kodi_gdynia 20.03.2002 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Nie wiem moi Drodzy - może wy mi odpowiecie, ale jakiś już czas temu skończył się program DOM MURATORA. Przyznam, że choć pora dla mnie nie była zaciekawa to zawsze nagrywałem to sobie na wideo i jak przychodziłem z pracy ucztę miałem nie lada. Co prawda zawsze najbardziej interesowały mnie wątki na budowie a nie kolor zasłon w sypialni, czy porównanie lodówek ale i tak zawsze się cieszyłem, ze to już wtorek. Śmiem twierdzić, że to jedyny program tego typu w polskiej TV. Jest coś na Discovery - "Wyczarowane w drewnie", ale it's all. Przyznam, że brakuje mi tego programu. Co było przyczyną zdjęcia z wizji. Jest tyle wątków, które można pokazać, jest tyle rzeczy do zrobienia, jest tyle budów o których piszą nasi forumowicze - może to pokazać. Na deser wywiad z naszym przodownikiem rozmów - Frankai. Droga Redakcjo - może tak przywrócić program? Co wy na to Drodzy forumowicze? Może wspólnie nakłonimy Redakcję do wznowienia programu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 20.03.2002 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 popieram rękami i nogami, ale niech bedzie puszczany w rozsądnych godzinach - przecież rano wszyscy są w pracy (lub przynajmniej większość budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.03.2002 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Agniecha - z godziną to może być ciężko, bo zainteresowanych budowaniem jest mniej niż filmem, a biznes to biznes. Na szczęście istnieją magnetowidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.03.2002 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Niech będzie i o 3 w nocy. Wiadomo biznes i oglądalność to podstawa. A takich zapaleńców jak my to pewnie aż tak duzo znowu nie ma. ISTOTNE, ABY TAKI PROGRAM BYŁ I WYPEŁNIJ LUKĘ NA POLSKIM RYNKU PROGRAMÓW TELEWIZYJNYCH. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 20.03.2002 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 no dobra - wżne żeby był http://www.muller-godschalk.com/msnimages/(~).gif może być i w nocy http://www.muller-godschalk.com/msnimages/(S).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 01.04.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 25.04.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 ...niech się stanie....z tym programem mam dwie kasety nagrane i chciałabym jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Jejku, ja nie wiedizlem, ze jest taki program:-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 01.07.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 nie "jest" a "był"... i to bardzo dawno temu......i stąd nasza prośba: niech będzie taki program bo bardzo nam - laikom pomagał.Redakcjo - zróbcie program z raportem i poradami na budowach forumowiczów. Niech ludzie zobaczą, że "chcieć to móc!!!"pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg5 04.07.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dziwne , w" świecie " opłaca się kręcię kilka odcinków serialu " jak założyć trawnik" itp. tematy, a u "nas" jak zwykle nic się nie opłaca . Jestem pewien ,że takie programy miałyby większą oglądalność niż potyczki "pierwszoligowych kibiców".Kiedyś miałem Discovery i ich programy były super , teraz mam tylko TVP i telewizor rdzewieje równo.A może "Murator" wystąpiłby w nowej roli - producenta programów tv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts