dusia2006 24.04.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 można też się zaprzyjaźnić z tym osobnikiem i lubi sprzątać w ogrodzie http://images2.fotosik.pl/110/9b2346ba8396eaa3m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 24.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Jeża to ja jeszcze u siebie w ogródku nie widziałam. Ale przychodzą żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 24.04.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 bo na jeża to sobie trzeba zasłużyć a w ubiegłym roku to pani jeżowa się rozmnożyła i mam u siebie rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 24.04.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Jeżyki lubią też małe, mięsne przekąski z larw chrząszczy i ślimorów:-) Nie wiem czy zjadają także dżdżowniczki, ale wiem, że jeśli dżdżownic nie ma- trwanik i gleba - umiera. Nie ma kto przerabiac próchnicy, napowietrzać i nawozić podziemne. Na plaży i na skałach - dżdżownic nie ma. W nowym kompostowniku, aby coś zaczęło się dziać - wkłada się całe rodziny krajjowych lub kalifornijskich dżdżiownic i namolnie namawia się je, by zechciały się zadomowić i zacząc wytrwałą prace przerobu i napowietrzania. Nie ma dżdżownic - zamiast kompostu, będzie cuchnąca kiszonka. Cieszmy się więc, że mamy glistowate robotnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiko 24.04.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 ...Cieszmy się więc, że mamy glistowate robotnice Ja się od wczoraj naprawdę bardzo cieszę. , ale ponowię pytanie: Co zrobić aby te przemiłe istoty zechciały zająć się drugą połówką trawnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts