martinus83 21.04.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Chciałem pomalować płot stalowy, jaką farbę proponujecie, HAMMERITE czy coś innego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 22.04.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Malowałem ze 3 lata temu słupki do siatki, najpier podkład, potem kolor - farba chlorokauczukowa, Polifarb Dębica, takie :http://www.polifarb-debica.pl/tradycja.php?d=6 Tworzy taką "elastyczną" powłokę na powierzchni. Po tym okresie ( 3 lata ) nic nie odłazi.Belki stalowe jakie też mam, maluję zwykłą minią ( nie zależy mi na kolorze ). pozdrawiam, mjaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 22.04.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Chciałem pomalować płot stalowy, jaką farbę proponujecie, HAMMERITE czy coś innego?? Polecam neokor i na wierzch Hammerite lub chlorokauczuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 22.04.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Chciałem pomalować płot stalowy, jaką farbę proponujecie, HAMMERITE czy coś innego?? Najlepiej jakąś farbą na bazie kauczuku. Proponuje nałożyć 2 warstwy. Na rynku jest mnóstwo takich farb - warto odwiedzić jakieś centrum z farbami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borowa67 22.04.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Chlorokauczuk plus podkład do niego. Z f-my nobiles. Po czterech latach słupki nadal mają polysk i nic nie odłazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 22.04.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Chciałem pomalować płot stalowy, jaką farbę proponujecie, HAMMERITE czy coś innego?? Najlepiej jakąś farbą na bazie kauczuku. Proponuje nałożyć 2 warstwy. Na rynku jest mnóstwo takich farb - warto odwiedzić jakieś centrum z farbami. Warto również rozważyć malowanie proszkowe - gwarantowana trwałośc na długie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts