matio 22.04.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 interesuje mnie zraszacz wahadłowy do trawnika- jaki polecacie, mam do podlewania około 1200m2 potrzebny jest wydajny i trwały, taki który wytrzyma więciej niż 1/2 sezonu i nie za 300zł. Wahadłowy - bo jest cichy i pole podlewania jest w prostokacie , zaś mloteczkowe - stukają - dosyc głośno i podlewają okregi - jaki polecacie jakie się sprawdziały>??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egry 22.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 O ile wiem to pole nawadniania zależy od rodzaju dyszy. Prostokątne pole - to dysze paskowe. Pozostałe dysze nawadniają koło lub jego wycinek.Polecam ciekawą stronę:http://www.garden.bialystok.pl/a na niej materiał Podstawowe zasady projektowania i montażu instalacji nawadniających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariuszż 25.04.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 interesuje mnie zraszacz wahadłowy do trawnika- jaki polecacie, mam do podlewania około 1200m2 potrzebny jest wydajny i trwały, taki który wytrzyma więciej niż 1/2 sezonu i nie za 300zł. Wahadłowy - bo jest cichy i pole podlewania jest w prostokacie , zaś mloteczkowe - stukają - dosyc głośno i podlewają okregi - jaki polecacie jakie się sprawdziały>??? Witam, polecam produkty Gardeny modele bodajże Aquazone, sa trwałe i bezawaryjne, cena też do zaakceptowania jak za tej klasy sprzęt. Największy to chyba model 350 i jest to powierzchnia jaką on podlewa. Mój ma 5 lat a sąsiada 12 więc są długoiwieczne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joszaann 23.11.2017 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 (edytowane) Aż tak dobrze nie znam się na zraszaczach, ale w swoim ogrodzie posiadam rotacyjny i sprawdza się on znakomicie. Tak naprawdę nie mam zbyt wielu roślin, ale trawnik jest dość spory, a wygląda naprawdę dobrze nawet, gdy są duże upały. Możesz zajrzeć na http://budmech-nawadnianie.pl/produkty/zraszacze-ogrodowe/ ja mam właśnie jeden z ich produktów. W sumie to ceny są przystępne, a przede wszystkim używam ich od roku i nic złego się nie dzieje, więc jestem zadowolony. Edytowane 24 Listopada 2017 przez joszaann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts