stukpuk 15.06.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Jeszcze nie próbowałem, ale wszystko przedemną..............................mam dopiero 28 lat i 20 zł skitrane przed żonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.06.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 witaj stuku! po tylu miechach tutaj skierowałes pierwsze kroki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.06.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 witaj stuku! po tylu miechach tutaj skierowałes pierwsze kroki... I nie żałuję tego kroku............. Już wiem o co pisać do św. Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 15.06.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 o szwedzki film?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 15.06.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 A nie wystarczy kolega, który oglądał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Proponuje przy okazji odpowiedzi na to pytanie, od razu odpowiedzieć na: - czy ktoś miał seks z więcej niż jednym mężczyzną na raz - czy ktoś miał seks z mężem/ zoną siostry/brata - czy ktoś miał seks własnym z bratem/siostra - czy ktoś miał seks ze swoim / nie swoim psem/kotem/chomikiem - czy ktoś miał seks z którymś z Forumowiczów Muratora (pomijamy Żabę i Mirasa ) - czy ktosśmiał seks z rura wydechową samochodu/ rura od odkurzacza / rura od kanalizacji na budowie Z góry dziękujemy. Przykro mi ale osobiście nie mogę sie pochwalić takimi doznaniami i doświadczeniami seksualnymi odp: - nie, - nie, - nie, - nie, - nie, - nie. czy powinnam sobie strzelić w łeb? ps. stuk puk - mój kolega z pracy zawsze powtarza - jestem zbyt piękny i młody, żebym musiał płacić za takie rzeczy! (choćby to miałobyć "skitrane" 20 zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 04.07.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Ale On miał na mysli - zabezpieczenie , a nie .... za 20 dychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.07.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ps. stuk puk - mój kolega z pracy zawsze powtarza - jestem zbyt piękny i młody, żebym musiał płacić za takie rzeczy! (choćby to miałobyć "skitrane" 20 zł ) w dawnych dobrych czasach często dokuczałem koleżankom z roku, mówiąc, że im jest zawsze łatwiej, bo mogą do stypendium dorobić. Aż kiedyś jedna powiedziała: tak??? to powiedz ile dotąd dałeś tu dziewczynom zarobić? Brakło mi odpowiedzi i więcej tak nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.07.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Proponuje przy okazji odpowiedzi na to pytanie, od razu odpowiedzieć na: - czy ktoś miał seks z więcej niż jednym mężczyzną na raz - czy ktoś miał seks z mężem/ zoną siostry/brata - czy ktoś miał seks własnym z bratem/siostra - czy ktoś miał seks ze swoim / nie swoim psem/kotem/chomikiem - czy ktoś miał seks z którymś z Forumowiczów Muratora (pomijamy Żabę i Mirasa ) - czy ktosśmiał seks z rura wydechową samochodu/ rura od odkurzacza / rura od kanalizacji na budowie Z góry dziękujemy. Przykro mi ale osobiście nie mogę sie pochwalić takimi doznaniami i doświadczeniami seksualnymi odp: - nie, - nie, - nie, - nie, - nie, - nie. czy powinnam sobie strzelić w łeb? No co Ty, całe życie przed Tobą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek25 09.07.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Czy ktos z Was mial seks z wiecej niz jedną kobietą naraz??? Nie Nawet z jedną Nie! P.S. Rozumiem, że pytanie nie dotyczy kobiet. A tak w ogóle czy każdy facet o tym marzy Bo spytałam się swojego i mi oburknął, że sama robię za stado I żebym mu dała spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 09.07.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Gosia Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.07.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 świete słowa czasem z jedna nie mozna sobie dac rady heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 09.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Kowalski poszedł z żoną na imprezę, tam okazało się że jest to seks grupowy. Zgasło światło .... mija 10 ... 15 ... 20 minut. W końcu Kowalski zapala światło i mówi: - Stop, k****, stop. Trzeba ustalić jakieś zasady, trzeci raz pod rząd robię loda !!! No rozpłakałam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.07.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 świete słowa czasem z jedna nie mozna sobie dac rady heh powtórzę tu dowcip z sąsiedniego wątka: W łóżku Nina rzuciła się na mnie z taka namiętnością, że pomyślałem: jeśli ja to przeżyję, to więcej żony zdradzał nie będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 A tak w ogóle czy każdy facet o tym marzy Bo spytałam się swojego i mi oburknął, że sama robię za stado I żebym mu dała spokój daj namiary na siebie wydaje mi się - ze każdy facet o tym marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.07.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 jesli mowimy o takim "kompletnym" seksie to nie jesli mowimy o takich ciekawych delikatnych poczatkach z 6-7 klasy podstawowki to i owszem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.07.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 jesli mowimy o takim "kompletnym" seksie to nie jesli mowimy o takich ciekawych delikatnych poczatkach z 6-7 klasy podstawowki to i owszem ... taki "początkowy" to ja miałem w I klasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 10.07.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Szkoły średniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.07.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Jeszcze nie próbowałem, ale wszystko przedemną..............................mam dopiero 28 lat i 20 zł skitrane przed żonką No.......uzbierałem już 90 zł, jeszcze troszkę i będzie można spełnić odwieczne mażenie mężczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 10.07.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Czy ktos z Was mial seks z wiecej niz jedną kobietą naraz??? Nie Nawet z jedną Nie! P.S. Rozumiem, że pytanie nie dotyczy kobiet. A tak w ogóle czy każdy facet o tym marzy Bo spytałam się swojego i mi oburknął, że sama robię za stado I żebym mu dała spokój pewnie jest niesmiały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts