Gość karlos_k 10.09.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Słyszałem że listwy na kantach wycierają się z farby przy użytkowaniu? Jakie są wasze doświadczenia , jakie są wasze pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 10.09.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Jakie listwy? Glazurę wykańczam cokołem z listwami. OD lat tak eksplowatujemy - intenswnie podłogi w firmie i nic się nie dzieje. Nie wiem czy o to ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość karlos_k 10.09.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Chodzi o gładzenie tynku zwykłego cekolem. czy używacie na krawędziach listew aluminiowych i ewentualnie jak sobie radzicie z wycieraniem sie z farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kudlatyg 10.09.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Nie martwiłbym się. Zwykła farba emulsyjna ma na tyle dobre przyleganie do aluminium, że wcześniej bedzie tak brudna, że trzeba będzie pomalować. A jak obijesz, to łatwiej poprawić to gdy są listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izak 10.09.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Listwy aluminiowe w naroznikach zewnetrznych są konieczne. Jak będziesz malował, daj gęstszą farbę w tych miejscach i tyle. Będzie trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kudlatyg 10.09.2003 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Nie trzeba, można dać więcej cementu do zaprawy i się postarać żeby było równo. tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kalos_k 10.09.2003 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 dziękuje za wszystkie wypowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts