braza 26.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 tak taaaaaaaaaak tak to każdy mądrala może A jakieś bliższe informacje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jabłuszko 02.05.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Ja mam pewien problem, nie za bardzo wiem, czy biało-czerwono-czarny pokój o powierzchni ok 20m2 to dobry pomysł. Boję się, że będzie zbyt przytłaczający. Proszę pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadi71 03.05.2008 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 MI sie wydaje ze do zalezy od układu pomalowania ścian. Mysle ze pomalowanie jednej sciany na czarno moze byc dobrym pomysłem. Ale trzeba sie dobrze zastanowic Ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jabłuszko 03.05.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Myślałam o czymś takim z tym że na poddaszy: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/rooms/youth/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadi71 04.05.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 No mi sie podoba szczegolnie te białe meble na czarnej scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts