Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego nie ma Dom Muratora w TV - apel

Recommended Posts

Nie wiem moi Drodzy - może wy mi odpowiecie, ale jakiś już czas temu skończył się program DOM MURATORA. Przyznam, że choć pora dla mnie nie była zaciekawa to zawsze nagrywałem to sobie na wideo i jak przychodziłem z pracy ucztę miałem nie lada. :smile:

Co prawda zawsze najbardziej interesowały mnie wątki na budowie a nie kolor zasłon w sypialni, czy porównanie lodówek ale i tak zawsze się cieszyłem, ze to już wtorek.

Śmiem twierdzić, że to jedyny program tego typu w polskiej TV. Jest coś na Discovery - "Wyczarowane w drewnie", ale it's all.

Przyznam, że brakuje mi tego programu. Co było przyczyną zdjęcia z wizji.:???:

Jest tyle wątków, które można pokazać, jest tyle rzeczy do zrobienia, jest tyle budów o których piszą nasi forumowicze - może to pokazać. Na deser wywiad z naszym przodownikiem rozmów - Frankai.

Droga Redakcjo - może tak przywrócić program?

Co wy na to Drodzy forumowicze?

Może wspólnie nakłonimy Redakcję do wznowienia programu

Pozdrawiam :grin:

• 3 years później...
  • 4 weeks później...
  • 2 months później...

Dziwne , w" świecie " opłaca się kręcię kilka odcinków serialu " jak założyć trawnik" itp. tematy, a u "nas" jak zwykle nic się nie opłaca . Jestem pewien ,że takie programy miałyby większą oglądalność niż potyczki "pierwszoligowych kibiców".

Kiedyś miałem Discovery i ich programy były super , teraz mam tylko TVP i telewizor rdzewieje równo.

A może "Murator" wystąpiłby w nowej roli - producenta programów tv?