waldibmw 22.04.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 25lat temu z swoja 2 zonaq bylem natakiej imprezie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 22.04.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 22.04.2008 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 jasne Co jasne!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabryka majonezu 22.04.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Polecamy w takich przypadkach(2,3,4,5,6,7 i wiecej + jeden), konsumcje majonezu z domieszka gipsu. Wysmienicie usztywnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 22.04.2008 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Polecamy w takich przypadkach(2,3,4,5,6,7 i wiecej + jeden), konsumcje majonezu z domieszka gipsu. Wysmienicie usztywnia. 25lat temu niepotrzebny byl mi Wasz majonez! stal tak ze az bolal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 22.04.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 waldi w takiej sytuacji mój znajomy usłyszał od panienek "słodki jesteś ale nam tu niepotrzebny" no i główne niebezpieczeństwo seksu zbiorowego : łatwo zostać pominiętym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 22.04.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Proponuje przy okazji odpowiedzi na to pytanie, od razu odpowiedzieć na: - czy ktoś miał seks z więcej niż jednym mężczyzną na raz - czy ktoś miał seks z mężem/ zoną siostry/brata - czy ktoś miał seks własnym z bratem/siostra - czy ktoś miał seks ze swoim / nie swoim psem/kotem/chomikiem - czy ktoś miał seks z którymś z Forumowiczów Muratora (pomijamy Żabę i Mirasa ) - czy ktosśmiał seks z rura wydechową samochodu/ rura od odkurzacza / rura od kanalizacji na budowie Z góry dziękujemy. Przykro mi ale osobiście nie mogę sie pochwalić takimi doznaniami i doświadczeniami seksualnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 22.04.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Waldi! rozwaliłeś mnie tym pytaniem Ja zawsze marzyłem o bliźniaczkach w łóżku. a jeszcze do tego "ebony" życie jednak potrafi wyhamować szczenięckie zapędy pozdrawiam Cię serdecznie, hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabryka majonezu 22.04.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Waldi! rozwaliłeś mnie tym pytaniem Ja zawsze marzyłem o bliźniaczkach w łóżku. a jeszcze do tego "ebony" życie jednak potrafi wyhamować szczenięckie zapędy pozdrawiam Cię serdecznie, hahaha ja blizniaczki to tylko azjatki, najlepiej japonki i o pieknych imionach Fuk-Ju i Fuk-Mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 22.04.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Waldi! rozwaliłeś mnie tym pytaniem Ja zawsze marzyłem o bliźniaczkach w łóżku. a jeszcze do tego "ebony" życie jednak potrafi wyhamować szczenięckie zapędy pozdrawiam Cię serdecznie, hahaha ja blizniaczki to tylko azjatki, najlepiej japonki i o pieknych imionach Fuk-Ju i Fuk-Mi przyznaję...mam słabość... co robić... ale troche ekshibicjonizmu jeszcze nikomu nie zaszkodziło... a nadmiar majonezu to i owszem... bo majonez : wiadomo - śliski temat waldi...dobrze tak powspominać o tym co było zawżdy i onegdaj ale skoro pamięć sięga tego co było ćwierćwiecze temu, znaczy że jeszcze nie jest najgorzej... ale planowac ćwierczwiecza w przód juz nie wypada... bo w sumie to przecież można...a że nie wypada... ale ja sie czepiam bo nie lubię jak zwisa... estetka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.05.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 nastepnym postem powinno być "czy przespałbyś się z forumowiczem/forumowiczką wyżej" A do meritum - ja nie ale mam kolożankę która próbowała. I była zadwooooolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.05.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 nastepnym postem powinno być "czy przespałbyś się z forumowiczem/forumowiczką wyżej" A do meritum - ja nie ale mam kolożankę która próbowała. I była zadwooooolona no to rozwiń opowieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.05.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 dla mojego dobra wolę tego nie robić Moja dziewczyna tez patrzy na to forum i dostałbym embargo na spotkania z TAKIMI koleżankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.05.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 dla mojego dobra wolę tego nie robić Moja dziewczyna tez patrzy na to forum i dostałbym embargo na spotkania z TAKIMI koleżankami łe no szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.05.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 i w zasadzie temat powinien byc umieszczony w dziale "wymiana doświadczeń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 23.05.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Przykro mi ale osobiście nie mogę sie pochwalić takimi doznaniami i doświadczeniami seksualnymi To faktycznie powinno Tobie być przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 23.05.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 no i główne niebezpieczeństwo seksu zbiorowego : łatwo zostać pominiętym Może być gorzej ... Kowalski poszedł z żoną na imprezę, tam okazało się że jest to seks grupowy. Zgasło światło .... mija 10 ... 15 ... 20 minut. W końcu Kowalski zapala światło i mówi: - Stop, k****, stop. Trzeba ustalić jakieś zasady, trzeci raz pod rząd robię loda !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.06.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Uśmiałam się do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 10.06.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Grupen sex? Nie dla mnie, zawsze to wiecej mordek do flaszeczki. A przeciez juz prastare polskie przyslowie pyta: Co to jest NIC? odp.: pol litra na dwoch. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.06.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 ale przecież sa różne rodzaje gruppen sex-u.Trzy podstawowe to: po szwedzku, po polsku i po chińsku.Po szwedzku to wtedy, kiedy zbiera się grupa 5 osób płci żeńskiej i 5 osób płci męskiej, uprawiają z soba seks i wszystko filmują kamerą.po polsku, to wtedy, kiedy zbiera się grupa 5 osób płci żeńskiej i 5 osób płci męskiej i oglądają film, ktory ktoś przemycił ze Szwecji.po chińsku to wtedy, kiedy zbiera się 5 osób płci żeńskiej i 5 osób płci meskiej, z których jedna oglądała film w Polsce i wszyscy słuchają jej opowiadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts