oto zalety.

Wada jest jedna - nie mam migdałków, które były źródłem stałej infekcji.

• 2 months później...
  • 3 years później...

W moim przypadku za chwilę będzie 5 lat jak miałem usunięte migdały.

Od tamtej pory moje życie zupełnie się odmieniło.

"Odpukać w niemalowane" ale od tamtej pory zero antybiotyków, zero bólu gardła, zero środków przeciwbólowych i przeciwzapalnych na gardło.

Od tamtej pory poprawiło się również lewe ucho. Z ostatnich badań słuchu które miałem robione w piątek wynika, że słyszalność w lewym uchu wróciła już do normy i jest tylko nieznaczne odchylenie w stosunku do prawego..

Dodam jeszcze, że w czerwcu będzie rok jak miałem prostowana przegrodę nosową- zabieg ten sprawił, że teraz łatwiej oddycha się przez nos.

Krótko podsumowując to jeśli macie wieczny stan zapalny to warto pozbyć się tego zapalenia trwale je usuwając lub je wyleczyć.

• 1 year później...