makani 22.04.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam. Mam dość sporą działkę (2300m2). Zeszłej jesieni z braku czasu (przeprowadzka) zaniedbaliśmy grabienie liści. Nazbierało się tego dość dużo bo mamy sporo drzew. Efekt jest taki, że po zimie cała działka pokryta jest warstwą nawbijanych w ziemię liści. Próbowałem to grabić, ale powiem szczerze - zabraknie życia. Ma ktoś może jakiś prostszy sposób? Na pewno nie wchodzi w grę glebogryzarka, orka itp. bo na działce mam już posianą trawę która nieśmiało zaczyna wyrastać i nie chciałbym wszystkiego zaczynać od nowa.Może jak przejadę wertykulatorem zeby je poruszyć a potem kosiarką???Sam nie wiem. Może mieliście podobne doświadczenia to proszę pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minias 22.04.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam,najlepszym rozwiazaniem wertykulator z koszem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariom3 22.04.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 zgadzam się, wertykulator może być ok,warto sprobować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makani 25.04.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Sprawdziłem. Weltykulator daje rade. Szkoda tylko że nie miałem kosza. 23 ary grabienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts