Marianekkk 22.04.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam, Mam pytanie czy lepiej do połączeń płyt g-k użyć rigips vario czy też uniflott? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 22.04.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 ja robiłem vario i kilku moich znajomych też.Sprawdzony i twardy towar, tylko trzeba uważać, bo szybko twardnieje i trudno go póżniej zdzierać.Tamtego nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cinek23 22.04.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 ja robiłem uniflottem i kilku moich znajomych też. Sprawdzony i twardy towar, tylko trzeba uważać, bo szybko twardnieje i trudno go póżniej zdzierać. Tamtego nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 22.04.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 a ja robiłem tym i tym i śadzę, że wario jest lepszy moim zdaniem bo ma włókna, ale zapobiegawczo na połączenia stosowałem również siatkę. lepiej dmuchać na zimne, niż później żałować. Fakt jest taki że oba bardzo szybko twardnieją i jak sie szpachluje połączenia na płyty to wystarczy urabiać gdzieś ilość na trzy połączenia wzdłużne. ale zależy to od wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marianekkk 22.04.2008 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ja robiłem kiedyś vario, a teraz kupiłem uniflott i zauważyłem ze vario był twardszy i dlatego pytam czy czasem ten uniflott nie jest gorszy. Ale skoro u Cinka i jego znajomych uniflott się sprawdził to chyba też będzie dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marianekkk 22.04.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Szczegulnie ze jestem ze śląska (szkody górnicze) wiec sprawa dobrego wykonania tych połączeń jest bardzo istotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marianekkk 22.04.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Tzn. szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts